Vítkovice – Sparta 3:2 (kon.) | Motor ČB – Mountfield HK 2:1 (kon.) | K. Vary – Plzeň 4:5 (po pr.)
Kladno – Litvínov 3:2 (po pr.) | Liberec – Mladá Boleslav 6:2 (kon.)
konec
HC Vítkovice Ridera
3:2 (1:1, 1:0, 1:1)
HC Sparta Praha
Pátek 04.11.2022, 17:30 • Ostravar aréna • Tipsport extraliga • 18. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:05 Dominik LAKATOŠ - 3:2
     
    57:05
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Jejich přání je vyslyšeno, po nahrávce Gewieseho se od kruhu opřel do puku DOMINIK LAKATOŠ a dělovkou propaluje Kořenáře – 3:2. Asistence: Petr Gewiese, Roberts Bukarts.
    42:22 Jan BUCHTELE - 2:2
     
    42:22
    Sparta právě vstřelila branku!
    Znovu je vyrovnáno!!! Už už to vypadalo, že vítkovičtí pokryjí všechny snahy Sparty o to, jak se dostat do pásma, ale puk se nakonec dostal ke Kempnému, který poslal puk k brance a JAN BUCHTELE stojící před brankou poslal puk mezi Stezkovy betony – 2:2. Asistence: Michal Kempný.
    36:31 Petr FRIDRICH - 2:1
     
    36:31
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovičtí se dostávají do vedení, natlačili se do pásma, z kruhu přihrával Lakatoš na najetého PETRA FRIDRICHA, který, ač tísněn, dokázal poslat puk k volné tyči Kořenářovy branky – 2:1. Asistence: Dominik Lakatoš.
    13:40 Erik THORELL - 1:1
     
    13:40
    Sparta právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno!! Domácí gólman měl zakrytý výhled, puk se dostal k ERIKOVI THORELLOVI, který poslal puk jen do Stezkova betonu, odkud se puk odrazil za jeho záda – 1:1. Asistence: Gustaf Thorell, Martin Jandus.
    01:55 Dominik LAKATOŠ - 1:0
     
    01:55
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Nepřehledná situace před sparťanskou brankou, Kořenář měl zakrytý výhled, Krieger našel volného DOMINIKA LAKATOŠE, který si sjel do lepší pozice a prostřelil sparťanského gólmana – 1:0. Asistence: Peter Krieger, Roberts Bukarts.
    Marken.cz

    Monika Baloghová

    Branky a nahrávky: 2. Lakatoš (Krieger, Bukarts), 37. Fridrich (Lakatoš), 58. Lakatoš (Gewiese, Bukarts) – 14. E. Thorell (G. Thorell, Jandus), 43. Buchtele (Kempný)


    HC Vítkovice Ridera: Stezka (Klimeš) – Gewiese, Grman, Koch, Raskob, L. Kovář, J. Stehlík, D. Krenželok – Bukarts, Krieger, R. Půček – Fridrich, Chlán, Lakatoš (C) – Dej (A), Lindberg, Kalus – Lednický, Marosz, Krejsa.
    Trenér: Miloš Holaň

    HC Sparta Praha: Kořenář (J. Kovář) – Krejčík, Moravčík, Kempný, Polášek (A), Němeček, Mikliš, Jandus – Horák, Sobotka (A), Řepík (C) – E. Thorell, G. Thorell, Tomášek – Buchtele, D. Vitouch, Konečný – Safin, M. Vitouch, Hauser.
    Trenér: Pavel Patera

    Rozhodčí: Kika, Obadal – Gebauer, Axman

    Diváci: 9 095
    thejrc.org