Itálie – Česko 3:4 (po pr.) | Česko – Kanada 5:1 (kon.)
konec
Česko
5:1 (2:0, 3:1)
Kanada
Středa 02.11.2022, 21:40 • Pavilion Africa - Parque Olímpico, Buenos Aires (ARG) • Mistrovství světa v inline hokeji
Partner:
     
    39:22
    Česko právě vstřelilo branku!
    Už to vypadalo, že je účet uzavřen, jenže ještě v poslední minutě utkání Češi přidávají pátou branku. MAREK LOSKOT se dokázal trefit téměř z nulového úhlu, ač se Austin Storm snažil vehementně dostat k tyči, kam Loskot mířil. Asistence: Jakub Bernad.
     
    35:14
    Česko právě vstřelilo branku!
    Krátce po skončení přesilové hry Češi přidávají čtvrtý zásah. JAKUB CIK prosvištěl po levé straně, natáhl ke střele a přes clonícího Kanaďana propasíroval puk až za Storma.
     
    28:38
    Kanada právě vstřelila branku!
    Cory Hatcher nepříjemně napadal v rohu, aby získal puk a posunul jej před branku ke KADE VILIOVI, jenž zůstal nepokrytý mezi kruhy. Kade Vilio nic nevymýšlel a ihned jej poslal nad rameno Matouška. Asistence: Cory Hatcher.
     
    24:16
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi využívají i druhou přesilovou hru. Na pravém kruhu s pukem míchal Patrik Šebek a nachystal jej k rychlé střele MARKU LOSKOTOVI, který propálil Storma. Asistence: Patrik Šebek.
     
    11:33
    Česko právě vstřelilo branku!
    Netrvalo to dlouho a Češi početní výhodu zužitkovali. Fiala posunul na levý kruh PETRU ŠKOLOUDOVI, který měl prostor na napřáh a tvrdou ránou pověsil puk nad lapačku Storma. Asistence: Martin Fiala.
     
    04:32
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi využili první vážnější příležitost a jdou do vedení. Do přečíslení dva na jednoho ujel Šebek s Kafkou, aby Šebek nachystal puk pro PETRA KAFKU, jenž rozvinul síť za Stormem, který už se nestihl přesunout. Asistence: Patrik Šebek.
    Branky a nahrávky: 5. Kafka (Šebek), 12. Školoud (Fiala), 25. Loskot (Šebek), 36. Cik, 40. Loskot (Bernad) – 29. Vilio (Hatcher)


    Česko: Matoušek (Brabec) – Strýček, Šebek, Kafka, Loskot – Vyoral, Cik, Bernad, Fiala – Andrýsek, Kuchař, Školoud, Skácel
    Kanada: Storm (Cobb) – Isaacs, Story, Vulgan, Goodfellow, Cabral, Morgan, Mendelsohn, Hatcher, Virtanen, Garb, Vilio T. Vilio K.
    thejrc.org