Vítkovice – Sparta 3:2 (kon.) | Motor ČB – Mountfield HK 2:1 (kon.) | K. Vary – Plzeň 4:5 (po pr.)
Kladno – Litvínov 3:2 (po pr.) | Liberec – Mladá Boleslav 6:2 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
2:1 (0:0, 1:1, 1:0)
Mountfield HK
Pátek 04.11.2022, 17:30 • Budvar aréna, České Budějovice • Tipsport extraliga • 18. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:43 Roman VRÁBLÍK - 2:1
     
    57:43
    České Budějovice právě vstřelily branku! Obrovská euforie v Budvar aréně, Motor se dvě minuty před koncem dostává do vedení! Jan Štencel posunul kotouč na parťáka z obrany – ROMANA VRÁBLÍKA, jehož rána prostřelila vše, co jí stálo v cestě. Asistence: Štencel a Pech.
    34:56 Radek SMOLEŇÁK - 1:1
     
    34:56
    Hradec právě vstřelil branku! Oba potrestaní hráči se už vrátili do hry a Mountfield srovnává! Pavlík táhl přečíslení tři na jednoho. Následně posílal kotouč na střed, ale kotouč se od brusle jednoho ze spoluhráčů odrazil přesně na RADKA SMOLEŇÁKA, jenž měl před sebou prázdnou část branky. Asistence: Lalancette a Pavlík.
    26:07 Matěj TOMAN - 1:0
     
    26:07
    České Budějovice právě vstřelily branku! Před chvilkou jsme psali, že čtvrtá lajna moc prostoru nedostává, ovšem nyní střílí první branku zápasu! Tomáš Čachotský sebral kotouč u pravé tyčky, objel branku a posunul jej na MATEJE TOMANA. Ten ještě se střelou chvilku počkal, načež svižnou ranou rozvlnil síťku. Asistence: Čachotský.
    Marken.cz

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 27. M. Toman (Čachotský), 58. Vráblík (Štencel, Pech) – 35. Smoleňák (Lalancette, F. Pavlík)


    Banes Motor České Budějovice: Strmeň (Kalista) – Štencel (A), Vráblík, Šenkeřík, Marcel, Bindulis, Kachyňa, Šedivý – Vondrka, Pech (A), Gulaš (C) – Dzierkals, Hanzl, Valský – Čachotský, M. Toman, Přikryl – Chlubna, Vopelka, Karabáček.
    Trenér: Jaroslav Modrý.

    Mountfield HK: Kiviaho (J. Růžička) – McCormack, Kalina, Blain, Piegl, F. Pavlík (A), Huttula – Zachar, Lev (A), Okuliar – Jergl, Lalancette (C), Smoleňák – Kel. Klíma, Cingel, R. Pavlík – Štohanzl, Pilař.
    Trenér: Tomáš Martinec.

    Rozhodčí: Horák, Pražák – Brejcha, Malý

    Diváci: 6308
    thejrc.org