Havířov – Nový Jičín 3:5 (kon.) | Letňany – Jablonec n/N 9:3 (kon.) | Benátky n/J – Ústí n/L 3:4 (po pr.)
Tábor – Cheb 5:1 (kon.) | Písek – Chomutov 4:3 (po pr.) | Klatovy – Kobra 4:2 (kon.)
Děčín – Vrchlabí 3:6 (kon.) | Mostečtí Lvi – Příbram 2:5 (kon.) | Žďár n/S – SHKM Hodonín 4:5 (1:2 po s.n.)
Vel. Meziříčí – Vyškov 3:6 (kon.) | Havlíčkův Brod – Znojmo 0:9 (kon.) | Opava – Kopřivnice 3:8 (kon.)
Řisuty – Hronov 4:8 (kon.)
konec
HC Klatovy
4:2 (1:1, 0:1, 3:0)
HC Kobra Praha
Středa 02.11.2022, 18:00 • Zimní stadion Klatovy • 2. liga skupina Západ • 13. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:41 Vlastimil KVASNIČKA - 4:2
     
    59:41
    Klatovy právě vstřelily branku!
    Na druhý pokus už to ale vyšlo, tři body dnes zůstanou na západě Čech! Vítězství domácího celku potvrzuje VLASTIMIL KVASNIČKA – 4:2! Asistence: Adam Ženíšek.
     
    59:38
    Mohlo být rozhodnuto, vracející se protihráč ale Kvasničkovo zakončení na prázdnou svatyni zblokoval! Puk končí v rohu kluziště.
     
    59:23
    Oddechový čas pro tým SHC Klatovy.
     
    58:45
    Oddechový čas pro tým HC Kobra Praha.
     
    58:00
    Ohlášeny poslední dvě minuty třetí třetiny!
    55:24 Daniel ČECH - 3:2
     
    55:24
    Klatovy právě vstřelily branku!
    Extrémně důležitý gól, který dost možná rozhodne o osudu dnešního utkání! Obrana Kobry si nepohlídala DANIELA ČECHA, jenž následně překvapil strážce hostující svatyně přesným zakončením mezi betony a poslal Klatovy poprvé v utkání do vedení – 3:2! Asistence: Jan Walter, Vlastimil Kvasnička.
     
    54:27
    Rozhodčí už toho viděl až příliš, za zašlapovaní puku jsou na dvě minuty z hrací plochy vykázání Jiří Beníšek (KLT) a Martin Petrák (KOB).
     
    49:18
    Klatovy spálily další velkou šanci! Kvasnička se dostal do nájezdu, v souboji proti Kmecovi ale selhal! Gólman si připsal důležitý zákrok!
     
    44:19
    Roubal si teď mohl zadělat na hattrick, po fatálním selhání hostující defenzívy byl sám u pravé tyče! Právě k ní se pokusil puk uklidit, ale Kmec proti zakončení famózně vytáhl vyrážečku! Pryž končí za brankovištěm.
    42:58 Josef ROUBAL - 2:2
     
    42:58
    Klatovy právě vstřelily branku!
    Domácí opět srovnávají, začínáme zase od začátku! JOSEF ROUBAL se konečně dočkal a po několika nepovedených pokusech odčaroval pražskou svatyni. Stačila k tomu pěkná střela z mezikruží, která zamířila k pravé tyči – 2:2! Asistence: Vlastimil Kvasnička, Jan Walter.
     
    39:20
    Západočeši periodu dohrají ve čtyřech, za podrážení je v závěru trestán Jakub Houfek (KLT).
     
    39:00
    Ohlášena poslední minuta druhé třetiny!
     
    31:20
    Domácí mají šanci vyhnat vítr z pražských plachet, Matěj Kmec (KOB) totiž vyhodil puk mimo hrací plochu. Menší trest za něj odsedí forvard Daniil Petrov.
    30:10 Dominik NOVÁK - 1:2
     
    30:10
    Kobra právě vstřelila branku!
    Parádní akce hostů končí gólem, tým z Braníku se vrací do vedení! Šťastný krátkou přihrávkou z rohu připravil ideální střelu pro DOMINIKA NOVÁKA, na jehož následné zakončení z voleje Kolář vůbec nestačil zareagovat – 1:2! Asistence: Tomáš Šťastný, Jakub Jedlička.
     
    25:51
    Na trestnou lavici míří Kristián Ženíšek (KOB), sudí ho tam na dvě minuty poslali za držení.
     
