Tampa – Dallas 5:4 (po pr.) | Montreal – New Jersey 1:5 (kon.) | Pittsburgh – Toronto 2:5 (kon.)
Buffalo – Vancouver 4:5 (kon.) | Florida – Washington 5:2 (kon.) | Columbus – Philadelphia 5:4 (po pr.)
Nashville – Minnesota 2:1 (kon.) | Anaheim – Detroit 3:2 (po pr.) | Vegas – San Jose 2:5 (kon.)
po prodl.
Anaheim Ducks
3:2 (1:1, 0:1, 1:0 - 1:0)
Detroit Red Wings
Středa 16.11.2022, 04:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    64:10
    Anaheim právě vstřelil branku!

    Tahle střela už ale prošla a RYAN STROME rozhoduje prodloužení pro Kačery! Detroit před Hussem i díky dobrému napadání Zegrase ztratil puk. Domácí jedenáctce se u druhé tyčky zjevil Strome a v situaci 2 na 0 Hussa umíchali a Strome nadvakrát dotlačil puk za brankovou čáru. Asistence: Trevor Zegras.
    59:14 John KLINGBERG - 2:2
     
    59:14
    Anaheim právě vstřelil branku!
    ¨
    Tak to je zvrat, máme srovnáno! Ryan Strome dobře clonil Hussovi ve výhledu a dovolil tak JOHNU KLINGBERGOVI propálit od modré vše, co mu stálo v cestě. Puk ještě lízl beton Hussa a šel nahoru, skončil ale i tak v brance. Asistence: Trevor Zegras a Cam Fowler.
    39:26 Michael RASMUSSEN - 1:2
     
    39:26
    Detroit právě vstřelil branku!

    Detroit dává gól do šaten! MICHAEL RASMUSSEN se opět obtočil kolem Gibsonovy branky, jenomže tentokrát se rozhodl nepřihrávat. Místo toho se na pětníku otočil čelem k brance a vystřelil k zadní tyči přesně v moment, kdy Oskar Sundqvist projel gólmanovi před očima. Gibson zůstal jen nevěřícně koukat. Asistence: David Perron a Oskar Sundqvist.
    17:47 Mason MCTAVISH - 1:1
     
    17:47
    Anaheim právě vstřelil branku!

    Dvakrát mu střelu zastavili, na potřetí to ale vyšlo! MASON MCTAVISH se po neúspěchu z pravého křídla přesunul před branku a z mezikruží doklepl do brány střelu Henriqueho ze stejné pozice. Asistence: Adam Henrique a Cam Fowler.
    07:12 Jonatan BERGGREN - 0:1
     
    07:12
    Detroit právě vstřelil branku!

    Přesilovka je využita a máme tu premiérový gól v NHL! Střela Filipa Hronka od modré trefila do hlavy Coltona Whiteho. Tím se z ní stala žabička, která se odskákala k JONATANU BERGGRENOVI, který pohotově doklepl kotouč za bezmocného Gibsona. Asistence: Filip Hronek a Lucas Raymond.

    Marek Baloun

    Branky a nahrávky: 18. McTavish (Henrique, Fowler), 60. Klingberg (Zegras, Fowler), 65. R. Strome (Zegras) – 8. Berggren (Hronek, Raymond), 40. Rasmussen (Perron, Sundqvist)


    Anaheim Ducks: Gibson (Stolarz) – Kulikov, Fowler (A), Klingberg, Benoit, Strand, White – Henrique (A), Zegras, Terry – Regenda, R. Strome, Vatrano – Comtois, Lundeström, Silfverberg (A) – McTavish, Leason, Carrick.
    Trenér: Dallas Eakins

    Detroit Red Wings: Husso (Nedeljkovic) – Seider, Chiarot, Hronek, Määttä, Oesterle, Walman – Bertuzzi, Larkin (C), Raymond – Kubalík, Copp (A), Sundqvist – Berggren, Veleno, Perron (A) – P. Suter, Rasmussen, Erne.
    Trenér: Derek Lalonde

    Rozhodčí: Luxmore, Schrader – Brisebois, Hughes

    Diváci: 15 198
    thejrc.org