Vítkovice – Sparta 3:2 (kon.) | Motor ČB – Mountfield HK 2:1 (kon.) | K. Vary – Plzeň 4:5 (po pr.)
Kladno – Litvínov 3:2 (po pr.) | Liberec – Mladá Boleslav 6:2 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
2:1 (0:0, 1:1, 1:0)
Mountfield HK
Pátek 04.11.2022, 17:30 • Budvar aréna, České Budějovice • Tipsport extraliga • 18. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Dobrý den, chtěla bych vás přivítat u dnešního utkání v rámci Tipsport extraligy! Spolu se podíváme na duel mezi Motorem a Hradcem Králové. Buly je naplánováno na 17:30 a my budeme u toho.
     
    Motor České Budějovice

    Jihočeši loni získali překvapivě bronz v extralize, ovšem letos se jim vůbec nedaří, skoro to vypadá, že budou mít přesně opačné starosti. Po sedmnácti kolech mají na svém kontě jen devatenáct bodů a patří jim až dvanáctá pozice, Kladno a Litvínov mají ale jen o dva body méně. Motor inkasuje hodně branek, konkrétně jich dostal už 52. Velký problém na straně Českých Budějovic je střílení branek, dlouho se nemohly prosadit víckrát jak dvakrát. To se jim povedlo překonat při posledním domácím zápase, v tom následujícím dali Jihočeši branky čtyři. Přesto vybojovali v posledních třech zápasech jen tři body, když právě doma porazili Mladou Boleslav 3:0. Venku to ale Motoru nejde. Nejprve totiž padl v Brně, kde nedal ani jednu branku. V posledním utkání nestačil ani na Litvínov, na jehož hřišti padl 4:6.

    Nejproduktivnější hráči:
    Lukáš Pech – 18 bodů (4+14)
    Milan Gulaš – 13 bodů (8+5)
    Martin Hanzl – 12 bodů (5+7)
     
    Mountfield HK

    Mountfield je na tom rozhodně lépe než jeho dnešní soupeř. Po šestnácti kolech má na svém kontě dvacet tři bodů, které mu zaručují sedmou pozici. V inkasování i střílení branek si Východočeši vedou víceméně průměrně. Důkazem je 42 vstřelených gólů a 45 inkasovaných branek, opravdu takový průměr celé extraligy. V posledních třech kolech vybojoval Hradec Králové body dva, když v bláznivém zápase, ve kterém ještě čtyři minuty před koncem prohrával o tři branky proti Kladnu, nakonec vyhrál v prodloužení. Předtím ale nestačil na Vítkovice a Karlovy Vary.

    Nejproduktivnější hráči:
    Jakub Lev – 16 bodů (5+11)
    Aleš Jergl – 9 bodů (6+3)
    Christophe Lalancette – 9 bodů (5+4)
     
    Úvodní sestavy:

    Motor České Budějovice: Strmeň (Kalista) – Štencel (A), Vráblík, Šenkeřík, Marcel, Bindulis, Kachyňa, Šedivý – Vondrka, Pech (A), Gulaš (C) – Dzierkals, Hanzl, Valský – Čachotský, M. Toman, Přikryl – Chlubna, Vopelka, Karabáček.
    Trenér: Jaroslav Modrý.

    Mountfield HK: Kiviaho (J. Růžička) – McCormack, Kalina, Blain, Piegl, F. Pavlík (A), Huttula, Pilař – Zachar, Lev (A), Okuliar – Jergl, Lalancette (C), Smoleňák – Kel. Klíma, Cingel, R. Pavlík – Štohanzl.
    Trenér: Tomáš Martinec.

    Rozhodčí: Horák, Pražák – Brejcha, Malý.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:12
    A duel osmnáctého kola nám právě odstartoval! V akci byl hned vidět Michal Vondrka, který byl ale za modrou dříve než spoluhráč. Je mu tedy pískaný ofsajd.
     
    00:56
    Zatím vidíme jen tako oťukávání na obou stranách. Oba týmy se již dostaly do nějaké ofenzivy, ale ani jeden z gólmanů ještě nemusel zasahovat.
     
    01:25
    Martinš Dzierkals jen nahodil kotouč do útočného pásma, u kterého byl jako první Filip Přikryl. České Budějovice se následně usadily v útočné třetině.
     
