Poruba 2011 – Kolín 6:4 (kon.) | Sokolov – Prostějov 3:1 (kon.) | Vsetín – Litoměřice 3:4 (kon.)
Šumperk – Slavia 2:1 (kon.) | Pardubice B – Frýdek-M. 2:4 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
3:4 (2:0, 1:1, 0:3)
HC Stadion Litoměřice
Sobota 19.11.2022, 17:00 • Zimní stadion Na Lapači • Chance liga • 22. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:57 Tomáš CHLUBNA - 3:4
     
    53:57
    Litoměřice právě vstřelily branku! Stadion otáčí skóre zápasu a poprvé v utkání se dostává do vedení! Odražený puk od mantinelu dobruslil TOMÁŠ CHLUBNA a nachytal Sachra na bližší tyči. Asistence: Jan Hampl.
    49:50 Lukáš VÁLEK - 3:3
     
    49:50
    Litoměřice právě vstřelily branku! Je vyrovnáno! V útočném pásmu předvedl dostatečný hlad po gólu LUKÁŠ VÁLEK a prostřelil z mezikruží Sachra. Asistence: Josef Jícha, Tomáš Chlubna.
    42:56 Filip KUŤÁK - 3:2
     
    42:56
    Litoměřice právě vstřelily branku! Stadion využívá přesilovou hru a rázem je na dostřel vyrovnávací brance! Válek našel na pravém kruhu připraveného FILIPA KUŤÁKA a ten se podruhé v utkání prosadil prudkou střelou z voleje. Asistence: Lukáš Válek.
    36:26 Filip KUŤÁK - 3:1
     
    36:26
    Litoměřice právě vstřelily branku! Hosté snižují! Dobrou práci předvedl Lukáš Válek, jenž ve středním pásmu dokázal udržet puk na holi a dopravil je do útočného pásma. Následně zakončil kombinaci Litoměřic přesnou střelou z první FILIP KUŤÁK. Asistence: Josef Slavíček.
    32:46 Štěpán BLÁHA - 3:0
     
    32:46
    Vsetín právě vstřelil branku! Vsetín odskakuje ve vlastním oslabení do tříbrankového trháku! Dobrou práci předvedl obránce Smetana, jenž u mantinelu vybojoval puk a vyhodil jej ze vsetínského pásma, toho využil ŠTĚPÁN BLÁHA, jenž nasadil vysoké tempo směrem k litoměřické brance, ještě mu najížděl Vítek, Bláha však vzal zakončení na sebe a dobře udělal, když kličkou do forhendu překonal Daniela Krále. Asistence: Ondřej Smetana.
    12:26 Riku SIHVONEN - 2:0
     
    12:26
    Vsetín právě vstřelil branku! Teď už se ale domácí radují a využívají přesilovou hru! Litoměřice se nedokázaly osvobodit po nepřesných přihrávkách Valachů a mohli toho litovat, protože do kotouče se opřel RIKU SIHVONEN a propálil brankáře Daniela Krále. Asistence: Ondřej Němec.
    04:11 Jan BERGER - 1:0
     
    04:11
    Vsetín právě vstřelil branku! Valaši otevírají skóre zápasu! Dobrou práci předvedl domácí obránce Voženílek, jenž zavezl puk do útočného pásma a připravil střeleckou pozici JANU BERGEROVI, jenž zamířil přesně pod horní tyč litoměřické branky. Asistence: Marek Voženílek, Riku Sihvonen.
    Marken.cz

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 5. Berger (Voženílek, Sihvonen), 13. Sihvonen (O. Němec), 33. Š. Bláha (Smetana) – 37. Kuťák (Slavíček), 43. Kuťák (Válek), 50. Válek (Jícha, Chlubna), 54. Chlubna (Hampl)


    VHK ROBE Vsetín: Sachr (Pavlíček) – Voženílek, Ondračka, Hryciow, O. Němec, Štach, Smetana (A) – Jonák (C), Berzinš, Rob – Sihvonen, Přikryl, Berger – Půček, Lichanec, Š. Bláha – Hořanský, Štefka, Vítek (A) – Klímek.
    Trenér: Weintritt

    HC Stadion Litoměřice: Da. Král (Sklíba) – Aubrecht, Jebavý (A), Veber, Výtisk (C), Holý (A), J. Šedivý, Hampl – Chlubna, Jícha, Válek – Slavíček, Kuťák, Procházka – P. Svoboda, Kracík, Ton – Cikhart, Pártl, Jiruš.
    Trenér: Přerost

    Rozhodčí: Bejček, Šudoma – Kleprlík, Blažek

    Diváci: 2190
    thejrc.org