Tampa – Dallas 5:4 (po pr.) | Montreal – New Jersey 1:5 (kon.) | Pittsburgh – Toronto 2:5 (kon.)
Buffalo – Vancouver 4:5 (kon.) | Florida – Washington 5:2 (kon.) | Columbus – Philadelphia 5:4 (po pr.)
Nashville – Minnesota 2:1 (kon.) | Anaheim – Detroit 3:2 (po pr.) | Vegas – San Jose 2:5 (kon.)
konec
Pittsburgh Penguins
2:5 (0:2, 2:2, 0:1)
Toronto Maple Leafs
Středa 16.11.2022, 01:00 • PPG Paints Arena, Pittsburgh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:28 William NYLANDER - 2:5
     
    57:28
    Toronto právě vstřelilo branku! Risk s odkrytou klecí se domácím neosvědčil. WILLIAM NYLANDER dojel vyhození spoluhráče, kotouč odražený od mantinelu si na pravé straně sebral a poslal ho do odkryté klece. Asistence: Michael Bunting a Morgan Rielly.
    39:11 Michael BUNTING - 2:4
     
    39:11
    Toronto právě vstřelilo branku! Tak přece jen ještě jeden gól do konce druhé třetiny padne. Holmberg se snažil bekhendem u pravé tyče spíše překvapit DeSmithse, ovšem našel možná až nečekaně MICHAELA BUNTINGA, který měl nastavenou hokejku a jen kotouč do branky zastrčil. Asistence: Pontus Holmberg a Auston Matthews.
    22:38 Sidney CROSBY - 2:3
     
    22:38
    Pittsburgh právě vstřelil branku! Tohle je neskutečný začátek této třetiny! SIDNEY CROSBY právě projel kolem hráče, kterého se zbavil stahovačkou, a následně krásným bekhendem propálil Matta Murrayho. Bez asistence.
    20:54 Rickard RAKELL - 1:3
     
    20:54
    Pittsburgh právě vstřelil branku! Na rychlou branku rychlá gólová odpověď! Malkin poslal kotouč na střed Zuckerovi, ten tvrdě vypálil a před brankou jeho střelu ještě dobře tečoval RICKARD RAKELL. Asistence: Jason Zucker a Jevgenij Malkin.
    20:11 Michael BUNTING - 0:3
     
    20:11
    Toronto právě vstřelilo branku! Tak to je start! Matthews si najel z prava a přesunul kotouč na úplně volného MICHAELA BUNTINGA, který jen posunul kotouč do odkryté části klece. Asistence: Auston Matthews a William Nylander.
    15:04 Mitchell MARNER - 0:2
     
    15:04
    Toronto právě vstřelilo branku! Tak to je smršť! Maple Leafs vedou již o dvě branky. Krásnou kombinaci zakončil po Riellyho přihrávce z pravé strany k levé tyči MITCHELL MARNER, který obtočil gólmana a zasunul mu kotouč za záda u druhé tyče. Asistenci si připsal i Tavares a tak s Marnerem oba mají již 1+1. Asistence: Morgan Rielly a John Tavares.
    12:04 John TAVARES - 0:1
     
    12:04
    Toronto právě vstřelilo branku! A je tu první gól! Toronto se dostává do vedení zásluhou svého kapitána JOHNA TAVARESE, který dostal kotouč na pravém kruhu a parádní střelou tahem zamířil ke vzdálenější tyči v momentě, kdy DeSmith vůbec nic neviděl. Asistence: Jordie Benn a Mitchell Marner.

    Jiří Polášek

    Branky a nahrávky: 21. Rakell (Zucker, Malkin), 23. Crosby – 13. Tavares (Jo. Benn, Marner), 16. Marner (Rielly, Tavares), 21. Bunting (Matthews, Nylander), 40. Bunting (Holmberg, Matthews), 58. Nylander (Bunting, Rielly)


    Pittsburgh Penguins: DeSmith (Jarry) – Letang, M. Pettersson, Petry, P. Joseph, Rutta, Dumoulin – Rust, Crosby, Guentzel – Rakell, Malkin, Zucker – Heinen, Carter, McGinn – Archibald, Poehling, Kapanen.
    Trenér: M. Sullivan

    Toronto Maple Leafs: Murray (Källgren) – Jo. Benn, Rielly, Holl, Giordano, Liljegren, Sandin – Nylander, Matthews, Bunting – Marner, Tavares, Kerfoot – Järnkrok, Holmberg, Engvall – Malgin, Kämpf, Aston-Reese.
    Trenér: S. Keefe

    Rozhodčí: T. Chmielewski, G. Dwyer
    bahis siteleri