    02:09
    Nakonec z toho byla střela od modré, jenže ta jen zaduněla o zadní mantinel.
     
    02:36
    Václav Karabáček se pokoušel prosadit individuální akcí, ale byl zastavený. Na druhé straně tak mohl pálit Jakub Lev, ale jeho pokus Jan Strmeň vyráží.
     
    03:15
    Klíma se prokličkoval skrze obranu až před samotného gólmana. Byl u něj ale hodně blízko, a tak jej nedokázal překonat. Motor následně vyhazuje na icing.
     
    03:52
    První útočná formace Jihočechů si vytvořila celkem slušný tlak v pásmu, ale nakonec z toho bylo jen nahození ze strany, které Kiviaho v pohodě likviduje.
     
    04:31
    Jan Štencel si šikovně poradil s napadajícím soupeřem, když si pomohl o zadní mantinel. Následný útok zakončoval Dzierkals, avšak gólman Hradce chytá.
     
    05:04
    Matěj Toman měl proti sobě dva soupeře, kteří jej přetlačili, a tak se Východočeši dostali do útočného pásma. Hostující celek tam ale nic nevymyslel.
     
    05:50
    Tomáš Čachotský zachytil špatnou rozehrávku na polovině hřiště. Lukáš Pech byl ovšem při svém vjezdu do pásma moc rychlý, a tak se domácím píská ofsajd.
     
    06:36
    Jakub Lev dostal přihrávku na levou stranu, kde byl úplně sám. Včas se ale k němu dostal Patrik Marcel, jenž předvedl ukázkový hit, kterým tento atak zastavil.
     
    07:09
    Komerční přestávka.
     
    07:50
    Tak to byla obrovská možnost na hostující straně! Kelly Klíma zkusil nahodit z pravé strany z nulového úhlu. Kotouč se otřel o Strmeňovu masku a odrazil se od břevna, tady rozhodovaly opravdu milimetry!
     
    08:39
    Vyloučení v týmu Motor České Budějovice:
    Patrik Marcel – 2 min., vražení na hrazení.
     
    09:12
    Další dobrá možnost na straně Hradce! Jeremie Blain se z pozice obránce proháčkoval až před gólmana, jenže mu sjel kotouč a nedokázal pořádně zakončit.
     
    09:35
    Na druhé straně byl jako první u odraženého kotouče Tomáš Čachotský. Tak zkusil vypálit z pravé strany, ovšem jeho střela byla sražena do ochranné sítě.
     
    10:11
    Jan Štencel schytal sice tvrdý ale čistý úder u hrazení. Rychle se ale zvedá, po chvilce dostává kotouč, který nekompromisně posílá až za branku soupeře.
     
    10:50
    Patrik Marcel je na ledě!
     
    11:12
    Tak nyní chyběly opravdu milimetry! Martin Hanzl byl sice bráněn dvěma soupeři, přesto dostal kotouč před úplně prázdnou branku. Tam se jej snažil tečovat Jakub Valský, jenže dvě hole soupeřů puk za brankovou čáru nepustily.
     
    11:58
    Poslední minuta byla zajímavá. Kristofers Bindulis nejprve pálil do boční sítě, na druhé straně se před gólmanem zjevil Klíma, ale Strmeň má puk v lapačce.
     
    13:19
    Vyloučení v týmu Mountfield HK:
    Aleš Jergl – 2 min., podrážení.
     
    13:42
    Milan Gulaš se rozhodl vypálit ze své oblíbené pozice, ale rána mu vůbec nesedla. Kotouč letěl hodně dlouhou dobu a končí mimo tři tyče, následně hosté vyhazují.
     
    14:12
    A stejná situace se o několik sekund opakuje. Celá obranná čtyřka hostů tak mohla vystřídat.
     
    14:54
    Jihočeši se v přesilové hře zatím nemohou prosadit. Respektive poslední minutu se nemohou dostat ani do pásma. Vypadá to, že Hradec oslabení ustojí.
     
    15:29
    Aleš Jergl je na ledě!
     
    15:45
    A velká šance na domácí straně! Filip Přikryl udržel kotouč za brankou a poslal jej na Michala Vondrku, jenž trefuje finského gólmana nejspíše někam do masky!
     
