Tampa – Carolina 3:4 (1:2 po s.n.) | Ottawa – Vegas 4:5 (kon.) | Detroit – Washington 3:1 (kon.)
NY Rangers – Boston 2:5 (kon.) | Winnipeg – Montreal 3:2 (po pr.) | St. Louis – NY Islanders 2:5 (kon.)
Minnesota – Seattle 0:4 (kon.) | Chicago – Los Angeles 2:1 (po pr.) | Calgary – Nashville 1:4 (kon.)
Edmonton – New Jersey 3:4 (kon.) | Vancouver – Anaheim 8:5 (kon.) | Arizona – Dallas 2:7 (kon.)
San Jose – Florida 3:4 (0:1 po s.n.) | Colorado – Columbus 6:3 (kon.)
konec
Vancouver Canucks
8:5 (1:1, 2:1, 5:3)
Anaheim Ducks
Pátek 04.11.2022, 03:00 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:05 Bo HORVAT - 8:5
     
    59:05
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto. BO HORVAT v levém kruhu obranného pásma vystihl přihrávku na modrou čáru a ukázal přesnou mušku, když během chvilky zacílil neomylně do prázdné brány. Bez asistence.
    57:38 Max JONES - 7:5
     
    57:38
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Šílenství ve Vancouveru pokračuje. Anaheim snižuje na rozdíl dvou gólů šťastnou trefou. Bránící Schenn poslal k ledu MAXE JONESE, jehož pravou nohu trefil stříleným pasem Beaulieu a od levé nohy se touš odrazil za záda nic netušícího Martina. Asistence: Nathan Beaulieu a Mason McTavish.
    56:48 Andrej KUZMENKO - 7:4
     
    56:48
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Čepice na led, máme tu hattrick! Elias Pettersson přes dva soupeře adresoval přesnou nahrávku ANDREJI KUZMENKOVI a šestadvacetiletý rodák z Jakutsku zacílil pod levý beton brankáře. Asistence: Elias Pettersson.
    54:48 Andrej KUZMENKO - 6:4
     
    54:48
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Gólové hody pokračují! Tyler Myers zachytil puk ještě v útočném pásmu. Z pravé strany poté vypálil forhendem a ANDREJ KUZMENKO jemnou tečí nasměroval touš mezi Gibsonovy betony. Asistence: Tyler Myers a Elias Pettersson.
    53:35 Trevor ZEGRAS - 5:4
     
    53:35
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Rozdíl ve skóre čítá jediný gól! Volného prostoru využil k táhlé ráně z levého kruhu TREVOR ZEGRAS. Gólman Martin přes Comtoise vůbec nic neviděl, kus černé gumy spatřil až za svými zády. Asistence: John Klingberg a Troy Terry.
    47:51 Maxime COMTOIS - 5:3
     
    47:51
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ještě to bude drama! MAXIME COMTOIS vypíchl kotouč na obranné modré a vystartoval do úniku. Nenechal se rozhodit Hughesem a Martinovi udělal povedený bekhendový blafák, akci završil zakončením nad jeho levý beton. Asistence: Ryan Strome.
    45:54 Andrej KUZMENKO - 5:2
     
    45:54
    Vancouver právě vstřelil branku!
    S Kosatkami to vypadá velmi dobře. Elias Pettersson z pravé strany vymyslel parádní pas k protější tyčce na ANDREJE KUZMENKA, ruský forvard bezpečně zasunul touš za brankovou čáru podél Gibsonova pravého betonu. Asistence: Elias Pettersson a Quinn Hughes.
    45:30 Dakota JOSHUA - 4:2
     
    45:30
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Kosatky dělají důležitý krok směrem k vítězství! Klingberg nezvládl zpracování u vlastní brány. V předbrankovém prostoru se pak strhla velká bitva o puk, který nakonec doputoval k DAKOTU JOSHUOVI, ten touš nasměroval do sítě bekhendem. Asistence: Nils Aman.
    39:14 Ryan STROME - 3:2
     
    39:14
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Kačeři se v závěru prostřední části vrací na kontakt! Rychle otočili hru z obranné do útočné třetiny. Přes Terryho se Zegrasem se puk dostal do pravého kruhu k RYANU STROMEOVI, devětadvacetiletý kanadský útočník překvapil Martina pokusem ze zápěstí na přední tyč. Asistence: Trevor Zegras a Troy Terry.
    33:06 J. T. Miller - 3:1
     
    33:06
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Svěřenci kouče Boudreaua odskakují do dvoubrankového náskoku! Nahození Hughese až k brankáři neprošlo. Volného kotouče se chopil Horvat, jenž nezazmatkoval a po pravé ruce přihrál J. T. MILLEROVI, ten propálil ležícího Gibsona střelou pod horní tyč. Asistence: Bo Horvat a Conor Garland.
    29:07 Elias PETTERSSON - 2:1
     
    29:07
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Obrat dokonán, Kosatky jsou o krok napřed! Michejev od pravého mantinelu přihrál před bránu, kde se na hraně brankoviště pohyboval ELIAS PETTERSSON. Už to vypadalo, že švédský útočník ztratil kontrolu nad pukem, ale nakonec nad ním převzal plnou kontrolu a skóroval střelou k pravé tyčce. Asistence: Ilja Michejev a Andrej Kuzmenko.
    19:40 Bo HORVAT - 1:1
     
    19:40
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Přeci jen se Kosatky usadily v útočné třetině a odměnou je vyrovnávací trefa! Od modré čáry napřáhl Hughes a byl to kapitán BO HORVAT, kdo kotouč šikovně ztečoval k levé tyčce mimo dosah Gibsona. Asistence: Quinn Hughes a Elias Pettersson.
    16:30 Troy TERRY - 0:1
     
    16:30
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Přesilovka využita, Kačeři se ujímají vedení! John Klingberg najel do útočné třetiny, načež přihrál na levou stranu TROYOVI TERRYMU. Pravé křídlo druhé formace se natlačilo až před Martina a forhendovou střelou z bezprostřední blízkosti propasírovalo touš do sítě. Asistence: John Klingberg a John Gibson.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 20. Horvat (Q. Hughes, E. Pettersson), 30. E. Pettersson (Michejev, Kuzmenko), 34. J. Miller (Horvat, Garland), 46. Joshua (Aman), 46. Kuzmenko (E. Pettersson, Q. Hughes), 55. Kuzmenko (T. Myers, E. Pettersson), 57. Kuzmenko (E. Pettersson), 60. Horvat – 17. Terry (Klingberg, Gibson), 40. R. Strome (Zegras, Terry), 48. Comtois (R. Strome), 54. Zegras (Klingberg, Terry), 58. Max Jones (Beaulieu, McTavish)


    Vancouver Canucks: S. Martin (Demko) – L. Schenn, Q. Hughes, T. Myers, Stillman, Bear, Ekman-Larsson (A) – Garland, Horvat (C), J. Miller (A) – Michejev, E. Pettersson, Kuzmenko – Podkolzin, Dries, Pearson – Studnicka, Aman, Joshua.
    Trenér: Bruce Boudreau

    Anaheim Ducks: Gibson (Stolarz) – Klingberg, Kulikov, Fowler (A), Benoit, Shattenkirk, Beaulieu – Vatrano, Zegras, Henrique (A) – Terry, R. Strome, Comtois – Silfverberg (A), Lundeström, Grant – Leason, McTavish, Max Jones.
    Trenér: Dallas Eakins

    Rozhodčí: Hebert, Lambert – Murchison, Mills

    Diváci: 18 760
    thejrc.org