Washington – Arizona 2:3 (kon.) | Toronto – Boston 2:1 (kon.) | Tampa – Buffalo 5:3 (kon.)
Ottawa – Philadelphia 1:2 (kon.) | Pittsburgh – Seattle 2:3 (kon.) | Montreal – Vegas 4:6 (kon.)
Vancouver – Nashville 3:4 (0:1 po s.n.) | Calgary – New Jersey 3:4 (po pr.) | San Jose – Anaheim 4:5 (2:3 po s.n.)
Los Angeles – Florida 5:4 (kon.) | NY Rangers – Detroit 2:3 (po pr.) | Carolina – Toronto 1:3 (kon.)
po prodl.
Calgary Flames
3:4 (1:3, 1:0, 1:0 - 0:1)
New Jersey Devils
Neděle 06.11.2022, 03:00 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:38 Fabian ZETTERLUND - 3:4
     
    62:38
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Nakonec ale hosté využívají přesilovou hru a prodlužují svou vítěznou sérii! Hamilton parádně přenesl hru křižným pasem do levého kruhu, odkud z voleje pálil FABIAN ZETTERLUND! Přesouvající se Markström nedokázal střelu mířící pod horní tyč zachytit. Asistence: Dougie Hamilton, Jack Hughes.
    43:12 Nikita ZADOROV - 3:3
     
    43:12
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Výborně sehraný protiútok domácích. Coleman zavezl puk do útočného pásma a poslal střílenou přihrávku před brankoviště, kde prudký kotouč protečoval NIKITA ZADOROV, který překonal v tu chvíli bezmocného Vaněčka! Je vyrovnáno. Asistence: Blake Coleman, Rasmus Andersson.
    24:48 Elias LINDHOLM - 2:3
     
    24:48
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Hanifin se vrátil z trestné lavice a vyrazil spolu Toffolim do úniku dvou proti nikomu, pouze Vaněčkovi. Českému brankáři se povedlo parádním zákrokem zastavit zakončení Hanifina, který ho s parťákem nevymáchal, ale z druhé vlny si ještě trestuhodně k brankovišti přijel ELIAS LINDHOLM, který už Vaněčka překonal. Obrana Devils se tentokrát dopustila obrovské hrubky, když nedokázala odstavit alespoň Lindholma a nechala prakticky tři hráče ohrozit vlastního brankáře. Asistence: Noah Hanifin, Tyler Toffoli.
    16:38 Miles WOOD - 1:3
     
    16:38
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Úder doslova z čistého nebe! Bastian poslal pas na útočnou modrou, kde se puku zhostil McLeod, jenž jej zavezl do útočného pásma po pravém křídle. Rychle poslal přihrávku před brankoviště, kde tento centr zužitkoval k pohotové střele MILES WOOD, jenž posílá svůj tým do dvoubrankového vedení! Asistence: Michael McLeod, Nathan Bastian.
    07:50 Fabian ZETTERLUND - 1:2
     
    07:50
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Hosté otáčí skóre první třetiny! Hischier zpoza branky poslal přihrávku před brankoviště, kde se puk šťastně odrazil od brusle Tatara na pravou stranu, kde pohotově poslal střelu z bezprostřední blízkosti nad beton bezmocného Markströma FABIAN ZETTERLUND. Asistence: Tomáš Tatar, Nico Hischier.
    04:27 Nathan BASTIAN - 1:1
     
    04:27
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno! Tentokrát zcela zaspala defenziva domácích, když Jack Hughes od zadního mantinelu zadovkou poslal puk do prostoru před brankovištěm, kam si sjel nikým nebráněný a zcela osamocený NATHAN BASTIAN, pro něhož bylo už jednoduché, aby prostřelil na holičkách ponechaného Markströma. Asistence: Jack Hughes, Miles Wood.
    01:29 Nazem KADRI - 1:0
     
    01:29
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Flames se bleskově dostávají do vedení a překonávají Víta Vaněčka! Po střele Trevora Lewise se před brankovištěm dostal krátce poté k dorážce bekhendem NAZEM KADRI, který otevírá skóre utkání. Obrana New Jersey při této akci trochu zaspala. Asistence: Trevor Lewis.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 2. Kadri (Lewis), 25. E. Lindholm (Hanifin, Toffoli), 44. Zadorov (Coleman, R. Andersson) – 5. Bastian (J. Hughes, Wood), 8. Zetterlund (Tatar, Hischier), 17. Wood (M. McLeod, Bastian), 63. Zetterlund (Hamilton, J. Hughes)


    Calgary Flames: Markström (Vladař) – R. Andersson, Hanifin, Zadorov, Weegar, Mi. Stone, Mackey – E. Lindholm (A), Huberdeau (A), Toffoli – Mangiapane, Dubé, Kadri – Backlund, Coleman, Lewis – Lucic, B. Ritchie, Rooney.
    New Jersey Devils: Vaněček (Schmid) – Siegenthaler, Hamilton, Graves, Marino, Severson, Br. Smith – J. Hughes (A), Bratt, Haula – Zetterlund, Hischier (C), Tatar – Mercer, J. Boqvist, Šarangovič – Wood, M. McLeod, Bastian.

    Rozhodčí: Dwyer, Rank – O'Quinn, Murchison

    Diváci: 17386
    thejrc.org