Slavia – Přerov 6:1 (kon.) | Č. Budějovice – HK MD Šumperk 4:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Vsetín 4:1 (kon.)
Písek – Poruba 2011 3:5 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
4:1 (1:0, 2:0, 1:1)
VHK ROBE Vsetín
Neděle 20.11.2022, 17:00 • Zimní stadion Kotlina, Havlíčkův Brod • Liga juniorů • 16. kolo
Partner:
     
    57:33
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Riskantní tah se nevyplácí, Bruslaři rozhodují po třech bodech. Po úspěšném vhazování se dostal puk na MARTINA ZYCHA, který jej dopravil do prázdné klece! Asistence: Jan Pilař.
     
    55:48
    Vsetín právě vstřelil branku! Valaši neodejdou s prázdnou, když se poprvé prosazují! K volnému puku na pravém kruhu se dostal ŠTĚPÁN JUREK, který bekhendem mířil přesně k levé tyči! Asistence: Martin Janíček.
     
    35:40
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Tentokrát se hráč s číslem deset prosadil, Bruslaři vedou o tři trefy. ILARION KUPRIJANOV prohrál vhazování, ale kotouče se zmocnil centr Havlíčkova Brodu, který překonal Pavlíčka mezi betony! Asistence: Jan Vaněček.
     
    30:39
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Bruslaři jdou do dvoubrankového vedení! Parádní pas předvedl Martin Zych, který našel za obranou KEVINA COUFALA. Ten v nájezdu zvolil pokus mezi betony! Asistence: Martin Zych a Ilarion Kuprijanov.
     
    11:06
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Bruslaři jdou do vedení a otevírají gólový účet zápasu! Střela Vaněčka byla zablokovaná, nakonec se puk dostal k Petru Hrdličkovi, jenž nahrál na ILARIONA KUPRIJANOVA. Nejproduktivnější útočník Havlíčkova Brodu propálil Pavlíčka mezi betony! Asistence: Petr Hrdlička a Jan Vaněček.
    Marken.cz

    Štěpán Ondráček

    Branky a nahrávky: 12. Kuprijanov (Hrdlička, Vaněček), 31. Coufal (Zych, Kuprijanov), 36. Kuprijanov (Vaněček), 58. Zych (Pilař) – 56. Jurek (Janíček)


    BK Havlíčkův Brod: Sigmund (Havlík) – Topol, Zych (C), Vaněček, Kuchta, Bezpalec, Kutlvašr, Jeletz – Machovský, Mach, Dymák, Janko, Pilař, Holenda (A), Niederhafner, Hrdlička, Kuprijanov, Coufal.
    Trenér: Václav Adam

    VHK ROBE Vsetín: Pavlíček (Tkadlec) – Hamřík, Fojtík (C), Mošnička, Kráčalík, Zedek, Mlčoch – Melenovský, Stodůlka, Janíček (A), Jurek, Heinrich, Urge, Matějíček, Rigo, Juráň.
    Trenér: Jan Srdínko

    Rozhodčí: Tomáš Mejzlík – Jaroslav Štěrba, Patrik Augusta

    Diváci: 125
    thejrc.org