Třinec – Kladno 8:0 (kon.) | Litvínov – K. Vary 5:3 (kon.) | Mountfield HK – Kometa Brno 5:1 (kon.)
Plzeň – Liberec 3:4 (po pr.) | Olomouc – Motor ČB 3:1 (kon.) | Sparta – Pardubice 2:3 (kon.)
po prodl.
HC Škoda Plzeň
3:4 (2:1, 0:2, 1:0 - 0:1)
Bílí Tygři Liberec
Neděle 06.11.2022, 16:30 • LOGSPEED CZ Aréna • Tipsport extraliga • 19. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, na počtenou u dalších on-line přenosů. (18:56:23)
     
    V prodloužení byl úspěšnější Liberec, který se tak v tabulce dotahuje na Plzeň a přeskakuje ji o skóre. Nejlepšími hráči byli vyhlášení na straně Plzně Adrián Holešinský (1+0) a na straně Bílých Tygrů Jan Ordoš (2+0).

    Střely na branku: 27:25
     
    Konec zápasu.
    60:22 Tomáš FILIPPI - 3:4
     
    60:22
    Liberec právě vstřelil branku!
    Na power play tentokrát nedošlo, Bílí Tygři se totiž prosazují už po 22 sekundách prodloužení! TOMÁŠ FILIPPI se šikovně protáhl po pravé straně, přebruslil Schleisse a zblízka zavěsil pod horní tyčku. Bonusový bod tak bere Liberec, který po šesti prohrách nabírá formu a před reprezentační přestávkou dvakrát v řadě zvítězil. Asistence: Michal Birner a Uvis Janis Balinskis.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Plzeň ve třetí části dokázala srovnat díky průniku Adriana Holešinského, který se prosadil i ve svém třetím zápase po příchodu na západ Čech. Oba celky poté měly zajímavé šance, aby rozhodly zápas už v základní hrají době, ale gólmani už neinkasovali. Následuje tedy prodloužení. Vytáhne znovu Škoda power play?

    Střely na branku: 27:24
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:54
    Zámorský už drží puk za brankou, půjde se do prodloužení.
     
    59:04
    Holešinský se zajímavě vytočil před branku, sám se sice neprosadil, ale kotouč vyplaval před volným Kodýtkem. Jenže ten z mezikruží trestuhodně přestřelil branku.
     
    58:07
    Filippi našel před brankou najetého Faško-Rudáše, který neproměnil ani svou druhou tutovku! Svoboda se proti němu přesunul a kotouč vyrazil.
     
    57:51
    Zakázané uvolnění Západočechů.
     
    57:21
    Nebezpečné šance Plzně! Zámorský dvakrát tvrdě pálil od modré čáry. První tečovaný pokus skončil těsně mimo, při druhé střele tečoval Suchý do betonu Kváči.
     
    56:28
    Ofsajd zastavil akci Škody.
     
    55:53
    Liberecká střela po buly těsně minula branku, Zámorský při protiakci vysunul Kodýtka, jehož zakončení z úhlu Kváča kryje.
     
    55:22
    Martin Faško-Rudáš měl na hokejce důležitý gól! Rozjel se po pravé straně a ujel domácí defenzivě. Vypálil zápěstím, Svoboda však tentokrát předvedl jistý zákrok a ukryl puk ve výstroji.
     
    55:04
    Menší zmatky také před Svobodou, ale domácí defenziva si poradila.
     
    54:07
    Kotouč se nečekaně odrazil před branku ke Kodýtkovi, který však nedokázal skákavý nesmysl zkrotit.
    Marken.cz

    Matěj Vybíral

    Branky a nahrávky: 7. Rekonen (Kodýtek, Hrabík), 17. Blomstrand, 48. Holešinský (Schleiss, Kodýtek) – 5. Ordoš (A. Najman, Frolík), 35. Balinskis (Vlach), 37. Ordoš, 61. Filippi (Birner, Balinskis)


    HC Škoda Plzeň: Mi. Svoboda (Pavlát) – Baránek, Zámorský, Kvasnička, Vitaloš, Houdek, Kaňák, Kremláček – Schleiss (C), Kodýtek (A), Rekonen – Blomstrand, Mertl (A), Holešinský – Suchý, Malát, Hrabík – A. Dvořák, Bitten, Adamec.
    Trenér: Petr Kořínek

    Bílí Tygři Liberec: Kváča (Neužil) – Balinskis, Štibingr, Kolmann, Melancon, Derner, J. Dvořák, Aubrecht – Birner (A), Filippi, Faško-Rudáš – Vlach, A. Najman, Frolík – Ordoš, Jelínek (C), Flynn – Dlouhý, Šír, Rychlovský.
    Trenér: Patrik Augusta

    Rozhodčí: Horák, Kika – Lhotský, Malý.

    Diváci: 3897
    thejrc.org