Lipt. Mikuláš – Spišská N. Ves 4:2 (kon.) | Michalovce – HC Slovan 2:1 (kon.) | Nové Zámky – Trenčín 0:3 (kon.)
Prešov – Košice 1:6 (kon.) | Nitra – Banská Bystrica 4:3 (po pr.) | Zvolen – Poprad 5:2 (kon.)
konec
HKM Zvolen
5:2 (3:0, 1:1, 1:1)
HK Poprad
sk Pátek 04.11.2022, 18:30 • Zimný štadión Zvolen • Tipos Extraliga (SR) • 15. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:42
    Zvolen dal gól! Z powerplay hostí hostí nakoniec nie je nič, naopak Poprad inkasuje a nie do prázdnej brány. Hraško nabral rýchlosť prihral CHRISOVI LANGKOWOVI a ten ukážkovým blafákom strieľa rozhodujúci gól – 5:2.
    Asistoval Peter Hraško.
     
    55:52
    Poprad dal gól! Tak si predstavte nakoniec to gól predsalen je. OLDRICH KOTVAN predsalen tečoval strelu Skokanovu do siete – 4:2. A čas sa posúva späť z 2:09 do konca na 4:08 do konca stretnutia.
    Asistoval Dávid Skokan.
     
    33:10
    Poprad dal gól! Hostia predsalen odkliali Patersona v domácej bráne. MILOŠ BUBELA dostal výbornú prihrávku medzi kruhy, vypálil švihom a od brvna sa puk dostal do siete. Milimetrová presnosť Bubelu a je znížené – 4:1.
    Asistovali Patrik Svitana a Dávid Skokan.
     
    25:41
    Zvolen dal gól! DEVEN SIDEROFF ušiel obrane hostí po ľavom krídle, natlačil sa cez obrancu na bránu a blafákom prekonáva Petersa – 4:0. Druhý gól Sideroffa v zápase a štvrtý gól jeho lajny.
    Asistovali Branislav Kubka, Mike Huntebrinker.
     
    18:52
    Zvolen dal gól! DEVEN SIDEROFF pridáva v závere tretí gól. Domáci Huntebrinker vyhral buly, od modrej Hanna puk nahodil na bránu, ten sa podivným tečom odrazil na úplne voľného Sideroffa. Ten si potiahol puk ešte do strany, natiahol si Petersa a zvyšuje na 3:0.
    Asistovali Shane Hanna a Mike Huntebrinker.
     
    15:32
    Zvolen dal gól! Ďalšia krásna práca hokejkou RADOSLAVA HECLA. Dostal puk pred bránu, kľučkou oklamal Petersa, dostal na stranu vyrážačky a zvyšuje na 2:0. Strieľa tak dnes už svoj druhý gól.
    Asistoval Mike Huntebrinker.
     
    07:29
    Zvolen dal gól! Krásna zadovka Huntebrinkera spoza brány na RADOSLAVA HECLA stojaceho pred bránou. Ten trafil puk bez prípravy po ľade na vyrážačku a Zvolen vyhráva 1:0.
    Asistoval Mike Huntebrinker, Deven Sideroff.

    Števo Lasab

    Branky a nahrávky: 8. Hecl (Huntebrinker, Sideroff), 16. Hecl (Huntebrinker), 19. Sideroff (Hanna, Huntebrinker), 26. Sideroff (Huntebrinker, Kubka), 60. Langkow (Hraško) – 34. Bubela (Svitana, Skokan), 56. Kotvan (Skokan, Záborský)


    HKM Zvolen: Paterson (Trenčan) – Messner, Hain, Hanna, Mudrák, Hraško, Kubka (A), S. Barcík – R. Bondra, Langkow, Zuzin (C) – Hecl, Huntebrinker, Sideroff – Kašlík, Jedlička, Stupka – Csányi, Viedenský (A), Marcinek
    Trenér: P. Oremus

    HK Poprad: Peters (Valluš) – Drgoň (A), Meliško, Vainio, Kotvan, Bokroš, Brincko, M. Mešár – Svitana (C), Bubela, Záborský – Yogan, Paukovček, Valigura – Kukuča, Skokan (A), Matej Paločko – S. Petráš, Suchý, Sokoli – Dlugoš
    Trenér: M. Hrnčár

    Rozhodčí: Korba, Štefík – Stanzel, Durmis (video – Ország)

    Diváci: 1812
    thejrc.org