    16:10
    Petr Šenkeřík chtěl poslat rychlou rozehrávku, jenže ta byla tečována přesně na hokejky soupeřů. Ti ale rozehráli kotouč jen na zakázané uvolnění.
     
    16:52
    Další gólová možnost na domácí straně! Michal Vondrka posunul kotouč na Lukáše Pecha. Ten to měl sice na dlouhou hokejku, přesto dokázal vystřelit. Henri Kiviaho se stihl přesunout a vyrazit touš betonem!
     
    17:42
    No, nesledujeme vůbec špatnou podívanou, avšak chybí tomu góly. Tak snad přijde do sirény.
     
    18:28
    Jan Strmeň nyní ale vůbec neviděl utajenou střelu, která se nakonec odrazil od boční síťky. Následně se domácí dostali ke kotouči, který vyváží do bezpečí.
     
    19:00
    Minuta do konce třetiny!
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Je za námi první třetina duelu mezi Motorem a Mountfieldem, která nám nakonec úvodní branku nepřinesla. Velké šance jsme viděli na obou stranách, i když o něco více jich měli domácí Jihočeši. Žádná střela se ovšem neujala, a tak na úvodní zásah musíme čekat.

    Další třetina začne přibližně v 18:23.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:13
    Roman Vráblík byl napadán ve středním pásmu, a tak poslal přihrávku ještě před červenou čárou. Na tu ale nikdo nemohl dosáhnout, a tak se píská icing.
     
    20:55
    Oliver Okuliar si sebral vysoký kotouč ve střední třetině a dostal se k tvrdé ráně. Tu ale Jan Strmeň celou dobu dobře viděl a chytá puk do lapačky.
     
    21:12
    Jeremie Blain se znovu z pozice obránce prokličkoval až před gólmana! Tentokrát to zkoušel bekhendem nahoru, ale kotouč až do branky neprošel.
     
    22:03
    René Piegl ujížděl po levé straně do ofenzivy, avšak jeden z jeho spoluhráčů byl nedočkavý. Píská se tak ofsajd, buly bude na útočné modré hostí.
     
    22:45
    Vyloučení v týmu Mountfield HK:
    Joona Huttula – 2 min., nedovolené bránění.
     
    23:11
    Jeden z hostujících hráčů pelášil dopředu v oslabení, avšak jeho rána byla sražena soupeřem do mantinelu. Následně nevyšel domácím přechod přes modrou.
     
    23:50
    Motor má obrovské problémy dostat se vůbec d útočného pásma. Při rychlé akci chtěl Martinš Dzierkals najít najíždějícího spoluhráče, ale pas neprošel.
     
    24:24
    Tak to ale byla obrovská možnost na domácí straně! Dzierkals zadovkou posunul kotouč na střed hřiště, kde byl úplně volný Milan Gulaš, jehož bombu schytal někdo z hostí do nohy.
     
    24:45
    Joona Huttula je na ledě!
     
    25:27
    Hra se nám zatím tolik nepřerušuje, avšak nyní už přerušena byla. Jeden z týmů se provinil přihrávkou rukou, buly bude na obranné modré domácího celku.
     
    26:07
    České Budějovice právě vstřelily branku! Před chvilkou jsme psali, že čtvrtá lajna moc prostoru nedostává, ovšem nyní střílí první branku zápasu! Tomáš Čachotský sebral kotouč u pravé tyčky, objel branku a posunul jej na MATEJE TOMANA. Ten ještě se střelou chvilku počkal, načež svižnou ranou rozvlnil síťku. Asistence: Čachotský.
    26:07 Matěj TOMAN - 1:0
     
    26:52
    Patrik Marcel zastavil prudkou ránu od modré a Jihočeši se hnali do protiakce. V té měl velkou šanci Martinš Dzierkals, ale jeho bekhendové zakončení gólman chytá a raději nechává přerušit hru.
     
    27:14
    Komerční přestávka.
     
    27:56
    Vyloučení v týmu Motor České Budějovice:
    Ondřej Kachyňa – 2 min., držení.
     
