Lipt. Mikuláš – Spišská N. Ves 4:2 (kon.) | Michalovce – HC Slovan 2:1 (kon.) | Nové Zámky – Trenčín 0:3 (kon.)
Prešov – Košice 1:6 (kon.) | Nitra – Banská Bystrica 4:3 (po pr.) | Zvolen – Poprad 5:2 (kon.)
konec
HKM Zvolen
5:2 (3:0, 1:1, 1:1)
HK Poprad
sk Pátek 04.11.2022, 18:30 • Zimný štadión Zvolen • Tipos Extraliga (SR) • 15. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:42
    Zvolen dal gól! Z powerplay hostí hostí nakoniec nie je nič, naopak Poprad inkasuje a nie do prázdnej brány. Hraško nabral rýchlosť prihral CHRISOVI LANGKOWOVI a ten ukážkovým blafákom strieľa rozhodujúci gól – 5:2.
    Asistoval Peter Hraško.
     
    55:52
    Poprad dal gól! Tak si predstavte nakoniec to gól predsalen je. OLDRICH KOTVAN predsalen tečoval strelu Skokanovu do siete – 4:2. A čas sa posúva späť z 2:09 do konca na 4:08 do konca stretnutia.
    Asistoval Dávid Skokan.
     
    57:51
    Aktuálne videorozhodca konzultuje situáciu pred domácou bránou, kde sa zdalo že puk mohol skončiť v bráne. Bola to ale akcia niekoľko sekúnd do zadu.Skokan nahadzoval puk na bránu, Kotvan ju tečoval a Záborský bol puk najbližšie a na chvíľu zdvihol ruky nad hlavu, ale podľa nášho záberu to gól nebol. Uvidíme ale ako rozhodne hlavný rozhodca. Akcia sa posudzuje už asi tri minúty a stále nemáme finálny verdikt.
     
    53:57
    Mudrák krásne pozične prečítal úmysel hostí, vypichol puk a s Heclom sa opäť dostali do prečíslenie dvoch na jednému. Mudrák zakončil, ale Peters puk vyráža.
     
    51:38
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen:
    Hraško – 2 min., zdržiavanie hry / vystrelenie alebo vyhodenie puku.
     
    49:26
    Bubelova pekná individuálna akcia, pri ktorej si korčuľou prikopol puk a oklamal obrancu. Následná strela len tesne minula ľavú tyčku!
     
    43:18
    Vylúčenie v tíme HK Poprad:
    Paukovček – 2 min., zdržiavanie hry / vystrelenie alebo vyhodenie puku.
     
    39:59
    Zvolen nebol ďaleko od piateho gólu. Sideroffovu strelu Peters ani nevie ako vyrazil pred seba a následná dorážka Viedenského ho tiež iba trafila.
     
    39:34
    Vylúčenie v tíme HK Poprad:
    Bubela – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou.
     
    36:56
    Vylúčenie v tíme HK Poprad:
    Bokroš – 2 min., podrazenie.
     
    33:10
    Poprad dal gól! Hostia predsalen odkliali Patersona v domácej bráne. MILOŠ BUBELA dostal výbornú prihrávku medzi kruhy, vypálil švihom a od brvna sa puk dostal do siete. Milimetrová presnosť Bubelu a je znížené – 4:1.
    Asistovali Patrik Svitana a Dávid Skokan.
     
    31:21
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen:
    Mudrák – 2 min., nedovolené bránenie.
     
    30:50
    Domáci si nerozumeli, nik nevzal puk pred bránou, Paterson vyšiel z brány, aby ho aspoň vypichol, ale predbehol ho Samo Petráš. Následne sa pokúsil o strelu, ale ani on domáceho gólmana neprekonal.
     
    26:06
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen:
    Jedlička – 2 min., hákovanie + 2 min., držanie.
     
    25:41
    Zvolen dal gól! DEVEN SIDEROFF ušiel obrane hostí po ľavom krídle, natlačil sa cez obrancu na bránu a blafákom prekonáva Petersa – 4:0. Druhý gól Sideroffa v zápase a štvrtý gól jeho lajny.
    Asistovali Branislav Kubka, Mike Huntebrinker.
     
    24:40
    Domáce mužstvo HKM Zvolen v obrovskej šanci. Peter Zuzin sa ocitol sám pred Petersom, položil si ho a keď už všetci domáci diváci dvíhali ruky nad hlavy, tak puk niekde pod gólmanom Popradu uviazol. Následný závar k gólu tiež neviedol a teda stav sa nemení.
     
    24:08
    Pekná kombinácia hostí, Svitana cez hokejku obrancu poslal prihrávku na Bubelu. Ten puk v jazde výborne tečoval pod brvno, ale Paterson ju krásne chytá.
     
    19:42
    Valigura v závere v prvej poriadnej šancí hostí, strieľal sám zoči voči Patersonovi z ľavého kruhu, ale neprekonáva ho.
     
    18:52
    Zvolen dal gól! DEVEN SIDEROFF pridáva v závere tretí gól. Domáci Huntebrinker vyhral buly, od modrej Hanna puk nahodil na bránu, ten sa podivným tečom odrazil na úplne voľného Sideroffa. Ten si potiahol puk ešte do strany, natiahol si Petersa a zvyšuje na 3:0.
    Asistovali Shane Hanna a Mike Huntebrinker.
     
    15:32
    Zvolen dal gól! Ďalšia krásna práca hokejkou RADOSLAVA HECLA. Dostal puk pred bránu, kľučkou oklamal Petersa, dostal na stranu vyrážačky a zvyšuje na 2:0. Strieľa tak dnes už svoj druhý gól.
    Asistoval Mike Huntebrinker.
     
    08:42
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen:
    Messner – 2 min., nedovolené bránenie.
     
    07:29
    Zvolen dal gól! Krásna zadovka Huntebrinkera spoza brány na RADOSLAVA HECLA stojaceho pred bránou. Ten trafil puk bez prípravy po ľade na vyrážačku a Zvolen vyhráva 1:0.
    Asistoval Mike Huntebrinker, Deven Sideroff.
     
    02:55
    Prvé prečíslenie v zápase mali domáci. Marcinek zakončoval v prečíslení dvoch na jedného, ale opäť iba do betónov Petersa.

    Števo Lasab

    Branky a nahrávky: 8. Hecl (Huntebrinker, Sideroff), 16. Hecl (Huntebrinker), 19. Sideroff (Hanna, Huntebrinker), 26. Sideroff (Huntebrinker, Kubka), 60. Langkow (Hraško) – 34. Bubela (Svitana, Skokan), 56. Kotvan (Skokan, Záborský)


    HKM Zvolen: Paterson (Trenčan) – Messner, Hain, Hanna, Mudrák, Hraško, Kubka (A), S. Barcík – R. Bondra, Langkow, Zuzin (C) – Hecl, Huntebrinker, Sideroff – Kašlík, Jedlička, Stupka – Csányi, Viedenský (A), Marcinek
    Trenér: P. Oremus

    HK Poprad: Peters (Valluš) – Drgoň (A), Meliško, Vainio, Kotvan, Bokroš, Brincko, M. Mešár – Svitana (C), Bubela, Záborský – Yogan, Paukovček, Valigura – Kukuča, Skokan (A), Matej Paločko – S. Petráš, Suchý, Sokoli – Dlugoš
    Trenér: M. Hrnčár

    Rozhodčí: Korba, Štefík – Stanzel, Durmis (video – Ország)

    Diváci: 1812
    bahis siteleri