Dunajská Streda – Ružomberok 1:0 (kon.) | Trnava – Michalovce 4:1 (kon.) | Slovan Bratislava – Zlaté Moravce 4:1 (kon.)
konec
ŠK Slovan Bratislava
4:1 (2:1)
FC ViOn Zlaté Moravce
sk Čtvrtek 24.11.2022, 18:30Niké liga • 10. kolo
Předzápasové kurzy
     
    86
    Slovan dal gól!
    Slovan definitívne potvrdzuje dnešné víťazstvo nad Zlatými Moravcami. Hrnčár má tretiu asistenciu, spätnou prihrávkou našiel JAROMÍRA ZMRHALA, ktorý trafil z prvej presne k ľavej žrdi.
     
    62
    Slovan dal gól!
    Hrnčár posadil center z rohového kopu na hlavu GURAMA KAŠIU, ktorý vyskočil na malom vápne poriadne vysoko a napol sieť. 3:1 pre Slovan.
     
    43
    Slovan dal gól!
    A veru stalo sa. Hrnčárovu prudkú loptu nasmeroval Šuvalija nechtiac pred ALEKSANDARA ČAVRIČA, ktorého strela nabrala nečakanú trajektóriu a vymietla pravý horný roh brány!
     
    37
    Zlaté Moravce dali gól!
    Výborná akcia Zlatých Moraviec prináša vyrovnávajúci gól. Mondek sa dostal s loptou do šestnástky, prestrčil ju Niarchosovi, ktorý mu ju dokázal vrátiť a KAROL MONDEK ju v sklze upratal k pravej žrdi!
     
    24
    Slovan dal gól!
    Kankava zabojoval v strede poľa, jedným dotykom v podstate zblokoval prihrávku Vionu aj vysunul VLADIMÍRA WEISSA, ktorý obišiel vybehnutého Lukáča a zasúval do prázdnej brány.

    Daniela Mesíková

    Branky: 24. Weiss (Kankava), 43. Čavrić (Hrnčár), 62. Kašia (Hrnčár), 86. Zmrhal (Hrnčár) – 37. Mondek (Niarchos)


    ŠK Slovan Bratislava: Chovan – Hrnčár, Kašia, Morlacchi, Zmrhal – Kucka (78. Agbo), Kankava – Čavrić (89. Medved), Weiss (C) (46. Lovat), Green (79. Šaponjić) – E. Ramírez (69. Mustafič).
    Náhradníci: Hrdina – Križan, Medveděv, Voet.

    FC ViOn Zlaté Moravce: Lukáč – Suľa (48. Pinte), Pintér, Šuvalija, Čonka – Duga (82. Toml), Almeida, Ďubek (C) (60. Brenkus), Mondek, Múdry – Niarchos.
    Náhradníci: Chropovský, Richter – Maulana Vikri, Stareček.

    Rozhodčí: Marhefka – Vitko, Čajka

    Diváci: 2 836
    thejrc.org