Třinec – Vítkovice 3:2 (po pr.) | Mountfield HK – Olomouc 0:2 (kon.) | Liberec – Plzeň 3:5 (kon.)
Pardubice – Zlín 2:5 (kon.) | Kometa Brno – K. Vary 2:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Sparta 4:5 (1:2 po s.n.)
Jihlava – HC Litvínov 3:7 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
2:1 (1:0, 0:1, 1:0)
HC Energie Karlovy Vary
Neděle 20.11.2022, 14:00 • Winning Group Arena • DHL Extraliga juniorů • 23. kolo
Partner:
     
    58:14
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno:
    Cakl – 2 min., vysoká hůl.
     
    58:09
    Kometa právě vstřelila branku! Patrik Fajmon napálil beton brankáře, od kterého se kotouč odrazil na JAKUBA ZEMBOLA, který kotouč dorazil do prázdné brány. Asistence: Robin Rakus, Patrik Fajmon.
     
    57:43
    Velké štěstí stálo na straně hostů! Fajmon poslal puk na Zembola, který nabil Bělohlavovi. Ten mířil mimo.
     
    57:43
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary:
    Tůma – 2 min., zdržování hry / zašlapování puku.
     
    54:32
    Kavanova maska drží vyrovnaný stav! Botoš dostal nabito na pravý kruh, odkud místo odkryté klece zamířil do brankářovi masky!
     
    53:30
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno:
    Eich – 2 min., podrážení.
     
    49:33
    Kavan nyní vytáhl velmi důležitý zákrok! Kočí dostal puk do jízdy a střílel nebezpečně do vzdálenějšího horního rohu. Domácí fantom zvládl střelu vytáhnout vyrážečkou.
     
    40:23
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary:
    Dorot – 2 min., podrážení.
     
    31:55
    Divákům v místní aréně nyní zatrnulo. Kočí nahazoval od modré a jeden z domácích kotouč ztečoval nepříjemně na vlastní bránu. Brno ale mělo štěstí a puk proskákal těsně vedle brány.
     
    29:04
    Chybělo málo a hosté mohli jít do vedení! Krajčík pálil od modré cíleně na teč. Šlechta puk čepelí pohladil a nasměroval ho mezi betony. Kavan je stihl rychle sklapnout, a zabránil tak druhé brance soupeře v krátkém časovém sledu.
     
    27:34
    Karlovy Vary právě vstřelily branku! Máme srovnáno! Karlovy Vary se dočkaly kýžené branky podobně jako Kometa po přesilové hře soupeře. Kusak našel přesným pasem volného ROBINA SAPOUŠKA, který kotouč zametl do poloodkryté brány – 1:1. Asistence: Michal Kusak.
     
    24:26
    Boltvan si dal před soupeře rameno a protlačil se až před brankáře. Při střele byl podražen Adámkem, který odchází na trestnou lavici.
     
    19:52
    A velká šance se naskytla pár sekund před koncem i u Karlových Varů. Sapoušek nebyl bráněn ideálně a nabruslil si do dobré pozice, z které střílel nikým nebráněn. Naštěstí pro Brno Kavan jeho tutovku z mezikruží ztlumil betony a následně přikryl puk.
     
    17:18
    Hosté se dostali opět do pásma. A mohlo být srovnáno! Šlechta dostal kotouč přímo před brankáře, nicméně z otočky síť domácích nerozvlnil.
     
    13:44
    Kometa právě vstřelila branku! A z ničeho nic tu máme první trefu Komety! Fajmon střílel od modré do bloku, od nějž se puk odrazil na hokejku volného ROMANA OTAVY, který kotouč za přispění tyče dorazil do poloodkryté brány – 1:0. Asistence: Patrik Fajmon.
     
    09:30
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno:
    Bárta – 2 min., sekání.
    Marken.cz

    Martin Rambousek

    Branky a nahrávky: 14. Otava (Fajmon), 59. Zembol (Rakus, Fajmon) – 28. Sapoušek (Kusak)


    HC Kometa Brno: Kavan (Maleček) – Svoboda, Řehák (C), Eich, Ulbricht, Němec (A), Fajmon (A) – Bělohlav, Bárta, Nesvadba, Rakus, Masař, Zembol, Harmim (A), Šantora, Boltvan, Horký, Horváth, Cakl, Otava
    Trenér: Jan Zachrla

    HC Energie Karlovy Vary: Dybal (Pavlovic) – Krajčík, Bulka, Dorot (A), Tůma, Kočí, Vogel, Anton – Varvařovský, Šlechta, Pastor, Botoš (C), Skuhravý, Sapoušek (A), Váňa, Adámek, Menc, Kusak, Handl, Rybár
    Trenér: Václav Eismann

    Rozhodčí: Blaha, Šudoma – Kleprík, Kráľ
    thejrc.org