Washington – Arizona 2:3 (kon.) | Toronto – Boston 2:1 (kon.) | Tampa – Buffalo 5:3 (kon.)
Ottawa – Philadelphia 1:2 (kon.) | Pittsburgh – Seattle 2:3 (kon.) | Montreal – Vegas 4:6 (kon.)
Vancouver – Nashville 3:4 (0:1 po s.n.) | Calgary – New Jersey 3:4 (po pr.) | San Jose – Anaheim 4:5 (2:3 po s.n.)
Los Angeles – Florida 5:4 (kon.) | NY Rangers – Detroit 2:3 (po pr.) | Carolina – Toronto 1:3 (kon.)
konec
Ottawa Senators
1:2 (1:1, 0:1, 0:0)
Philadelphia Flyers
Neděle 06.11.2022, 00:00 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 00:00.
     
    Dobrý den, chtěla bych vás přivítat u dnešního utkání v rámci kanadskoamerické NHL! Spolu se podíváme na duel mezi Ottawou a Philadelphií. Buly je naplánováno na 24:00 a my budeme u toho.
     
    Ottawa Senators

    Ottawa nepatří v posledních letech mezi kandidáty na titul, alespoň postup do vyřazovacích bojů by byl ovšem už žádoucí. Nyní má ale na svém kontě po deseti zápasech jen osm bodů a patří jí až patnáctá pozice Východní konference. Senátoři nedokázali vyhrát už čtyři zápasy v řadě, když postupně padli s Minnesotou, Floridou, Tampou Bay a v posledním kole také s Las Vegas.

    Nejproduktivnější hráči:
    Brady Tkachuk – 15 bodů (6+9)
    Drake Batherson – 11 bodů (3+8)
    Claude Giroux – 9 bodů (5+4)
     
    Philadelphia Flyers

    Philadelphia na tom je o něco lépe než její dnešní soupeř. Po deseti kolech má totiž na svém kontě dvanáct bodů a patří jí devátá pozice v rámci Východní konference. Hostující celek má pevnou defenzivu, když dosud inkasoval dvacet sedm branek, což je jedna z nejlepších obran. V útoku se jim ale tolik nedaří, branek dal jen šestadvacet. Ani Flyers nedokázali v posledních třech duelech vyhrát, když padli s Carolinou, New Yorkem Rangers a s Torontem.

    Nejproduktivnější hráči:
    Travic Konecny – 11 bodů (4+7)
    Kevin Hayes – 10 bodů (1+9)
    Tony DeAngelo – 7 bodů (2+5)
     
    Česká a slovenská stopa

    Lukáš Sedlák (PHI) – 6 zápasů, 0+2
     
    Úvodní sestavy:

    Ottawa Senators: Talbot (A. Forsberg) – Brännström, Chabot (A), Hamonic, Sanderson, Zajcev, Holden – Giroux (A), Stützle, B. Tkachuk (C) – Batherson, Pinto, DeBrincat – M. Joseph, Brassard, Motte – Watson, Kastelic, Kelly.
    Trenér: D.J. Smith.

    Philadelphia Flyers: Hart (Sandström) – DeAngelo, Provorov, Braun, Sanheim, Zamula, Seeler – Konecny, Hayes, Tippett – Allison, Laughton (A), Farabee – MacEwen, Sedlák, Cates N. – Laczynski, Frost, Deslauriers.
    Trenér: John Tortorella.

    Rozhodčí: Sutherland, Markovic – Hunt, Murray.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:12
    A už se hraje! Za domácí nastupuje v první formaci také Claude Giroux! Právě pro něj bude tento zápas hodně speciální, dlouhou dělal ve Flyers kapitána.
     
    00:49
    Oba gólmani už nám předvedli své první zákroky, na střelecké pokusy jsme tedy nečekali vůbec dlouho.
     
    01:18
    Velká škoda, že se hráč hostí po přihrávce od mantinelu nerozhodl pro střelu z první. Cam Talbot totiž neměl ideální postavení a mohlo to být nebezpečné.
     
    01:55
    Mathieu Joseph dojel odražený kotouč jako první a poslal jej do útočné třetiny. Tam si jej ale sebrali hostující hokejisté, kteří okamžitě míří dopředu.
     