    28:16
    Graeme McCormack vyslal tvrdou ránu po ledě od modré, která jen zaduněla o zadní mantinel. Následně navíc kotouč vylétl z obranného pásma.
     
    29:03
    Lukáš Pech dlouho tahal čas v útočném pásmu, až nyní se mohou hosté dostat zpět do ofenzivy.
     
    29:36
    Východočechům se v této přesilové hře zatím moc nedaří. Sice vyslali jednu velmi slušnou střelu, ovšem od té doby se nemohou dostat ani do kombinace.
     
    29:56
    Ondřej Kachyňa je na ledě!
     
    30:31
    Hostující hráč sice zastavil vysoký kotouč, ale tady nebylo o vysoké holi pochyb. Sudí si toho samozřejmě všimli, a tak máme hru znovu přerušenou.
     
    31:11
    Lukáš Cingel byl jako první u odraženého kotouče v útočném pásmu a posílal kotouč na Aleše Jergla, ten ovšem nedokázal rychlý pas vůbec trefit.
     
    32:07
    Východočeši přece jen přidali ve svém výkonu a nyní jsou o něco lepším celkem. Žádnou vyloženou šanci si ale zatím připravit nedokázali.
     
    32:36
    Vyloučení v týmu Motor České Budějovice:
    Patrik Marcel – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu Mountfield HK:
    Radek Smoleňák – 2 min., hrubost.
     
    33:10
    Na ledě tak máme hru ve čtyřech, uvidíme, komu bude více prostoru vyhovovat. První akci sice předvedli domácí, ale dostali se jen k útočné modré.
     
    33:40
    Martin Hanzl byl nyní nejspíše tím, kdo pálil z levé strany. Vyslal dobrou ránu, ale Henri Kiviaho si dobře vyjel, zmenšil střelecký úhel a kotouč vyráží.
     
    34:25
    Dobrá možnost Motoru! Milan Gulaš táhl přečíslení dva na jednoho, které vzal nakonec na sebe. Mířil na zadní tyč, ale gólman hostí vykopl levý beton naprosto včas.
     
    34:56
    Hradec právě vstřelil branku! Oba potrestaní hráči se už vrátili do hry a Mountfield srovnává! Pavlík táhl přečíslení tři na jednoho. Následně posílal kotouč na střed, ale kotouč se od brusle jednoho ze spoluhráčů odrazil přesně na RADKA SMOLEŇÁKA, jenž měl před sebou prázdnou část branky. Asistence: Lalancette a Pavlík.
    34:56 Radek SMOLEŇÁK - 1:1
     
    35:35
    A během chvilky mohl být dokonce dokonán obrat! Jakub Lev zůstal úplně osamocený na útočné modré, kam na něj mířila milimetrová přihrávka. Jan Strmeň ale jeho nájezd vyráží!
     
    36:23
    Obrana domácího celku je pod obrovským tlakem. Nyní z toho bylo jen vyhození za cenu zakázaného uvolnění. Motor by už celkem potřeboval vystřídat.
     
    36:52
    Avšak Českým Budějovicím se povedlo vyhrát vhazování a dostat kotouč pryč z pásma. Hradec ale poté ujel do otevřené obrany, ale Jan Strmeň střelu chytá.
     
    37:36
    Mountfield má nyní obrovský tlak! Budějovický gólman se musí hodně ohánět. Po jednom z jeho zákroků skončil puk za brankou, tak to soupeři zkusili zpoza branky, nejspíše na nějaký odraz. Puk ale jen projel brankovištěm ven ze třetiny.
     
    38:21
    Jihočeši se hnali do přečíslení tři na dva. Lukáš Pech našel dlouhým křižným pasem Gulaše, jehož dělovka z první trefila jen boční síťku!
     
    39:00
    Minuta do konce třetiny!
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Dvě třetiny dnešního duelu jsou za námi a stále nám skóre ukazuje nerozhodný stav. Nyní jsme ale viděli už alespoň branky, po jedné na každé straně. Do vedení se dostal domácí celek a jeho branka byla zasloužená. Po dobré práci Tomáše Čachotského se dostal ke střele Matěj Toman, jehož svižná rána se zastavila až v síti. Hostům se ale pět minut před koncem periody povedlo srovnat. Christophe Lalancette sice kotouč nedokázal trefil jenže od jeho brusle se touš odrazil na hokejku Radka Smoleňáka, který už měl jednoduchou práci.

