Tampa – Carolina 3:4 (1:2 po s.n.) | Ottawa – Vegas 4:5 (kon.) | Detroit – Washington 3:1 (kon.)
NY Rangers – Boston 2:5 (kon.) | Winnipeg – Montreal 3:2 (po pr.) | St. Louis – NY Islanders 2:5 (kon.)
Minnesota – Seattle 0:4 (kon.) | Chicago – Los Angeles 2:1 (po pr.) | Calgary – Nashville 1:4 (kon.)
Edmonton – New Jersey 3:4 (kon.) | Vancouver – Anaheim 8:5 (kon.) | Arizona – Dallas 2:7 (kon.)
San Jose – Florida 3:4 (0:1 po s.n.) | Colorado – Columbus 6:3 (kon.)
konec
Minnesota Wild
0:4 (0:0, 0:3, 0:1)
Seattle Kraken
Pátek 04.11.2022, 01:00 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    50:35 Alexander WENNBERG - 0:4
     
    50:35
    Seattle právě vstřelil branku! Tady je s největší pravděpodobností hotovo, Seattle vede už o čtyři branky. Burakovski z rohu poslal puk na modrou, odkud pálil Borgen. Jeho ránu těsně před gólmanem tečoval ALEXANDER WENNGER a puk jen zazvonil o pravou tyč a zapadl do branky. Asistence: Will Borgen a André Burakovsky.
    34:47 Alexander WENNBERG - 0:3
     
    34:47
    Seattle právě vstřelil branku! Po střele Spronga z levého mantinelu se puk zamotal před brankou a ALEXANDER WENNBERG se jej hlavičkou pokusil usměrnit mezi tři tyče. Nakonec ale kotouč trefil zády a překonal Fleuryho. Rozhodčí ještě situaci přezkoumávali na videu, neboť případná hlavička by samozřejmě neplatila. Asistence: Daniel Sprong, Oliver Bjorkstrand.
    31:34 Jamie OLEKSIAK - 0:2
     
    31:34
    Seattle právě vstřelil branku! Hráči Seattlu skvěle vyřešili přečíslení čtyř proti dvěma. Yanni Gourde s pukem na sebe na ose hřiště natáhl obránce a shodil hrací předmět k pravé tyči, kde už jen do prázdné branky zametal JAMIE OLEKSIAK. Asistence: Yanni Gourde, Justin Schultz.
    25:02 Morgan GEEKIE - 0:1
     
    25:02
    Seattle právě vstřelil branku! Jako blesk z čistého nebe padá první gól dnešního utkání! Zdánlivě neškodné nahození Spronga z pravého mantinelu na bližší tyč tečoval MORGAN GEEKIE a Fleury už na náhlou změnu směru nedokázal reagovat. Asistence: Daniel Sprong, Ryan Donato.

    Jakub Ruč

    Branky a nahrávky: 26. Geekie (Sprong, Donato), 32. Oleksiak (Gourde, Schultz), 35. Wennberg (Sprong, Bjorkstrand), 51. Wennberg (Borgen, Burakovsky)


    Minnesota Wild: M. Fleury (Gustavsson) – Spurgeon (C), Middleton, Addison, Brodin, Dumba (A), Merrill, Goligoski – Zuccarello, F. Gaudreau, Kaprizov – Boldy, Eriksson Ek (A), Shaw – Jost, Rossi, Fogarty – Dewar, Steel.
    Trenér: Dean Evason

    Seattle Kraken: Mar. Jones (Daccord) – Larsson, Dunn, Schultz, Oleksiak, Borgen, Soucy – Bjorkstrand, Wennberg, Burakovsky – Eberle, Beniers, Schwartz (A) – B. Tanev, Gourde (A), McCann – Sprong, Geekie, Donato – Wright.
    Trenér: David Hakstol

    Rozhodčí: Pollock, Skilliter – Tobias, Fournier

    Diváci: 17 221
    thejrc.org