    02:44
    Ottawa právě vstřelila branku! Jen necelé tři minuty jsme čekali na první branku! Obrana hostů propadla, a tak se do přečíslení tři na dva hnali Senátoři. Finální přihrávku dostal CLAUDE GIROUX, který vlastně dával už do poloodkryté branky a trefuje se tak velmi brzy proti svému zaměstnavateli. Asistence: Stützle a Tkachuk.
    02:44 Claude GIROUX - 1:0
     
    03:37
    No, není to ideální start pro Philadelphii, která se nedále brání atakům domácího celku.
     
    03:59
    A máme pro vás takovou statistickou zajímavost! Claude Giroux totiž právě dnes vstřelil přesně třístý gól ve své kariéře v NHL! Parádní číslo tohoto hráče.
     
    04:36
    Travis Hamonic nahazoval kotouč od modré, když bylo před gólmanem Flyers hned několik hráčů. Carter Hart si však pravý betonem poradil.
     
    05:12
    Vyloučení v týmu Ottawa Senators:
    Thomas Chabot – 2 min., vysoká hůl.
     
    05:17
    Philadelphia právě vstřelila branku! Pět, přesně pět vteřin stačilo hostům v přesilové hře a je vyrovnáno! Anthony DeAngelo nahazoval kotouč od modré, který fantasticky tečoval KEVIN HAYES, jenž tak brzy srovnává skóre zápasu. Asistence: Anthony DeAngelo a Travis Konecny.
    05:17 Kevin HAYES - 1:1
     
    05:58
    Je zajímavé, že Philadelphia se prosadila z první oficiální střely na branku! Ottawa je jinak zatím aktivnějším týmem, ale hosté k hráčům velmi dobře přistupují.
     
    06:26
    Komerční přestávka.
     
    07:06
    Třetí útočná formace se na několik okamžiků usadila v pásmu, nakonec jsme viděli tvrdou ránu z pravého kruhu, která se těsně nevešla mezi tři tyče.
     
    07:54
    Jinak sledujeme ale nadále větší převahu domácího celku. Ten se však nemlže prodrat k nějakému nebezpečnému zakončení. Flyers se dobře brání.
     
    08:38
    Wade Allison se prokličkoval až do pásma, jenže neměl dostatečnou podporu spoluhráčů. Následně se ale puk dostal mimo hrací plochu a hra je přerušena.
     
    09:15
    Jeden z hostujících hráčů vlétl do souboje doslova jako tank a zboural jednoho ze soupeřů. Kotouč ale nezískal, a tak se musí vrátit zpět do obrany.
     
    09:53
    Hru máme znovu přerušenou, domácím se totiž nepovedl přechod do útočného pásma.
     
    10:18
    A o několik momentů později se jim nepovedla ani rozehrávka z vlastního obranného pásma. Ta tedy končí na zakázaném uvolnění a hra se zase stěhuje.
     
    10:42
    Komerční přestávka.
     
    11:21
    Austin Watson našel místečko u mantinelu, kudy mohl poslat kotouč dopředu. Už to vypadalo, že se jeho spoluhráč dokáže s pukem otočit, ale byl obrán.
     
    12:01
    Anthony DeAngelo si dlouho hledal prostor pro střelu na modré, jenže nakonec stejně musel nahrát. Nyní se ale Philadelphia drží v tlaku v pásmu.
     
    13:00
    Ještě sedm minut nám zbývá do konce první periody, zatím nám ty minutky moc rychle neutíkají. Sledujeme ale celkem zajímavou podívanou, to zase jo.
     
    13:28
    Wade Allison se štěstím udržel kotouč proti dvěma soupeřům a posunul ho bekhendem na Joela Farabeeho, který ovšem jen vyprášil betony Cama Talbota.
     
    13:57
    Morgan Frost bojoval v rohu útočného pásma o kotouč, ovšem nakonec se k němu nedokázal dostat. Ottawě se ovšem v posledních momentech nedaří v útoku.
     
    14:34
    Jenže Shane Pinto nás mohl a nejspíše měl přesvědčit o opaku! Jel totiž sám na gólmana. Nezvládl toho ale moc vymyslet, a tak vyslal tvrdou ránu. Ta ale trefila připraveného gólmana.
     
