Třinec – HC Litvínov 4:5 (po pr.) | Zlín – Olomouc 3:2 (kon.) | Pardubice – Mladá Boleslav 1:2 (kon.)
Plzeň – Kometa Brno 0:0 (odl.) | Vítkovice – K. Vary 5:2 (kon.) | Sparta – Jihlava 6:2 (kon.)
Mountfield HK – Liberec 0:0 (odl.)
konec
HC Vítkovice Ridera
5:2 (3:1, 0:1, 2:0)
HC Energie Karlovy Vary
Sobota 26.11.2022, 13:00 • MFH Ostrava • DHL Extraliga juniorů • 26. kolo
Partner:
     
    55:28
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí se po chvíli dokázali dostat k puku, JOSEF KREJSA pak přesně trefuje opuštěnou klec západočechů – 5:2. Bez asistence.
     
    47:24
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovická souhra teď přinesla své ovoce, po nahrávce Slusarzcyka se KRZYSZTOF MACIAŚ dostal do těsné blízkosti branky a umístil puk do její horní části – 4:2. Asistence: Jakub Slusarzcyk, Sebastian Glas.
     
    36:48
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Karlovarští se dostali do pásma, puk se dostal k Irglovi, který jej zalehl a držel, hosté se ale tak urputně snažili zpod něj vydolovat kotouč, až se jim to podařilo a díky tomu snižují na rozdíl jednoho gólu. Ten je přiznán ROBERTOVI ŠLECHTOVI. Asistence: Robin Sapoušek.
     
    15:04
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí si najeli do pásma, Krejsa našel u branky MATĚJE PŘIBYLA, který projel kolem brankoviště, přehodil Dybalu a puk se objevil za jeho zády – 3:1. Asistence: Josef Krejsa, Matěj Prčík.
     
    12:27
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí využívají další přesilovku, Přibyl poslal puk na MATĚJE PRČÍKA, který našel místečko v karlovarské kleci – 2:1. Asistence: Matěj Přibyl.
     
    07:31
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Je vyrovnáno!! Vítkovičtí využívají přesilovku, Vehovský našel nalevo MATĚJE PŘIBYLA, který nedal Dybalovi šanci – 1:1. Asistence: Maxim Vehovský, Matěj Prčík.
     
    05:21
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Tak to byla ale rychlovka!! Jen šest vteřin při hře čtyři na čtyři, Vogel našel dobře postaveného TADEÁŠE TŮMU, který otevírá dnešní skóre – 0:1. Asistence: Jakub Vogel.
    Marken.cz

    Monika Baloghová

    Branky a nahrávky: 8. Přibyl (Vehovský, Prčík), 13. Prčík (Přibyl), 16. Přibyl (Krejsa, Prčík), 48. Maciaś K. (Slusarczyk, Glas S.), 56. Krejsa – 6. Tůma (Vogel), 37. Šlechta (Sapoušek)


    HC Vítkovice Ridera: Irgl (Bartošák) – Chaloupka, Puchala, Fibigr, Bialy, Prčík, Bystroň (A), Smolka – Krejsa (C), Chlán, Přibyl, K. Maciaś, Krčmarský, Pavelec, S. Glas, Milata, Slusarczyk, Štiak, Kotásek (A), Vehovský
    Trenér: Pavel Trnka

    HC Energie Karlovy Vary: Dybal (Pavlovic) – Vogel, Kočí, Bulka, Krajčík, Tůma, Dorot (A), Beran, Anton – Botoš (C), Sapoušek (A), Kusak, Adámek, Šlechta, Handl, Skuhravý, Váňa, Varvařovský, Menc, Pastor
    Trenér: Václav Eismann

    Rozhodčí: Šutara, Vrba – Rožánek, Hladík

    Diváci: 97
    thejrc.org