Washington – Arizona 2:3 (kon.) | Toronto – Boston 2:1 (kon.) | Tampa – Buffalo 5:3 (kon.)
Ottawa – Philadelphia 1:2 (kon.) | Pittsburgh – Seattle 2:3 (kon.) | Montreal – Vegas 4:6 (kon.)
Vancouver – Nashville 3:4 (0:1 po s.n.) | Calgary – New Jersey 3:4 (po pr.) | San Jose – Anaheim 4:5 (2:3 po s.n.)
Los Angeles – Florida 5:4 (kon.) | NY Rangers – Detroit 2:3 (po pr.) | Carolina – Toronto 1:3 (kon.)
konec
Los Angeles Kings
5:4 (0:1, 3:1, 2:2)
Florida Panthers
Neděle 06.11.2022, 03:30 • Crypto.com Arena, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:42 Gabriel VILARDI - 5:4
     
    56:42
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Domácí vyhráli následné vhazování a kotouč se dostal na modrou k Edlerovi, jehož nahození mířilo vedle brány, avšak puk se poté odrazil ke GABRIELU VILARDIMU, jenž u druhé tyč nachytal Bobrovského, kterému trefil díru nad jeho betonem. Asistence: Alexander Edler, Anže Kopitar.
    45:04 Carter VERHAEGHE - 4:4
     
    45:04
    Florida právě vstřelila branku!
    A máme opět srovnáno! Roy za bránou ukořistil přihrávku Barkova, ale vzápětí doslova daroval puk Tkachukovi, kterému se podařilo přihrát na levou stranu CARTERU VERHAEGHEMU, jemuž se vůbec nepodařila jeho první střela, když mu sjel puk z hole, jenže to možná bylo pro Floridu dobře, protože Quick právě reagoval na tohle a útočník Panterů poté jen poslal touš do zcela odkryté brány. Asistence: Matthew Tkachuk.
    42:40 Blake LIZOTTE - 4:3
     
    42:40
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Kings si však berou své vedení zpět! Útok Floridy byl zastaven hned na modré čáře, a tak následně přišel dlouhý pas Roye na zcela volného BLAKEA LIZOTTEHO, jenž jel zcela sám na Bobrovského, kterého sice se svým prvním zakončením nepřekonal, ale na dorážku už byl ruský brankář krátký. Asistence: Matt Roy, Arthur Kaliyev.
    41:18 Eetu LUOSTARINEN - 3:3
     
    41:18
    Florida právě vstřelila branku!
    Hned zkraje třetí třetiny přichází vyrovnávají branka hostujících hokejistů! Reinhart v útočném pásmu vyslal parádní bekhendový pas do levého kruhu, kde byl zcela volný EETU LUOSTARINEN, jenž si najel až ke Quickovi, kterému poté při zakončení finského hráče prošel kotouč mezi jeho tělem a rukou. Asistence: Sam Reinhart, Nick Cousins.
    39:34 Viktor ARVIDSSON - 3:2
     
    39:34
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Kings využívají přesilovou hru! Domácí v poslední minutě druhé třetiny otáčejí zápas na svou stranu! Quick rychle poslal kotouč na útočnou modrou Arvidssonovi, jenž ho dostal do útočného pásma, kde poté přišel pas Moora na levou stranu zcela volnému Kopitarovi, ale místo střely ještě zvolil přihrávku před prázdnou bránu právě VICTORU ARVIDSSONOVI, který už neměl problém poslat touš za záda ruského brankáře. Asistence: Anže Kopitar, Trevor Moore.
    30:19 Trevor MOORE - 2:2
     
    30:19
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    A máme znova srovnáno! Arvidsson u pravého mantinelu nad ničím nepřemýšlel a jen nahodil puk před bránu Floridy, kde byl TREVOR MOORE, jenž kotouč lehce tečoval, a ten nakonec přeskočil přes beton Bobrovského a dojel až za brankovou čáru. Asistence: Victor Arvidsson, Phillip Danault.
    29:45 Carter VERHAEGHE - 1:2
     
    29:45
    Florida právě vstřelila branku!
    Nicméně nerozhodný stav vydržel pouhých osmnáct vteřin! Panteři se totiž znova dostávají do vedení, když CARTER VERHAEGHE po levé straně zavezl puk do útočného pásma a následně chtěl přihrát přes brankoviště na svého spoluhráče, ale Mikey Anderson si kopl kotouč do vlastní sítě. Asistence: Gustav Forsling, Aleksander Barkov.
    29:27 Rasmus KUPARI - 1:1
     
    29:27
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Domácí vyrovnávají stav tohoto zápasu! Doughtyho střela byla sražena za bránu Floridy, kde si puk přebral Fiala, který poté z rohu kluziště vyslal přesnou přihrávku do slotu na RASMUSE KUPARIHO, jenž se trefil přesně do pravého rohu hostující klece. Asistence: Kevin Fiala, Carl Grundström.
    11:00 Ryan LOMBERG - 0:1
     
    11:00
    Florida právě vstřelila branku!
    Hosté se z čista jasna dostávají do vedení! Domácí hokejisté při své rozehrávce ztratili puk na obranné modré, kde si ho uzmul RYAN LOMBERG, jenž následně z pravého kruhu svou střelu ani lépe trefit nemohl, protože kotouč poslal přesně do vzdálenějšího růžku domácí klece. Asistence: Rudolf Balcers.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 30. Kupari (Fiala, Grundström), 31. T. Moore (Arvidsson, Danault), 40. Arvidsson (Kopitar, T. Moore), 43. Lizotte (M. Roy, Kaliyev), 57. Vilardi (Edler, Kopitar) – 11. Lomberg (Balcers), 30. Verhaeghe (Forsling, Barkov), 42. Luostarinen (Reinhart, Cousins), 46. Verhaeghe (M. Tkachuk)


    Los Angeles Kings: Quick (Petersen) – Doughty, Mik. Anderson, Durzi, M. Roy, Edler, S. Walker – T. Moore, Danault, Arvidsson – Kempe, Kopitar, Vilardi – Fiala, Kupari, Grundström – Lemieux, Lizotte, Kaliyev.
    Trenér: Todd McLellan

    Florida Panthers: Bobrovskij (Knight) – Montour, Forsling, Gudas, Mahura, Kiersted, M. Staal – Verhaeghe, M. Tkachuk (A), Barkov (C) – Cousins, Bennett, White – Luostarinen, Lundell, Reinhart – Lomberg, E. Staal, Balcers.
    Trenér: Paul Maurice

    Rozhodčí: Lambert, St. Laurent – Apperson, Gibbons

    Diváci: 16 161
    bahis siteleri