    15:28
    Justin Braun podržel kotouč za svou brankou a vyzkoušel poslat rychlý pas přes střední pásmo. Jeho přihrávka se ovšem nedostala na hole spoluhráčů.
     
    16:10
    Zatím se nám hodně přerušuje v první periodě a dlouho trvá, než se vhodí buly. To tempu hry rozhodně neprospívá, i když už jsme viděli dvě branky.
     
    16:52
    Philadelphia bojovala o kotouč v útočném pásmu, ale Ottawané se dokázali ubránit. Následně se vydali do útoku, ale střelu od modré Hart lapil.
     
    17:29
    Jinak jsme si ještě neřekli, kdo hraje v jakých dresech, tak to pojďme napravit. Domácí hráči hrají v černých dresech, zatímco hosté v bílooranžových.
     
    18:30
    To byka velká šance pro Drakea Bathersona! Ten si už rovnal kotouč na střelu z ideální pozice, když tam doslova přijel Anthony DeAngelo, který mu hokejkou kotouč vypíchl!
     
    19:00
    Minuta do konce třetiny!
     
    19:04
    V posledních desítkách sekund mají domácí hokejisté obrovský tlak a hostující gólman se má co ohánět v brance, pomohla mu také branková konstrukce.
     
    19:18
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers:
    Travis Sanheim – 2 min., držení.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Je za námi první třetina tohoto duelu, po které je stav vyrovnaný 1:1. O něco aktivněji působili domácí hráči, kteří se také dostali do vedení, když zakončení tři na dva zakončoval Claude Giroux. Vedení Ottawě ale dlouho nevydrželo, jelikož po chvilce se v přesilové hře prezentoval povedenou tečí Kevin Hayes, který tak určil dosavadní stav. Na začátku druhé části ale budou hrát domácí ještě více jak minutu v početní výhodě.

    Další třetina začne přibližně v 1:12.
    Po první třetině je stav vyrovnaný
     
    Statistiky po první části:

    Střely na branku: 11 – 5
    Trestné minuty: 2 – 2
    Vhazování: 62% – 38%
    Zblokované střely: 9 – 7
    Hity: 16 – 15
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:15
    A už se zase hraje! Ottawa má k dispozici ještě minutu přesilové hry, povede se jí využít ji?
     
    20:47
    Alex DeBrincat už si sjížděl do ideální střelecké pozice, ale na poslední chvíli proti němu vystartoval soupeř, a tak si to domácí útočník rozmyslel.
     
    21:18
    Travis Sanheim je na ledě!
     
    21:56
    Drake Batherson se probíjel do pásma, ale tam si obrana hostujícího celku poradil a o kotouč jej bez potíží obrala. Útok Flyers ale taktéž nebyl úspěšný.
     
    22:18
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers:
    Nick Seeler – 2 min., hákování.
     
    22:51
    Ottawané tak během krátké chvilky mají k dispozici další přesilovou hru. I tentokrát se ale brzy Philadelphii povedlo vyhodit, navíc většina hráčů stihla vystřídat.
     
    23:29
    A další vyhození v podání hostujících hokejistů, těm se v oslabení dnes zatím velmi daří.
     
    23:58
    Naopak Senátoři si nyní vůbec neví rady s obranou soupeře, která je vlastně ani nenechá přejít skrze útočnou modrou. Flyers se nejspíše ubrání.
     
    24:18
    Nick Seeler je na ledě!
     
    24:56
    Kevin Hayes si rovnal kotouč ke střele, když uviděl místečko, tak zkusil vypálit. Jeho rána byla ale sražena někým ze soupeřů jen do ochranné sítě.
     
    25:25
    Hostující obránci dostali sami sebe pod obrovský tlak, ale nakonec to zvládli ustát. Na druhé straně tak přišla akce hostí, ale zakončena opět střelou mimo.
     
    26:07
    Vyloučení v týmu Ottawa Senators:
    Mark Kastelic – 2 min., vysoká hůl.
     