    Další třetina začne přibližně v 19:23.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:26
    S první útočnou akcí přišel hostující celek, který bude chtít navázat na výkon z konce druhé periody. Střela Jakuba Lva byla sražena do cohranné sítě.
     
    41:05
    Velká škoda! Martinš Dzierkals už posílal přihrávku na spoluhráče na modrou, který mohl střílet z první. Jenže jeho přihrávka minula všechny beky.
     
    41:33
    Nyní se domácímu celku nepovedla rozehrávka, a tak se píská jenom zakázané uvolnění.
     
    42:06
    Joona Huttula si sjel z modré do lepší střelecké pozice a mířil do míst mezi rukou a tělem. Jan Strmeň ovšem tuto střelu bez větších problémů chytá.
     
    42:49
    Jan Štencel zastavil puk letící po mantinelu a mířil dobře na zadní tyčku. S tím si ale finský gólman ve službách Hradce Králové hravě poradil.
     
    43:04
    Vyloučení v týmu Motor České Budějovice:
    Jan Štencel – 2 min., nedovolené bránění.
     
    43:33
    Patrik Marcel se parádně ukázal v oslabení! Nejprve totiž zastavil nebezpečnou ránu ze slotu, načež vypíchl i křižnou přihrávku do velké šance.
     
    44:02
    Kelly Klíma vyslal tvrdou ránu od modré, kterou Jan Strmeň vyráží do rohu hřiště. Po několika sekundách hry se povedlo domácím kotouč vyhodit.
     
    44:45
    Tentokrát se Mountfieldu nepovedl přechod do útočného pásma, což pozornosti sudího neuniklo. Je z toho ofsajd a buly na útočné modré hostí.
     
    45:04
    Jan Štencel je na ledě!
     
    45:48
    Jeden z hráčů východočeského celku to zkusil nahozením z poloviny hřiště, avšak domácí gólman vyráží a České Budějovice přechází do rychlé akce.
     
    46:10
    V akci je video!
     
    46:10
    Jinak o co jde? Jihočechům, konkrétně Filipu Přikrylovi se po nepřehledné situaci povedlo dostat kotouč do sítě. Ale vypadalo to, že to bylo těsně po písknutí. Může se ale řešit, jestli Henri Kiviaho neměl kotouč už ve své moci... Rozhodčí se ihned šli radit a stále koukají na video.
     
    46:10
    Branka FILIPA PŘIKRYLA je uznána!
     
    46:10
    Ještě zde máme trenérskou výzvu hostí!
     
    46:10
    A po trenérské výzvě branka domácího celku opravdu neplatí! Branka nejspíše opravdu přišla těsně po písknutí rozhodčího.
     
    47:11
    Lukáš Pech ještě vybojoval kotouč v útočném pásmu a byl to on, kdo našel Kristoferse Bindulise křižným pasem. Jeho slabá střela nebyla problémem.
     
    47:54
    Asi není překvapením, že emoce v Budvar aréně jsou nyní na maximálním levelu. Motor se snaží znovu útočit, ale zatím je to bez nějakých větších šancí.
     
    48:55
    Parádní práce Matěje Tomana! Ten zastavil rozehrávku a dostal svůj tým do útočného pásma. Nakonec pálil Michal Vondrka, avšak Henri Kiviaho vyráží.
     
    49:45
    Kristofers Bindulis vyslal tvrdou ránu od modré, která byla někým přizvednuta, což nakonec rozhodlo. Kotouč totiž končí těsně nad horní tyčkou.
     
    50:30
    Nyní se nám hra už vlastně ani nepřerušuje. Navíc útoky se střídají z jedné strany na druhou.
     
    51:02
    Roman Vráblík vyslal dvě bomby od modré. Jedna proletěla jen těsně vedle levé tyčky, zatímco ta druhá byla zastavena jedním ze soupeřů v cestě dráhy.
     
    51:30
    Vyloučení v týmu Mountfield HK:
    Joona Huttula – 2 min., nesportovní chování.
     
    51:58
    Východočechům se povedlo vyhrát vhazování, každopádně v této činnosti dnes opravdu dominují. Jihočeši tak musí začít novou akci od svého gólmana.
     
