Třinec – Vítkovice 3:2 (po pr.) | Mountfield HK – Olomouc 0:2 (kon.) | Liberec – Plzeň 3:5 (kon.)
Pardubice – Zlín 2:5 (kon.) | Kometa Brno – K. Vary 2:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Sparta 4:5 (1:2 po s.n.)
Jihlava – HC Litvínov 3:7 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
3:7 (0:1, 0:1, 3:5)
HC Litvínov
Neděle 20.11.2022, 18:00 • CZ LOKO Aréna, Jihlava • DHL Extraliga juniorů • 23. kolo
Partner:
     
    59:54
    Dukla právě vstřelila branku!
    Na poslední chvíli ještě dostává kotouč do brány domácí obránce LUKÁŠ ČÍHAL. Ten dostává puk do horního rohu brány Kliky. Asistence: Václav Kudrna.
     
    57:23
    Litvínov právě vstřelil branku!
    DOMINIK ČECH střílí další bránu hostů díky střele z kruhu.
     
    56:42
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Početní výhody využívá JAN EKTR. Hostující útočník se dostal do šance po střele od modré. Jeho dorážka končí z zády Puldy.
     
    54:52
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Tohle netrvalo příliš dlouho. Hostující celek se prosazuje již po osmi vteřinách přesilovky. MAREK SLAVÍK dorazil střelu od modré. Asistence: Tim Danielčák a David Skuhrovec.
     
    49:35
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hosté poprvé v zápase využívají přesilovky. MAREK SLAVÍK dostal přihrávku ke kruhu odkud trefovat odkrytou klec. Asistence: David Skuhrovec a Tim Danielčák.
     
    45:47
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Trvalo pouze třeticet vteřin, než se hosté dostali znovu do vedení. Přečíslení dva na jednoho využil z mezikruží MATĚJ MAŠTALÍŘSKÝ. Asistence: Marek Slavík.
     
    45:12
    Dukla právě vstřelila branku!
    Netrvalo dlouho a Jihlava srovnává chod zápasu. JOSEF BROŠ využil v těsné blízkosti gólmana přihrávky zpoza brány. Asistence: Matěj Kravec a Martin Matějíček.
     
    41:43
    Dukla právě vstřelila branku!
    V pádu a přes to! HYNEK PEŠ snižuje na jednobrankové manko. Šabatka vystřelil z kruhu, jeho pokus se odrazil od netonu Kliky. Odraženého kotouče si všiml právě Peš, který dokázal i v pádu trefit odkrytou klec. Asistence: Štěpán Šabatka.
     
    34:38
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Tohle se domácím příliš nepovedlo. Hosté se bez problému dostali přes obranu Jihlavy. Vopak poslal z mezikruží kotouč za sebe, kde si našel DAVIDA SKUHROVECE, který z kruhu propálil Puldu. Asistence: Jan Vopat a Lukáš Hocelík.
     
    19:58
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Tohle byla velká chyba domácího hráče. Klapica zpoza brány poslal puk do předbrankového prostoru, kde se ocitl osamocený TADEÁŠ SVOBODA. Ten neměl sebemenší problém prostřelit Puldu.

    Natálie Poláčková

    Branky a nahrávky: 42. Peš (Šabatka), 46. Broš (Kravec, Matějíček), 60. Číhal (Kudrna) – 20. Svoboda, 35. Skuhrovec (Vopat, Hocelík), 46. Maštalířský (Slavík), 50. Slavík (Skuhrovec, Danielčák), 55. Slavík (Danielčák, Skuhrovec), 57. Ektr, 58. Čech (Hocelík, Vopat)


    HC Dukla Jihlava: Pulda (Černý) – Vovsík (C) , Číhal, Ludvík, Tomšík, Matějíček, Vandas, Šabatka – Peš, Modl, Báťa – Broš, Kudrna, Kravec (A) – Pavelec, Bulík, Rauš (A) – Sojka, Klapica
    Trenér: Michal Broš

    HC Litvínov: Klika (Čermák) – Hocelík, Vyhlídal, Bystřický, Werner, Janda, Hynek (C) , Dundáček – Bednařík, Slavík (A), Skuhrovec – Beran, Vopat, Maštalířský – Postl, Čech, Danielčák – Špaček, Ektr, Svoboda
    Trenér: Martin Tvrzník

    Rozhodčí: Skopal, Ondráček – Zídek, Roupec
    bahis siteleri