North wings Ústí – BO Ostrava 2:5 (kon.) | VUT Cavaliers Brno – HC UP Olomouc 2:3 (1:2 po s.n.) | Engineers Prague – HC MUNI 4:1 (kon.)
konec
ČVUT Engineers Prague
4:1 (0:0, 2:1, 2:0)
HC MUNI
Středa 02.11.2022, 20:20Univerzitní liga ledního hokeje • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:04
    Engineers právě vstřelili branku!
    Chyba v rozehrávce hostů znamená další branku pro domácí Engineers. Tomáš Kadlec zachytil kotouč a poslal jej na MICHALA KUČERU, který bleskovým zakončením završil hattrick. Asistence: Tomáš Kadlec.
     
    57:52
    Nejprve se v akci ukázali Šonský s Šímou, daleko nebezpečnější ale byla individuální šance Janušky, který z pravého křídla nastřelil bližší tyč.
     
    42:11
    Engineers právě vstřelili branku!
    Na druhé straně VOJTĚCH MATĚJKA navyšuje náskok Engineers na 3:1. Po nevydařeném brejku ze strany Masaryčky se do útoku dostala třetí domácí formace a Matějka našel místo v bližším horním rohu. Asistence: Pavel Vaňous, Tomáš Březina.
     
    41:54
    Háněl v brejku nepřehodil Havlův levý beton.
     
    39:05
    Engineers právě vstřelili branku!
    Domácí si své vedení rychle berou zpět. Engineers nedovolili soupeři usadit se v útočném pásmu a probojovali se do přečíslení dva na jednoho. MUNI se dopustila chyby ve středním pásmu, což vybídlo Tomáše Kadlece a MICHALA KUČERU. Tato dvojice si vyměnila kotouč, přihrávku ještě sklepl jeden z hostujících obránců, ale střelec své druhé branky v utkání dokázal zakončit i ze vzduchu. Asistence: Tomáš Kadlec, Jakub Dohnal.
     
    38:32
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku!
    Po táhlém náporu domácích přichází brněnské vyrovnání, a to z první větší šance v utkání. VOJTĚCH KADLIC prokličkoval mezi hráči soupeře, udělal si prostor a bekhednovým blafákem poslal puk za brankovou čáru. Asistence: Martin Gergel.
     
    37:00
    Neskutečné zákroky hostujícího týmu. Puk poskakoval na brankovišti a možná i na brankové čáře. Březina měl při další střele před sebou odkrytou branku a Holub v tuto chvíli pouze zvedl ruku, aby kotouč třeba možná zastavil. V tomto případě ovšem post brankáře zastali i jeho spoluhráči a hned skočili do střely.
     
    34:56
    Kučera po Vobořilově přihrávce z hranice brankoviště těsně minul. Domácí hráči musí pro odražený kotouč až do středního pásma.
     
    33:14
    Vyloučení v týmu HC MUNI:
    Gonos – 2 min., vražení na hrazení.
     
    32:13
    Vyloučení v týmu HC MUNI:
    Háněl – 2 min., krosček.
     
    31:06
    Engineers právě vstřelili branku!
    Jakub Dohnal vyhrál buly na levém kruhu útočného pásma a velmi rychle poslal kotouč na MICHALA KUČERU. Druhý jmenovaný pohotově vystřelil na vzdálenější tyč nad Holubovu lapačku. Asistence: Jakub Dohnal.
     
    28:17
    Fabiánek z mezikruží trefuje tyč Holubovy branky. Hostující brankář volný kotouč u tyče přikrývá lapačkou.
     
    27:11
    Vyloučení v týmu HC MUNI:
    Háněl – 2 min., podrážení.
    Marken.cz

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 32. Kučera (Dohnal), 40. Kučera (Kadlec, Dohnal), 43. Matějka (Vaňous, Březina), 60. Kučera (Kadlec) – 39. Kadlic (Gergel)


    ČVUT Engineers Prague: Havel (Maličkay) – Raiterman, Staněk, Vobořil, Kubata, Šonský, J. Najman, Spurný – Březina, Dohnal, Matějka, Fabiánek, Blažek (C), Šíma, Januška, Vaňous, Burda, Kučera, Kadlec, Slavata, M. Najman.
    HC MUNI: Holub (Král) – Vašíček, Gonos, Prokopec, Uhríček, Bazala, Suráň – Stodůlka, Kadlic, Háněl, Drlík, Gergel, Tomaník (C), Jakubec, Hasoň.

    Rozhodčí: Zeliska – Hradil, Teršíp
    ocianews.com