    24:17
    Pražanům chybí štěstí! Na Daniela zívala prázdná branka, nováček v hostující sestavě ale před klecí jen promáchl! Kolář si jistě oddychl.
     
    23:06
    Obrovská šance pro Kobru! Zničehonic se před Kolářem zjevil Kolda, jehož následné zakončení ale zůstalo na betonu domácího gólmana!
     
    20:01
    Pražané do druhé části vstoupí s Matějem Kmecem v bráně, Lukáš Sochůrek duel nedochytá.
     
    19:27
    Petrov z přečíslení posunul puk ke vzdálenější tyči na najíždějícího Daniela, který ale pak pryž jen otřel o beton připraveného Koláře!
     
    19:00
    Ohlášena poslední minuta první třetiny!
     
    17:09
    Vykázání za podrážení vidíme zase na druhé straně, na dvě minuty na trestnou lavici tentokrát putuje bývalý útočník Kobry Daniel Čech (KLT).
     
    16:06
    Hosté se ve vlastním oslabení dostali do přečíslení dva na jednoho, Danielovi ale střela úplně nevyšla! Trefil jen Kolářovo rameno.
     
    14:40
    Západočeši si zahrají další početní výhodu, Dominik Novák (KOB) je trestán za podrážení.
     
    09:11
    Adam Ženíšek (KLT) bude pykat za nedovolené bránění, početní výhoda Klatov je minulostí.
     
    09:11
    Hostům teď spadl obrovský kámen ze srdce! Jen těsně po startu přesilovky se totiž jeden z protihráčů prosadil z pravého kruhu, ale jeho branka neplatí – Ženíšek totiž těsně po vhazování fauloval, uvidíme hru čtyři na čtyři!
     
    09:06
    Daniil Petrov (KOB) ve středním pásmu fauloval kolenem, domácí čeká první přesilová hra.
     
    08:27
    Tečovaná střela z modré čáry teď proskočila jen těsně vedle Sochůrkovy klece, Kobra teď jednoznačně tahá za kratší konec lana!
     
    07:17
    Kvasnička po chybě hostující obrany vyrazil do úniku, na poslední chvíli ho však dojel Straka a znemožnil mu zakončit!
    05:22 Daniel ČECH - 1:1
     
    05:22
    Klatovy právě vstřelily branku!
    Máme vyrovnáno, svěřenci Miloslava Šeby se ve vedení neudrželi ani půl minuty! Beránek našel krátkou přihrávkou před brankovištěm naprosto nehlídaného DANIELA ČECHA, který puk bez obtíží tečoval k bližší tyči – 1:1! Asistence: Jiří Beránek, Stanislav Vajner.
    05:02 Jakub JANČA - 0:1
     
    05:02
    Kobra právě vstřelila branku!
    Hosté zkraje páté minuty odskakují do vedení! Pražané projeli do útočného pásma po levém křídle, přičemž nenápadným zakončením z kruhu následně Koláře překvapil JAKUB JANČA! Kotouč zaplul přesně pod horní tyč – 0:1! Asistence: Václav Svach, Viktor Martínek.
     
    01:34
    Sochůrek to neměl jednoduché! Ihned po buly po své pravici čelil prudké střele ze zadní hranice kruhu, po které následovala nenápadná dorážka! Puk ale v obou případech zneškodnil.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 6. Čech (Beránek, Vajner), 43. Roubal (Kvasnička, Walter), 56. Čech (Walter, Kvasnička), 60. Kvasnička (A. Ženíšek) – 6. Janča (Svach, Martínek), 31. Novák (Šťastný, Jedlička)


    HC Klatovy: K. Kolář (Mečl) – Pánek, Houfek, Zich, Vajner, Kovářík, Walter, Houdek – Beníšek, Roubal (C), Kvasnička, F. Kolář, Beránek, R. Šeba, Čech, Kosnar, A. Ženíšek (A), Matoušek.
    Trenér: Michal Straka.

    HC Kobra Praha: Sochůrek (21. Kmec) – K. Ženíšek, Knesl (A), Duda, Holý, Straka, Svach – Petrák, Petrov, Jedlička, Šťastný (C), Janča, Martínek, Míšek, Ksandr, Kolda, Novák, Daniel.
    Trenér: Miloslav Šeba.

    Rozhodčí: Červenka – Rubáš, Tvrdík.

    Diváci: 121
    thejrc.org