Washington – Arizona 2:3 (kon.) | Toronto – Boston 2:1 (kon.) | Tampa – Buffalo 5:3 (kon.)
Ottawa – Philadelphia 1:2 (kon.) | Pittsburgh – Seattle 2:3 (kon.) | Montreal – Vegas 4:6 (kon.)
Vancouver – Nashville 3:4 (0:1 po s.n.) | Calgary – New Jersey 3:4 (po pr.) | San Jose – Anaheim 4:5 (2:3 po s.n.)
Los Angeles – Florida 5:4 (kon.) | NY Rangers – Detroit 2:3 (po pr.) | Carolina – Toronto 1:3 (kon.)
konec
Los Angeles Kings
5:4 (0:1, 3:1, 2:2)
Florida Panthers
Neděle 06.11.2022, 03:30 • Crypto.com Arena, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:59
    Následně se před bránou Los Angeles strhla potyčka, protože se Quick pustil do Tkachuka, který jej před malým momentem píchl přes masku do oka a trest nakonec dostává jen útočník Floridy, jenž vyfasoval dvě minuty za nedovolené bránění brankáři a navíc ještě desetiminutový trest za nesportovní chování.
     
    47:51
    Los Angeles bude hrát další přesilovou hru, protože dvě minuty za vysokou hůl dostává Anton Lundell (FLA).
     
    37:39
    Branka tedy nakonec i po dlouhém přezkoumávání neplatí, a tak střídačka Floridy dostává dvě minuty za zdržování. Trest odsedí Nick Cousins (FLA).
     
    37:11
    Domácí se už už hnali do rychlého protiútoku, jenže mimo hru došlo k faulu, a tak na dvě minuty za držení putuje na trestnou lavici Rasmus Kupari (LAK).
     
    33:18
    Los Angeles bude hrát svou třetí přesilovou hru v utkání, protože dvě minuty za podrážení dostává Radko Gudas (FLA), jenže tak po druhé putuje na trestnou lavici.
     
    24:28
    Los Angeles si zahraje druhou přesilovou hru v utkání, protože dvě minuty za hákování dostává český zadák Radko Gudas (FLA).
     
    11:00
    Navíc je tu ještě trest na domácí straně, jelikož dvě minuty za vysokou hůl dostává Ryan Kupari (LAK), jenž by za normálních okolností dostal čtyřminutový trest, ale vzhledem k brance Floridy se jedna polovina jeho trestu krátí.
     
    06:11
    Sam Bennett (FLA) je prvním vyloučeným hráčem tohoto utkání. Útočník Floridy si odsedí dvě minuty za nedovolené bránění.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 30. Kupari (Fiala, Grundström), 31. T. Moore (Arvidsson, Danault), 40. Arvidsson (Kopitar, T. Moore), 43. Lizotte (M. Roy, Kaliyev), 57. Vilardi (Edler, Kopitar) – 11. Lomberg (Balcers), 30. Verhaeghe (Forsling, Barkov), 42. Luostarinen (Reinhart, Cousins), 46. Verhaeghe (M. Tkachuk)


    Los Angeles Kings: Quick (Petersen) – Doughty, Mik. Anderson, Durzi, M. Roy, Edler, S. Walker – T. Moore, Danault, Arvidsson – Kempe, Kopitar, Vilardi – Fiala, Kupari, Grundström – Lemieux, Lizotte, Kaliyev.
    Trenér: Todd McLellan

    Florida Panthers: Bobrovskij (Knight) – Montour, Forsling, Gudas, Mahura, Kiersted, M. Staal – Verhaeghe, M. Tkachuk (A), Barkov (C) – Cousins, Bennett, White – Luostarinen, Lundell, Reinhart – Lomberg, E. Staal, Balcers.
    Trenér: Paul Maurice

    Rozhodčí: Lambert, St. Laurent – Apperson, Gibbons

    Diváci: 16 161
    bahis siteleri