    52:46
    Martin Hanzl se ale zbytečně pouštěl mezi dva hráče, takže přišla ztráta puku. Motoru se v této početní výhodě zatím nedaří ani trošičku.
     
    53:12
    Hodně nepřehledná situace vznikla před finským brankářem, ale kotouč následně vyplaval mimo.
     
    53:30
    Joona Huttula je na ledě.
     
    54:07
    Na ledě nám to začíná pořádně jiskřit! Vidíme hodně osobních soubojů a týmy si nedarují ani centimetr ledu. Jihočeši nyní zahráli puk jen na icing.
     
    54:58
    Matěj Toman mohl dostat puk alespoň do středního pásma, jenže si nechal nadzvednout hokejku a o kotouč rychle přišel. Motor se ale po chvilce osvobodil.
     
    55:36
    Komerční přestávka.
     
    56:33
    Motor to vlastně pod tlakem nevymyslel vůbec špatně. puk šel rychle z hokejky na hokejku, zakončovatelem byl Lukáš Pech, který zamířil doprostřed.
     
    57:03
    Martinš Dzierkals si hodně hlasitě stěžoval, že mu byla vyseknuta hokejka, ale sudí pískat nebude. Domácí útočník tak musí vzít hokejku a pelášit do obrany.
     
    57:43
    České Budějovice právě vstřelily branku! Obrovská euforie v Budvar aréně, Motor se dvě minuty před koncem dostává do vedení! Jan Štencel posunul kotouč na parťáka z obrany – ROMANA VRÁBLÍKA, jehož rána prostřelila vše, co jí stálo v cestě. Asistence: Štencel a Pech.
    57:43 Roman VRÁBLÍK - 2:1
     
    58:10
    Jan Strmeň neudržel kotouč po střele ze strany a jeden ze soupeřů se snažil dorážet. Budějovický gólman ovšem nadvakrát dokázal zasáhnout.
     
    58:10
    Oddechový čas pro tým Mountfield HK.
     
    58:10
    Henri Kiviaho zůstává na střídačce, Mountfield to zkusí v šesti hráčích!
     
    58:31
    Vyloučení v týmu Mountfield HK:
    Radek Smoleňák – 2 min., vysoká hůl.
     
    59:00
    Minuta do konce třetí třetiny!
     
    59:15
    Jihočeši hrají přesilovku s kotoučem na holi a nikam nespěchají. Dnes to vypadá s Motorem dobře!
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec, nesmírně dramatické utkání nakonec končí vítězstvím Motoru za tři body! Velké emoce přinesla čtyřicátá sedmá minuta, když dostali Jihočeši kotouč do sítě. Hned dvakrát se jel rozhodčí dívat na video a branka uznána nakonec nebyla. Dvě minuty před koncem dostal ale na modré nabito Roman Vráblík, jehož dělovku nedokázalo nic zastavit. Mountfield to samozřejmě ještě zkusil bez gólmana, ale faul Smoleňáka jej vlastně o šanci na srovnání připravil.
     
    Ode mě je to pro dnešek vše,přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (20:20:28)
    Marken.cz

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 27. M. Toman (Čachotský), 58. Vráblík (Štencel, Pech) – 35. Smoleňák (Lalancette, F. Pavlík)


    Banes Motor České Budějovice: Strmeň (Kalista) – Štencel (A), Vráblík, Šenkeřík, Marcel, Bindulis, Kachyňa, Šedivý – Vondrka, Pech (A), Gulaš (C) – Dzierkals, Hanzl, Valský – Čachotský, M. Toman, Přikryl – Chlubna, Vopelka, Karabáček.
    Trenér: Jaroslav Modrý.

    Mountfield HK: Kiviaho (J. Růžička) – McCormack, Kalina, Blain, Piegl, F. Pavlík (A), Huttula – Zachar, Lev (A), Okuliar – Jergl, Lalancette (C), Smoleňák – Kel. Klíma, Cingel, R. Pavlík – Štohanzl, Pilař.
    Trenér: Tomáš Martinec.

    Rozhodčí: Horák, Pražák – Brejcha, Malý

    Diváci: 6308
    thejrc.org