Tampa – Carolina 3:4 (1:2 po s.n.) | Ottawa – Vegas 4:5 (kon.) | Detroit – Washington 3:1 (kon.)
NY Rangers – Boston 2:5 (kon.) | Winnipeg – Montreal 3:2 (po pr.) | St. Louis – NY Islanders 2:5 (kon.)
Minnesota – Seattle 0:4 (kon.) | Chicago – Los Angeles 2:1 (po pr.) | Calgary – Nashville 1:4 (kon.)
Edmonton – New Jersey 3:4 (kon.) | Vancouver – Anaheim 8:5 (kon.) | Arizona – Dallas 2:7 (kon.)
San Jose – Florida 3:4 (0:1 po s.n.) | Colorado – Columbus 6:3 (kon.)
konec
Arizona Coyotes
2:7 (0:4, 0:1, 2:2)
Dallas Stars
Pátek 04.11.2022, 03:00 • Mullet Arena, Tempe • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:45 Jani HAKANPÄÄ - 2:7
     
    55:45
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars se vydali do rychlého protiútoku, kde Benn místo střely zvolil zasekávačku a poté přihrál na modrou čáru JANIMU HAKANPOVI, jenž využil bránícího hráče, jako clonu a navíc střelu ani lépe trefit nemohl, protože kotouč zaletěl přesné k tyči domácí klece. Asistence: Jamie Benn, Esa Lindell.
    49:06 Lawson CROUSE - 2:6
     
    49:06
    Arizona právě vstřelila branku!
    Maccelli ve středním pásmu posunul puk za sebe na LAWSONA CROUSE, který následně vjel do útočného pásma, kde se mu podařilo dostat puk přes Heiskanena i Millera a poté překonal i Wedgewooda střelou pod břevno. Asistence: Matias Maccelli.
    45:07 Juuso VÄLIMÄKI - 1:6
     
    45:07
    Arizona právě vstřelila branku!
    Coyotes se dočkávají alespoň symbolické branky. JUUSO VÄLIMÄKI byl zcela volný u pravé tyče hostující klece, kam následně i dostal přihrávku a ikdyž si finský hráč musel kotouč zpracovávat, tak se Wedgewood nedokázal dobře přesunou ke své tyči a díky tomu následná střela skončila v jeho síti. Asistence: Matias Maccelli, Lawson Crouse.
    40:27 Jamie BENN - 0:6
     
    40:27
    Dallas právě vstřelil branku!
    Vejmelka si dojel pro puk do rohu obranného pásma, kde dlouho váhal, kam kotouč pošle, jenže ho poté přihrál přesně na hůl hostujícího kapitána JAMIEHO BENNA, jenž už pouze trefil opuštěnou klec Arizony. Bez asistence.
    35:14 Jason ROBERTSON - 0:5
     
    35:14
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars využívají přesilovou hru! Heiskanen si na modré čáře dovolil hodně odvážnou kličku, která však vyšla a následně přihrál na levou stranu Hintzovi, jenž poslal touš před bránu, kam se sjelo hned několik hráčů a puk poté vyplaval přesně k JASONU ROBERTSONOVI, který už měl před sebou zcela prázdnou bránu. Asistence: Jamie Benn, Roope Hintz.
    18:30 Jason ROBERTSON - 0:4
     
    18:30
    Dallas právě vstřelil branku!
    Arizona ztratila puk hned u své modré čáry, kde si ho Stars sebrali zpět a opět najeli do útoku, kde z levé strany Hintz nahrál na střed Pavelskému, jenž ještě posunul touš na pravou stranu JASONU ROBERTSONOVI, který okamžitou střelou nedal Vejmelkovi šanci. Asistence: Roope Hintz, Joe Pavelski.
    11:18 Ty DELLANDREA - 0:3
     
    11:18
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars vstřelují svou třetí branku v utkání! Gurjanov přihrál kotouč na levou stranu útočného pásma, kde Heiskanen nejprve naznačil střelu, ale poté zasekl a nahrál za sebe svému kolegovi Millerovi a jeho následnou střelu tečoval před bránu TY DELLANDREA mimo dosah Ingrama. Asistence: Colin Miller, Miro Heiskanen.
    03:54 Wyatt JOHNSTON - 0:2
     
    03:54
    Dallas právě vstřelil branku!
    Tak to byla obrovská hrubice domácího obránce Maya, který z rohu kluziště posílal přihrávku přes střed, kde si kotouč sebral WYATT JOHNSTON, jenž poté tváří v tvář Ingramovi poslal puk do zcela stejného místa, jako Gurjanov u první branky Stars. Bez asistence.
    01:30 Denis GURJANOV - 0:1
     
    01:30
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars se prosazují hned ze svého prvního útoku! Zpoza brány se kotouč dostal k modré, kde byl Hakanpää, jenž ihned nahrál na pravou stranu Seguinovi, který posunul puk před bránu, kde ho Marchment ještě dokázal kopnout před sebe k DENISU GURJANOVOVI, a ten prostřelil Ingrama střelou pod břevno. Asistence: Mason Marchment, Tyler Seguin.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 46. Välimäki (Maccelli, Crouse), 50. Crouse (Maccelli) – 2. Gurjanov (Marchment, Seguin), 4. W. Johnston, 12. Dellandrea (C. Miller, Heiskanen), 19. J. Robertson (Pavelski, Hintz), 36. J. Robertson (Ja. Benn, Hintz), 41. Ja. Benn, 56. Hakanpää (Ja. Benn, Lindell)


    Arizona Coyotes: Ingram (12. Vejmelka) – Välimäki, Moser, Nemeth, Stecher, Gostisbehere, J. Brown, Mayo – Keller, Boyd, Guenther – O'Brien, McBain, Fischer – Maccelli, Bjugstad, Crouse – N. Ritchie, Hayton.
    Trenér: André Tourigny

    Dallas Stars: Wedgewood (Murray) – Heiskanen, C. Miller, Lindell, Lundkvist, R. Suter, Hakanpää – J. Robertson, Hintz, Pavelski – Marchment, Seguin, Gurjanov – Ja. Benn, W. Johnston, Dellandrea – Faksa, Glendening, Kiviranta.
    Trenér: Peter DeBoer

    Rozhodčí: Syvret, Brenk – Mahon, Gibbons

    Diváci: 4 600
    thejrc.org