Liberec – Jihlava 4:2 (kon.) | Zlín – Vítkovice 5:3 (kon.) | Mountfield HK – Sparta 4:2 (kon.)
Pardubice – Plzeň 3:2 (po pr.) | Olomouc – Třinec 2:8 (kon.)
konec
Berani Zlín
5:3 (1:0, 3:1, 1:2)
HC Vítkovice Ridera
Pátek 04.11.2022, 17:00 • PSG aréna, Zlín • DHL Extraliga juniorů • 20. kolo
Partner:
     
    50:54
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    MARTIN MILATA si počínal šikovně. Když viděl, že před ním oba zlínští beci couvají, ještě zrychlil, vylákal Synka z brány, objel ho a s přehledem zasunul puk za jeho záda. Asistence: Matěj Přibyl.
     
    44:42
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlín znovu poměrně záhy odpovídá na trefu Ridery! Pátou zásah do vítkovické klece přidává JAKUB ČECHMÁNEK, který si našel puk mezi kruhy a přesně jej namířil za záda Irgla. Asistence: Marek Šišák, Lukáš Chludil.
     
    42:50
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Neviděl jsem přesně jak ale zpoza branky, kam zamířil i brankář Synek, se zčistajasna odrazil puk před bránu, kde stál KRZYSZZTOF TOMASZ MACIAS a ten už jej jen poslal do prázdné brány. Asistence: Jakub Slusarczyk.
     
    29:04
    Zlín právě vstřelil branku!
    Ševci znovu využívají přesilovku a střílí čtvrtou branku! Irgl si myslel, že střelu Zavřela chytil, ale opak byl pravdou. Puk se mu po výstroji jen svezl a vyjel těsně kolem tyče. Tam si jej našel ADAM LACIGA a měl kolem sebe tolik prostoru, že v pohodě zasunul kotouč do branky.
     
    23:26
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak to je bláznívá minuta a půl! Ševci zase unikají do brankového náskoku. Puk už klouzal za brankovou čáru, když jej vítkovičtí beci v poslední chvíli vytáhli. Pak ale vznikla před hostující brankou taková skrumáž, že Zlínským stačilo najít puk, přihrát si a LUKÁŠ HEŠ už neměl těžkou práci. Asistence: Jakub Čechmánek, Lukáš Chludil.
     
    23:00
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Jenže přichází rychlá odpověď! Vítkovice využívají přesilovku, v níž samy inkasovaly. Střelcem branky je DENIS PUCHALA, který zřejmě těsně před Synkem puk tečoval. Asistence: René Smolka, Krzysztof Tomasz Macias.
     
    22:15
    Zlín právě vstřelil branku!
    STANISLAV SADOVIKOV přidává druhý gól, tentokrát navíc ve vlastní oslabení! S Hešem se utrhli do přečíslení dvou na jednoho a když dostal od zmíněného spoluhráče přesnou přihrávku, měl dost prostoru přesně zamířit. Asistence: Lukáš Heš, Adam Burian.
     
    14:11
    Zlín právě vstřelil branku!
    Burianův pokus od modré ještě zblokoval Milata, puk však prošel dál a z předbrankového prostoru jej pohotově dorazil STANISLAV SADOVIKOV. Asistence: Adam Burian.
    Marken.cz

    David Jabůrek

    Branky a nahrávky: 15. Sadovikov (Burian), 23. Sadovikov (Heš, Burian), 24. Heš (Čechmánek, Chludil), 30. Laciga (Zavřel, Marek), 45. Čechmánek (Šišák, Chludil) – 23. Puchala (Smolka, Macias), 43. Macias (Slusarczyk), 51. Milata (Přibyl)


    Berani Zlín: Synek (Málek) – Šišák, Burian, Nábělek, Hamrla, Špaňhel, Zavřel – Kaláč, Tomek, Babulík, Dědek, Pilát, Heš, Babenko, Marek, Sadovikov, Chludil, Laciga, Čechmánek, Ramert
    Trenér: Luboš Jenáček

    HC Vítkovice Ridera: Irgl (Bartošák) – Smolka, Puchala, Kalandra, Bialy, Chaloupka, Prčík, Činčala – Slusarczyk, Kotásek, Macias, Chlán, Pavelec, Krčmarský, Milata, Kubík, Štiak, Přibyl, Vehovský
    Trenér: Pavel Trnka

    Rozhodčí: Hradil, Kubičík – Mikšík, Bartoň
    thejrc.org