    26:40
    Anthony DeAngelo nabil svému spoluhráčovi na vrcholku levého kruhu, ale jeho bomba se nevešla mezi tři tyče. Posléze navíc domácí touš vyhazují.
     
    27:02
    I když se hostující obránce hodně snažil, nedokázal zastavit kotouč ještě na útočné modré. To pozornému oku sudího neuniklo, a tak se píská ofsajd.
     
    27:41
    Fantastickou práci odvádí v oslabení Tim Stützle! Ten dvakrát obral soupeře o puk, načež je ještě dokázal dohrát a ušetřil spoustu cenného času v nevýhodě.
     
    27:53
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers:
    Zack MacEwen – 2 min., nedovolené bránění.
     
    28:07
    Mark Kastelic je na ledě!
     
    28:36
    Lukáš Sedlák získal puk v oslabení a vydal se po pravé straně až do útočného pásma. Chtěl se dostat až do zakončení, ale byl dobře bráněn sokem.
     
    29:34
    Flyers nám ale zatím ukazují, že hra v oslabení se jim dnes daří opravdu na jedničku.
     
    29:53
    Zack MacEwen je na ledě!
     
    30:25
    Po více jak deset minutách v prostřední části jsme zatím viděli jen osm střel na branku, po čtyřech na obou stranách. Na to, kolik jsme viděli početních výhod...
     
    31:13
    Jinak ale sledujeme ve druhé třetině poměrně vyrovnanou podívanou, ani jeden z týmů nemá větší převahu. U kotouče jsou nyní hokejisté Ottawy.
     
    31:48
    Komerční přestávka.
     
    32:26
    Anthony DeAngelo se dostal k odraženému puku a zkusil své štěstí přes klubko hráčů. Jeho rána sice prošla, jenže netrefila prostor mezi třemi tyčemi.
     
    32:56
    A to byla velká šance! Wade Allison se šikovnou stahovačkou zbavil obránce a odkryl se mu prostor pro střelu. Tu ale namířil do gólmana!
     
    33:25
    Čtvrtá formace hostujícího celku si vytvořila krátký ale také poměrně úderný tlak. Nakonec z toho ale nevznikla nějak více nebezpečná možnost.
     
    34:11
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers:
    Lukáš Sedlák – 2 min., nedovolené bránění.
     
    34:41
    Hostujícím hráčům se znovu povedlo brzy vyhodit, ale Ottawa už je nastěhována zpět v pásmu.
     
    35:06
    Flyers znovu vyhodili, a to dvakrát během krátké chvilky. Ottawě se v přesilových hrách zatím nedaří.
     
    35:44
    Ne, přesilové hry v podání domácího celku dnes nejsou vůbec dobré! Hostující celek se brání v naprosté pohodě a nepouští soupeře do větších šancí.
     
    36:11
    Lukáš Sedlák je na ledě!
     
    36:47
    Travis Sanheim byl jako první u odraženého kotouče v obranném pásmu a rozjel rychlý útok svého celku. Ten ale znovu neskončil ani střelou na branku.
     
    37:31
    Střely na branku: 20 – 15!
     
    38:24
    Philadelphia právě vstřelila branku! Hosté otáčejí stav zápasu a jdou v tomto duelu poprvé do vedení! K odraženému puku se dostal ZACK MACEWAN, jehož rána končí v horním růžku Talbotovy branky. Bez asistence.
    38:24 Zack MACEWEN - 1:2
     
    39:00
    Minuta do konce třetiny!
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Již jsou za námi dvě periody dnešního duelu, po kterých budou spokojenější hostující hokejisté, kteří vedou o jednu branku. Sledovali jsme v prostřední části poměrně vyrovnanou podívanou. Jako jediný se ale minutu a půl před jejím koncem trefil Zack MacEwen, jenž vymetl pavouky v horním růžku u levé tyčky.

    Další třetina začne přibližně ve 2:08.
    Po dvou třetinách vedou hosté o jednu branku
     
    Statistiky po druhé části:

    Střely na branku: 21 – 21
    Trestné minuty: 4 – 8
    Vhazování: 54% – 46%
    Zblokované střely: 18 – 15
    Hity: 26 – 20
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:18
    A už se zase hraje! Domácí hokejisté musí dotahovat jednobrankovou ztrátu, povede se jim to?
     
