Tampa – Dallas 5:4 (po pr.) | Montreal – New Jersey 1:5 (kon.) | Pittsburgh – Toronto 2:5 (kon.)
Buffalo – Vancouver 4:5 (kon.) | Florida – Washington 5:2 (kon.) | Columbus – Philadelphia 5:4 (po pr.)
Nashville – Minnesota 2:1 (kon.) | Anaheim – Detroit 3:2 (po pr.) | Vegas – San Jose 2:5 (kon.)
konec
Florida Panthers
5:2 (1:0, 1:1, 3:1)
Washington Capitals
Středa 16.11.2022, 01:00 • FLA Live Arena, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:36 Carter VERHAEGHE - 5:2
     
    58:36
    Florida právě vstřelila branku! Domácí CARTER VERHAEGHE využil přiťuknutí Matthewa Tkachuka a zleva skóroval do prázdné! Asistence: Matthew Tkachuk a Aleksander Barkov.
    57:00 Carter VERHAEGHE - 4:2
     
    57:00
    Florida právě vstřelila branku! CARTER VERHAEGHE se po sérii odrazů puku nejrychleji zorientoval před bránou a bekhendem puk poslal po ledě do prázdné brány! Stav 4:2. Asistence: Aleksander Barkov a Brandon Montour.
    51:15 John CARLSON - 3:2
     
    51:15
    Washington právě vstřelil branku! Agilní Erik Gustafsson nahodil puk z vrcholu levého kruhu na vzdálenější pravou tyč, kde ho usměrnil do odkryté sítě JOHN CARLSON! Capitals opět žijí. Asistence: Erik Gustafsson a Anthony Mantha.
    47:02 Nick COUSINS - 3:1
     
    47:02
    Florida právě vstřelila branku! Gustav Forsling zvedl hlavu na levém křídle a od modré čáry nahodil puk na vzdálenější pravou tyč, kde si ho zpracoval NICK COUSINS a poté ho u levé tyče zasunul do prázdné brány! Opět je to o dva. Asistence: Gustav Forsling a Matthew Tkachuk.
    35:04 Dylan STROME - 2:1
     
    35:04
    Washington právě vstřelil branku! DYLAN STROME vystřelil na vrcholu levého kruhu pro vhazování zápěstím a jeho drobně tečována střela zamířila do bližšího horního rohu brány – 2:1! Asistence: Joseph Snively a John Carlson.
    23:46 Sam REINHART - 2:0
     
    23:46
    Florida právě vstřelila branku! Darcy Kuemper vyrazil ránu Aarona Ekblada z vrcholu pravého kruhu před sebe a SAM REINHART sklepl puk ze vzduchu do sítě! Panthers využili přesilovou hru. Asistence: Aaron Ekblad a Matthew Tkachuk.
    05:45 Aleksander BARKOV - 1:0
     
    05:45
    Florida právě vstřelila branku! ALEKSANDER BARKOV dostal absolutně volný prostor na vrcholu mezikruží a Capitals za to zaplatili, protože jeho následná střela zápěstím prošla kolem pravého betonu Darcyho Kuempera k levé tyči! Florida vede nad hosty 1:0. Bez asistence.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 6. Barkov, 24. Reinhart (Ekblad, M. Tkachuk), 48. Cousins (Forsling, M. Tkachuk), 57. Verhaeghe (Barkov, Montour), 59. Verhaeghe (M. Tkachuk, Barkov) – 36. D. Strome (Snively), 52. Carlson (E. Gustafsson, Mantha)


    Florida Panthers: Bobrovskij (Knight) – Montour, Forsling, Ekblad (A), M. Staal, Gudas, Mahura – M. Tkachuk, Barkov (C), Verhaeghe – Reinhart, Lundell, Lomberg – White, Bennett, Luostarinen – Hörnqvist (A), E. Staal, Cousins.
    Trenér: Paul Maurice

    Washington Capitals: Kuemper (C. Lindgren) – Carlson (A), E. Gustafsson, Jensen, Fehérváry, T. van Riemsdyk, Irwin – Milano, Kuzněcov (A), Ovečkin (C) – Sheary, D. Strome, Johansson – Mantha, Eller, Snively – Hathaway, Dowd, Protas.
    Trenér: Peter Laviolette

    Rozhodčí: Chris Schlenker, Justin StPierre. Čároví: Ryan Jackson, Jesse Marquis

    Diváci: 13813
    thejrc.org