Tampa – Dallas 5:4 (po pr.) | Montreal – New Jersey 1:5 (kon.) | Pittsburgh – Toronto 2:5 (kon.)
Buffalo – Vancouver 4:5 (kon.) | Florida – Washington 5:2 (kon.) | Columbus – Philadelphia 5:4 (po pr.)
Nashville – Minnesota 2:1 (kon.) | Anaheim – Detroit 3:2 (po pr.) | Vegas – San Jose 2:5 (kon.)
po prodl.
Columbus Blue Jackets
5:4 (1:0, 1:2, 2:2 - 1:0)
Philadelphia Flyers
Středa 16.11.2022, 01:30 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:14 Vladislav GAVRIKOV - 5:4
     
    63:14
    Columbus právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto. Hostujícímu Hayesovi nevyšel pokus prostrčit puk na Konecnyho, Columbus se dostal do přečíslení tři na jednoho, trojice předvedla kombinaci na jeden dotyk a VLADISLAV GAVRIKOV pak střelou z první překonal přemisťujícího se Harta – 5:4. Asistence: Jegor Činachov, Cole Sillinger.
    49:14 Travis KONECNY - 4:4
     
    49:14
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Zase je srovnáno, nyní po využité přesilovce. Hosté se dostali do útočného pásma, puk po kombinaci doputoval na brankoviště, kde byl volný TRAVIS KONECNY, tomu sice nevyšel první pokus o sklepnutí, puk si ale zase stáhl na čepel a propasíroval jej za Korpisala – 4:4. Asistence: Noah Cates, Kevin Hayes.
    44:58 Nick SEELER - 4:3
     
    44:58
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Odpověď ale na sebe nenechala dlouho čekat. Philadelphia se usadila v útočném pásmu, domácí celek navíc hrál prakticky ve čtyřech, neboť zranění utrpěl Peeke a tato převaha byla hosty využita. Puk se od modré dostal před branku, kde se nejlépe orientoval NICK SEELER a zblízka překonal Korpisala – 4:3. Asistence: Morgan Frost, Joel Farabee.
    43:35 Eric ROBINSON - 4:2
     
    43:35
    Columbus právě vstřelil branku!
    Hned po buly se hra přesunula do útočného pásma domácích, nahození od modré si u brankoviště zpracoval ERIC ROBINSON a po rychlé otočce překonal Harta. Columbus tak dal dva góly během 13 vteřin a vede 4:2! Asistence: Mathieu Olivier, Marcus Bjork.
    43:22 Boone JENNER - 3:2
     
    43:22
    Columbus právě vstřelil branku!
    Hosté sice vyhráli buly v útočném pásmu a dostali se i ke střele, jenže ta byla zablokována a autor tohoto obranného zákroku, BOONE JENNER, se okamžitě dostal do sóla, které zakončil střelou na Hartovu vyrážečku – 3:2. Bez asistence.
    32:16 Noah CATES - 2:2
     
    32:16
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Hosté ale buly ve svém pásmu vyhráli, předvedli rychlý přechod do útoku c podobě přečíslení, MacEwen naznačil střelu, aby pak přihrál na NOAHA CATESE a ten zblízka překonal Merzlikinse – 2:2. Asistence: Zack MacEwen, Owen Tippett.
    28:54 Kevin HAYES - 2:1
     
    28:54
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Hosté snižují. V útočném pásmu se jim povedlo napadání rozehry, vybojovali puk, Konecny zpoza branky přihrál mezi kruhy, kde už číhal KEVIN HAYES a ten z první překonal Merzlikinse ranou na lapačku – 2:1. Asistence: Travis Konecny, Scott Laughton.
    25:36 Boone JENNER - 2:0
     
    25:36
    Columbus právě vstřelil branku!
    Přesilovka domácích je využitá a už je to o dvě branky. Johnson ještě se svou stahovačkou neuspěl, ale akce pokračovala, z pravého kruhu nahodil Gaudreau a u brankoviště za Hartova záda sklepával pohotový BOONE JENNER – 2:0. Asistence: Johnny Gaudreau, Kent Johnson.
    12:36 Sean KURALY - 1:0
     
    12:36
    Columbus právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do vedení! Využili střídání Philadelphie, přešli do rychlého protiútoku, střelu Gavrikova ještě Hart vyrazil, puk ale doputoval na hůl SEANA KURALYHO, jehož pokus na brankovišti hostující Branu nešťastně srazil za vlastního gólmana – 1:0. Asistence: Vladislav Gavrikov, Eric Robinson.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 13. Kuraly (Gavrikov, E. Robinson), 26. Jenner (J. Gaudreau, K. Johnson), 44. Jenner, 44. E. Robinson (Olivier, Bjork), 64. Gavrikov (Činachov, Sillinger) – 29. Hayes (Konecny, Laughton), 33. Cates N. (MacEwen, Tippett), 45. Seeler (Frost, Farabee), 50. Konecny (Cates N., Hayes)


    Columbus Blue Jackets: Merzlikins (33. Korpisalo) – Peeke, Gavrikov, Bjork, Bean, Gudbranson, Christiansen – Bemström, Jenner (C), J. Gaudreau – Nyquist (A), Sillinger, Činachov – K. Johnson, Gaunce, Foudy – Olivier, Kuraly, E. Robinson.
    Trenér: Brad Larsen

    Philadelphia Flyers: Hart (Sandström) – DeAngelo, Provorov, Braun, Sanheim, Ristolainen, Seeler – Konecny, Hayes, Tippett – Farabee, Cates N., Laughton (A) – MacEwen, Frost, Willman – Bellows, Sedlák, Deslauriers.
    Trenér: John Tortorella

    Rozhodčí: Lambert, Joannette – Gawryletz, Murray

    Diváci: 15 713
    thejrc.org