    40:53
    Hostujícím hráčům se absolutně nepovedla rozehrávka, a tak kotouč dojel až na zakázané uvolnění.
     
    41:31
    Ale Flyers nijak moc nemuselo vhazování v obranném pásmu vadit. Sice ho prohráli, ale Ottawané se sami vyhnali z pásma. Hosté mezitím stihli vystřídat.
     
    42:04
    Hosté se ale nyní jen lehkým vyhozením zbavili kotouče. Senátorům se však útočná akce také úplně nepovedla, je vidět, že týmům se letos střelecky nedaří.
     
    42:40
    Alex DeBrincat tato slova naprosto potvrdil! Měl totiž jasnou gólvou šanci, když dostal ideální přihrávku mezi kruhy. Carter Hart ale vyráží touš vyrážečkou!
     
    43:26
    Tyler Motte se pustil do aktivního napadání, ale s velkou přesilou soupeřů neměl moc šancí na úspěch. Philadelphia ale o kotouč velmi brzy přišla.
     
    44:09
    Navc hostující brankář se musel v brance hodně otáčet! Nakonec ale nenechal projít kotouč za svá záda, a tak drží svému týmu těsný náskok.
     
    44:41
    Joel Farabee skvělou prací vybojoval puk v útočném pásmu. Zack MacEwen nakonec pálil, ale zadní tyč tentokrát o kousek přece jen minul.
     
    45:03
    Vyloučení v týmu Ottawa Senators:
    Nikita Zajcev – 2 min., krosček.
     
    45:38
    Hostům se dnes už jednu přesilovou hru povedlo využít, povede se jim to znovu? Zatím to tak nevypadá, nemohou se ani dostat do útočného pásma.
     
    46:15
    Joel Farabee se dostal k odraženému puku, který okamžitě posílal na pravý kruh. Jeho přihrávka byla ale zastavena a u puk jsou domácí hráči.
     
    46:41
    Ti v tu chvíli sice puk ještě vyhodit nedokázali, o pár sekund později se jim to ale už povedlo.
     
    47:03
    Nikita Zajcev je na ledě!
     
    47:39
    Ivan Provorov čekal, až uvidí místečko pro střelu, a to nakonec přišlo. Vyslal dobrý pokus od modré, ale Cam Talbot, přestože nic neviděl, tento pokus vyrazil.
     
    48:30
    Třetí třetina se hraje ve skvělém tempu a vlastně se skoro nepřerušuje, to je paráda! Hraje se hokej nahoru dolu, jenže vyložené šance zatím moc nevídáme.
     
    49:05
    Philadelphia se pustila do trochu otevřené obrany domácího celku, jenže nebyla úspěšná.
     
    49:39
    Komerční přestávka.
     
    50:08
    Už nám zbývá méně jak polovina třetiny do konce utkání! Flyers nadále vedou o jeden přesný zásah a nechtějí si svou situaci zbytečně komplikovat.
     
    50:26
    To byla velká šance Lukáše Sedláka na premiérovou branku v letošním ročníku NHL! Po přihrávce šel totiž jeden na jednoho a zakončení mířil nejspíše mezi betony, Cam Talbot je ale sklapl včas!
     
    51:06
    Ottawa se snaží více útočit, ale nechává otevřená vrátka v obraně. Tak se hosté dostali do rychlé a jednoduché kombinace, která ale nebyla zakončena.
     
    51:45
    Střely na branku: 27 – 27!
     
    52:18
    Je za námi jedna z posledních, ne-li poslední, komerční přestávka. Ottawě se začíná krátit čas potřebný na srovnání, stále prohrává o jednu branku!
     
    52:59
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers:
    Travis Sanheim – 2 min., nedovolené bránění.
     
    53:13
    Travis Sanheim sice poslal Girouxe k zemi, ale to spíše vypadalo na nezaviněný střed, obránce hostí o soupeři za sebou nejspíše vůbec nevěděl.
     
    53:49
    Flyers ale dnes hrají oslabení ve velkém stylu a nepouštějí svého soupeře do nějakých větších možností. Tak uvidíme, jestli tak budou i pokračovat.
     
