Litvínov – Třinec 1:2 (po pr.) | K. Vary – Pardubice 1:3 (kon.) | Vítkovice – Motor ČB 4:3 (kon.)
Mountfield HK – Plzeň 1:4 (kon.) | Kometa Brno – Mladá Boleslav 1:3 (kon.) | Kladno – Olomouc 5:2 (kon.)
Sparta – Liberec 3:1 (kon.)
konec
Mountfield HK
1:4 (0:1, 0:2, 1:1)
HC Škoda Plzeň
Pátek 25.11.2022, 18:00 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Tipsport extraliga • 22. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:58 Aleksi REKONEN - 1:4
     
    52:58
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Škodovka využívá přesilovku a odskakuje na rozdíl tří branek! Kodýtek našel na pravém kruhu ALEKSI REKONENA, jenž nabruslil až před branku a nadvakrát prostřelil Kiviaha střelou na vyrážečku. Asistence: Petr Kodýtek, Adrián Holešínský.
    45:22 Kevin KLÍMA - 1:3
     
    45:22
    Hradec právě vstřelil branku!
    Mountfield snižuje plzeňský náskok! Bomba Janka od modré se jen odrazila od betonů Svobody. Odražený kotouč ihned bez přípravy nahodil na betony brankáře Jergl. Od nich puk vyplaval příhodně před KEVINA KLÍMU, který dorazil do odkryté klece. Asistence: Aleš Jergl.
    36:11 Michal HOUDEK - 0:3
     
    36:11
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A další pohroma v hradecké defenzivě. MICHAL HOUDEK dostal hodně prostoru na levém kruhu a střelou na bližší tyč překonal Kiviaha – 3:0. Pro obránce ročníku 2000 je to první branka v extralize! Asistence: Filip Suchý a Sebastian Malát.
    32:38 Filip SUCHÝ - 0:2
     
    32:38
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A toho Plzeň dokázala využít! Hrabíkovu střelu Kiviaho vyrazil za branku, kde byl u kotouče první Kodýtek. Nejproduktivnější hráč Plzně našel FILIPA SUCHÉHO, jenž z bezprostřední blízkosti prostřelil finského brankáře ranou na vyrážečku. Asistence: Petr Kodýtek, Kryštof Hrabík.
    16:15 Jan SCHLEISS - 0:1
     
    16:15
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak to je šok pro hradecké příznivce. Škodovka jde z ojedinělé šance do vedení. Kapitán JAN SCHLEISS nabral rychlost a objel obránce Pavlíka. Z pravého kruhu zamířil na vzdálenější tyč a překonal Kiviaha nad jeho vyrážečku. Asistence: Petr Kodýtek.
    Marken.cz

    Petr Koval

    Branky a nahrávky: 46. Kev. Klíma (Jergl) – 17. Schleiss (Kodýtek), 33. Suchý (Kodýtek, Hrabík), 37. Houdek (Suchý, Malát), 53. Rekonen (Kodýtek, Holešinský)


    Mountfield HK: Kiviaho (J. Růžička) – Jank, McCormack, Kalina, Blain, Rosandić, F. Pavlík (C), Marcel – Okuliar, Lev (A), Doležal – Kev. Klíma, Lalancette, Jergl – Pilař, Cingel, Kel. Klíma – Moravec, Štohanzl, Ouřada.
    Trenér: Tomáš Martinec

    HC Škoda Plzeň: Mi. Svoboda (Pavlát) – Baránek, Zámorský, Piskáček (A), Kaňák, Houdek, Kvasnička, Kremláček – Schleiss (C), Kodýtek, Hrabík – Suchý, Malát, Holešinský – Lang, Mertl (A), Rekonen – A. Dvořák, Bitten, Adamec.
    Trenér: Petr Kořínek

    Rozhodčí: Hribik, Vrba –⁠ Lučan, Rampír
    thejrc.org