Lipt. Mikuláš – Spišská N. Ves 4:2 (kon.) | Michalovce – HC Slovan 2:1 (kon.) | Nové Zámky – Trenčín 0:3 (kon.)
Prešov – Košice 1:6 (kon.) | Nitra – Banská Bystrica 4:3 (po pr.) | Zvolen – Poprad 5:2 (kon.)
konec
HC Prešov
1:6 (0:2, 0:1, 1:3)
HC Košice
sk Pátek 04.11.2022, 18:00 • Ice Aréna Prešov, Prešov • Tipos Extraliga (SR) • 15. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:46
    Tím HC Košice dal gól!
    Prešovská defenzíva bola rozložená na márne kúsky a hostia vedú už o päť gólov. Akciu, ktorá začala dokonca za košickou bránkou dotiahol do úspešného konca MATÚŠ HAVRILA. 1:6. Asistencie Oliver Jokeľ a Jakub Ferenc.
     
    56:54
    Tím HC Košice dal gól!
    Košický presný zásah číslo päť padá taktiež v presilovej hre, na osi klziska sa v palebnej pozícii ocitol VILLE LESKINEN. 1:5. Asistencie Colin Campbell a Jordon Southorn.
     
    55:11
    Tím HC Košice dal gól!
    Presilovka hostí o dvoch hráčov bola využitá prakticky okamžite, na pohľad výbornú akciu zakončil ranou z ľavého krídla presný COLIN CAMPBELL. 1:4. Asistencia Joona Jääskeläinen.
     
    43:21
    Tím HC MV Transport Prešov dal gól!
    V presilovke to ešte nevyšlo, napokon však domáci skórovali z pokračujúcej akcie. Riečickému už nedal šancu nekompromisný MAX GERLACH. 1:3. Asistencie Sean Giles a Abbott Girduckis.
     
    39:05
    Tím HC Košice dal gól!
    Obrana domácich poriadne zaváhala, ako nôž maslom ňou preletel Chovan. Dostal sa až na ľavú stranu, odkiaľ skvelou prihrávkou medzi kruhy vyradil aj gólmana Rabčana. Do odkrytej bránky nemal problém skórovať RADOSLAV TYBOR. 0:3. Asistencie Michal Chovan a Patrik Rogoň.
     
    05:57
    Tím HC Košice dal gól!
    Puk končí opäť v bránke! Už už to vyzeralo, že nebezpečenstvo je zažehnané, strelu Southorna totiž Rabčan vyrazil. Došlo však k ďalšiemu zakončeniu a úspešným strelcom sa stal PATRIK ROGOŇ. 0:2. Asistencie Colin Campbell a Radoslav Tybor.
     
    01:34
    Tim HC Košice dal gól!
    Nepozornosť v obrane domácich potrestaná gólom, strelou z ľavej strany sa presadil JENS OLSSON. 0:1. Bez asistencie.

    Matej Valkár

    Branky a nahrávky: 44. Gerlach (Giles, Girduckis) – 2. Olsson, 6. Rogoň (Campbell, Tybor), 40. Tybor (Chovan, Rogoň), 56. Campbell (Jääskeläinen), 57. Leskinen (Campbell, Southorn), 59. Havrila (Jokeľ, Ferenc)


    HC Prešov: Rabčan (Bespalov) – D. Jendroľ (A), Rajnoha, Ballhorn, Ľalík, Giles, F. Fekiač, Nátny – Nauš, Šimun, Sýkora (A) – Gerlach, Girduckis, Šimek (C) – Martin, Neuls, Žilka – Melcher, Klíma, K. Jendroľ
    Trenér: Ernest Bokroš

    HC Košice: Riečický (Janus) – Olsson, Deyl (A), Šedivý, Southorn, Ferenc (A), Novota, Bartoš – Leskinen, Campbell, Jääskeläinen – Rogoň, Chovan (C), Tybor – Lamper, Slovák, Jokeľ – Havrila, Plokhotnik
    Trenér: Dan Ceman

    Rozhodčí: Krajčík, Rojík – Knižka, Jurčiak

    Diváci: 2 230
    thejrc.org