    54:20
    Zatím to totiž vypadá, že ano. Erik Brännström se sice dostal k nebezpečné střele, ale s tou si opět poradil dnes, dnes výborný, Carter Hart v bráně hostí.
     
    54:59
    Travis Sanheim je na ledě!
     
    55:28
    Čas začíná domácím plynout neúprosně rychle, navíc hosté ukazují, že jim letos defenziva funguje.
     
    56:08
    Senátoři se sami vyhnali z útočného pásma, načež museli o puk bojovat v osobních soubojích. Ty sice pro ně byly úspěšné, avšak jejich akce už tolik ne.
     
    56:47
    Chvilku se hrál hokej doslova nahoru dolu, avšak pod tlakem se nakonec ocitli hostující hokejisté. Ti posléze zahráli kotouč na zakázané uvolnění.
     
    57:25
    K vidění máme nyní opravdu hodně osobních soubojů. Ottaea nám přepnula na vyšší stupeň a hraje bez gólmana!
     
    58:01
    Hostům se ale povedlo vyhodit tak, že z toho nebylo ani zakázané uvolnění a kompletní formace tak mohla vystřídat. Domácím se nedaří založit útok.
     
    58:34
    Cam Talbot se musel vrátit do své branky, ale nyní nám už znovu peláší na střídačku!
     
    58:50
    Oddechový čas pro tým Ottawa Senators.
     
    59:00
    Minuta do konce třetiny!
     
    59:16
    Ottawané mají obrovský tlak, ale Carter Hart dnes chytá prostě a jednoduše skvěle! Navíc obránci mu dnes hodně pomáhají, zblokovali hodně střel.
     
    59:55
    Pět sekund dělí hostující celek od dvou bodů! Ještě ale Philadelphia zahrála kotouč na zakázané uvolnění a vhazovat se bude po levé ruce gólmana.
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Philadelphia hrála v poslední periodě hodně zkušeně a došla si pro dva body do tabulky. Senátoři se dlouho nemohli prosadit přes pevnou obranu, ovšem v posledních pěti minutách měli až drtivý tlak. Ten se jim nepovedlo, ani přes odvolání gólmana, zužitkovat, a tak na domácím ledě padli tím nejtěsnějším rozdílem.
     
    Statistiky
    Střely na bránu: 34 – 28 | Přesilová hra: 0/5 – 1/3 | Trestné minuty: 6 – 10
     
    Kdo se postavil do brankoviště?

    Cam Talbot (OTT) – 26 zákroků, 2 OG, úspěšnost 92,9 %, odchytal 57:58

    Carter Hart (PHI) – 33 zákroků, 1 OG, úspěšnost 97,1 %, odchytal 59:56
     
    Česká a slovenská stopa

    Lukáš Sedlák (PHI) – 0+0, 0 účast, 4 střely na bránu, TM 2, čas na ledě 11:38
     
    Tři hvězdy utkání

    1. Carter Hart (PHI) – výhra, úspěšnost 97,1%
    2. Claude Giroux (OTT) – 1+0
    3. Zack MacEwen (PHI) – 1+0
     
    Z tohoto zápasu je to ode mě vše, přeji vám hezký den a někdy zase u onlajnu na počtenou! (02:54:19)

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 3. Giroux (Stützle, B. Tkachuk) – 6. Hayes (DeAngelo, Konecny), 39. MacEwen


    Ottawa Senators: Talbot (A. Forsberg) – Brännström, Chabot (A), Hamonic, Sanderson, Zajcev, Holden – Giroux (A), Stützle, B. Tkachuk (C) – Batherson, Pinto, DeBrincat – M. Joseph, Brassard, Motte – Watson, Kastelic, Kelly.
    Trenér: D.J. Smith.

    Philadelphia Flyers: Hart (Sandström) – DeAngelo, Provorov, Braun, Sanheim, Zamula, Seeler – Konecny, Hayes, Tippett – Allison, Laughton (A), Farabee – MacEwen, Sedlák, Cates N. – Laczynski, Frost, Deslauriers.
    Trenér: John Tortorella.

    Rozhodčí: Sutherland, Markovic – Hunt, Murray

    Diváci: 16722
    bahis siteleri