Florida – Calgary 4:5 (1:2 po s.n.) | Winnipeg – Pittsburgh 0:3 (kon.) | Toronto – Buffalo 5:2 (kon.)
Boston – Chicago 6:1 (kon.) | Washington – Colorado 0:4 (kon.) | Columbus – Detroit 1:6 (kon.)
Montreal – Philadelphia 5:4 (1:0 po s.n.) | St. Louis – Anaheim 6:2 (kon.) | Dallas – NY Islanders 5:2 (kon.)
Nashville – Tampa 2:3 (po pr.) | Minnesota – Carolina 2:1 (po pr.) | Seattle – Los Angeles 3:2 (po pr.)
Edmonton – Vegas 4:3 (po pr.) | San Jose – NY Rangers 1:2 (kon.)
konec
Columbus Blue Jackets
1:6 (0:1, 1:3, 0:2)
Detroit Red Wings
Neděle 20.11.2022, 01:00 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    49:04 Tyler BERTUZZI - 1:6
     
    49:04
    Detroit právě vstřelil branku!
    Rudá křídla z protiútoku navyšují debakl. Raymondovu vysokou žabku sklepával Copp ze vzduchu spíše pro sebe, ale o brusli místo toho přihrál před bránu, kde se prosazuje TYLER BERTUZZI. Asistence: Andrew Copp a Lucas Raymond.
    45:21 Dominik KUBALÍK - 1:5
     
    45:21
    Detroit právě vstřelil branku!
    Tak se zaslouženě dočkal i DOMINIK KUBALÍK. Přesilovkovou kombinaci sám založil přihrávkou na modrou čáru Seiderovi a jeho narážečku využívá golfákem po ledě z vrcholu pravého kruhu. Asistence: Moritz Seider a Dylan Larkin.
    37:02 Filip HRONEK - 1:4
     
    37:02
    Detroit právě vstřelil branku!
    Aby FILIP HRONEK poslal do šatny Columbusu nějaké pohoštění! Domácí mu přihrávají už na druhý gól v prostřední třetině, tentokrát sjela Larkinova křížná přihrávka od čepele Vladislavu Gavrikovovi, a český obránce z úhlu vymetl bližší šibenici. Asistence: Dylan Larkin a Moritz Seider.
    30:45 Ben CHIAROT - 1:3
     
    30:45
    Detroit právě vstřelil branku!
    Z pokračujícího tlaku hostů přihrával za sebe podél mantinelu Raymond, kotouč zachytil na modré čáře BEN CHIAROT a tvrdým golfákem propálil domácího brankáře mezi betony. Asistence: Lucas Raymond a Andrew Copp.
    26:35 Filip HRONEK - 1:2
     
    26:35
    Detroit právě vstřelil branku!
    Kubalík dostal forčekingem za bránou domácí pod tlak a Bjorkovo chybné vyhození trestá dělovkou z mezikruží FILIP HRONEK, kterému puk přistál přímo na čepeli hole. Bez asistence.
    20:43 Emil BEMSTRÖM - 1:1
     
    20:43
    Columbus právě vstřelil branku!
    Celou třetinu bušili domácí hokejisté do brankáře marně, zato po přestávce skórují z první střely. Jenner si obhodil dva hráče, naservíroval kotouč na zadní tyč a EMIL BEMSTRÖM doklepl dříve, než se Korpisalo stačil přesunout po čáře. Asistence: Boone Jenner a Johnny Gaudreau.
    9:58 Dylan LARKIN - 0:1
     
    9:58
    Detroit právě vstřelil branku!
    Kubalíkovu ránu Korpisalo vyrazil, ale hosté zůstali v tlaku a brzy přesilovku využívají. Do rychlé souhry na jeden dotek se zapojila celá pětka a z mezikruží prostřelil brankáře pod lapačku kapitán DYLAN LARKIN. Asistence: David Perron, Moritz Seider.

    Karel Jedlička

    Branky a nahrávky: 21. Bemström (Jenner, J. Gaudreau) – 10. Larkin (Perron, Seider), 27. Hronek, 31. Chiarot (Raymond, Copp), 38. Hronek (Larkin, Seider), 46. Kubalík (Seider, Larkin), 50. Bertuzzi (Copp, Raymond)


    Columbus Blue Jackets: Korpisalo (Tarasov) – Gavrikov, M. Bjork, Christiansen, Gudbranson, Bayreuther, Peeke – J. Gaudreau, Jenner (C), Bemström – Činachov, Sillinger, Nyquist – Foudy, Gaunce, K. Johnson – E. Robinson, Kuraly, Olivier.
    Trenér: Larsen

    Detroit Red Wings: Husso (Nedeljkovic) – Määttä, Hronek, Chiarot, Seider, Oesterle, Walman – Kubalík, Larkin (C), Perron – Bertuzzi, Copp, Raymond – Erne, Rasmussen, Sundqvist – Berggren, Veleno, P. Suter.
    Trenér: Lalonde

    Rozhodčí: Dwyer, Pollock – Mills, Suchánek

    Diváci: 18 693
    thejrc.org