Philadelphia – Pittsburgh 1:4 (kon.) | Detroit – Arizona 4:3 (1:0 po s.n.) | Columbus – NY Islanders 2:3 (kon.)
Buffalo – New Jersey 1:3 (kon.) | Vegas – Seattle 2:4 (kon.) | Tampa – St. Louis 5:2 (kon.)
Dallas – Winnipeg 4:5 (po pr.) | San Jose – Los Angeles 2:5 (kon.) | NY Rangers – Edmonton 3:4 (kon.)
Carolina – Calgary 3:2 (kon.)
konec
New York Rangers
3:4 (1:0, 2:0, 0:4)
Edmonton Oilers
Sobota 26.11.2022, 19:00 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:00.
     
    Sobotní večer bude tradičně patřit zámořskému hokeji, tentokrát konkrétně souboji mezi New Yorkem Rangers a Edmontonem Oilers, tedy dvěma týmy, které měly během pátečního bohatého programu volno.
     
    Rangers sice nehrají žádný zázračný hokej, ale předvádí velmi solidní výkony, díky nimž se drží v první osmičce Východní konference. Hodně ale záleží na tom, kdo zrovna chytá. Pokud je v brance jednička týmu Igor Šesťorkin, většinou se vyhrává. Pokud naopak chytá dvojka Jaroslav Halák, je v této sezoně prozatím jistota, že se prohrává. Do souboje proti Edmontonu půjdou domácí s ruským gólmanem v brance, což jejich šance na úspěch v utkání výrazně zvyšuje. Budou se sice muset vypořádat s kvalitním útokem soupeře, na druhou stranu budou hrát proti spíš průměrné defenzivě.
     
    Edmonton v této sezoně zatím neoslňuje. Očekávaný útok na přední příčky v základní části se zatím nekoná a po 20 odehraných zápasech má na kontě stejný počet bodů. Kvůli tomu dokonce nefiguruje v první osmičce Západní konference a v zámoří se množí názory, že letos to bude mít parta okolo Connora McDavida a Leona Draisaitla s postupem do play-off hodně obtížné. Ač oba šlapou na jedničku, když McDavid má 35 bodů (16+19) a Draisaitl 31 bodů (11+20), tak ani tyto výkony nestačí. Z posledních deseti zápasů totiž Edmonton prohrál hned sedmkrát.
     
    Úvodní sestavy:

    New York Rangers: Šesťorkin (Halák) – K. Miller, Trouba (C), Fox, R. Lindgren, Schneider, Hájek – Zibanejad, Kreider (A), Panarin (A) – Goodrow, Vesey, Trocheck – Lafreniere, Chytil, Kakko – Gauthier, Carpenter, Blais.

    Edmonton Oilers: Campbell (S. Skinner) – Ceci, Nurse (A), Kulak, Bouchard, Barrie, Broberg – Puljujärvi, McDavid (C), Draisaitl (A) – Hyman, Nugent-Hopkins, Janmark – Kostin, R. McLeod, Foegele – Ryan, Malone, Holloway.

    Rozhodčí: Charron, Hebert – Suchánek, Pancich.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:30
    Panarin se odhodlal ke střele z dálky. První zákrok utkání předvádí brankář Campbell, který kotouč vyráží mimo brankoviště.
     
    01:30
    Úvodní desítky sekund nabízí trochu vlažnější vstup do utkání. Tempo obou týmů je zatím těžkopádné, je ale prakticky jisté, že se bude postupem času výrazně navyšovat.
     
    02:06
    Pokus o dlouhou přihrávku přes střední pásmo končí zakázaným uvolněním Edmontonu.
     
    02:20
    Rangers právě vstřelili branku!
    Trochu nečekaný úder, kterým ALEXIS LAFRENIERE otevírá skóre zápasu! Dobře se domácí útočník postavil k brankovišti, kde si počíhal na přihrávku Foxe z pravého kruhu a protečoval kotouč za záda Campbella. Asistence: Adam Fox, Ryan Lindgren.
    02:20 Alexis LAFRENIERE - 1:0
     
    03:25
    Hosté se po inkasované brance snaží dostat do útočného pásma, prozatím se jim ale nedaří vůbec před brankou Rangers usadit.
     
    04:02
    Další výpad Edmontonu zastavilo postavení mimo hru.
     
    04:58
    Hyman se v pravém kruhu dostal ke střele, Šesťorkin si připisuje zákrok a vyráží puk mimo brankoviště.
     
    05:09
    Založil tím navíc rychlý protiútok svého týmu, který zakončoval Lafreniere. Toho ale zpoza pravého kruhu zblokoval vracející se Kulak.
     
    05:39
    Kotouč opustil ve středním pásmu kluziště, skončil v hledišti. Následně Edmonton vyhrál u modré čáry buly, ale dostal se do postavení mimo hru a vhazování se zopakuje.
     
    06:05
    Campbell musel zasahovat proti tečované střele Gauthiera, s letícím pukem si ale poradil.
     
    06:36
    Komerční přestávka.
     
    07:07
    Cody Ceci tvrdě vypálil od modré čáry, branku Šesťorkina ale netrefil. Edmonton ovšem zůstává v útočném pásmu.
     
    07:32
    Zakázané uvolnění Rangers vrátí hru před branku domácího gólmana.
     
    08:22
    Pro změnu se jedovatou ránou od modré prezentoval domácí Trouba. Campbell zachytil puk na svých betonech a nepřipustil žádný odraz. Přerušil hru.
     
    08:31
    Pokus hostů o rychlý přechod do útoku ústí pouze v zakázané uvolnění.
     
    08:59
    Při jednom ze soubojů byla branka za Šesťorkinem posunuta, rozhodčí tak přerušuje hru.
     
    09:08
    Draisaitl převzal puk od McDavida a prosvištěl k brance po pravé straně. Jeho střelecký pokus se ale s úspěchem nesetkal, Šesťorkin měl uzavřené veškeré skulinky.
     
    09:15
    Tyčka nyní pomohla Šesťorkinovi v jeho práci v brankovišti, kotouč následně zalehl a přerušil hru. Velká šance hostů, kterou ale Puljujarvi spálil.
     
    09:25
    Vyloučení v týmu Edmonton Oilers:
    Mattias Janmark – 2 min., podrážení.
     
    09:46
    McDavid vyrazil v oslabení do rychlého protiútoku, probruslil si až do levého kruhu, přičemž využil své parádní rychlosti. Jenže jeho střela zamířila pouze do zadního hrazení.
     
    10:13
    Zibanejad se snažil z první ještě přihrávat před brankoviště, jeden z bránících protihráčů ale zasáhl puk bruslí a ten se odrazil ke Campbellovi, který jej rychle schoval pod lapačku.
     
    10:38
    Ač domácí dokázali zásluhou Artěmije Panarina využít přesilovou hru, trenér Edmontonu si vzal challenge a bylo odhaleno, že brance předcházelo postavení mimo hru Rangers.
     
    11:07
    Oilers sice poměrně často posílají puk mimo své pásmo, domácí toho ale využívají dokonce k přečíslením, což jsou hrubky v defenzivě Edmontonu.
     
    11:25
    Hosté v plném počtu.
     
    12:30
    Ačkoliv se hraje delší úsek bez přerušení, hra plyne především ve středním pásmu.
     
    13:02
    Oilers se sice povedlo dostat do útočného pásma, Šesťorkina ale neohrozili. Přišla sice jedna střela od modré čáry, ale ta zaduněla pouze o zadní mantinel.
     
    13:36
    Domácí zahráli na icing. Nepřesná přihrávka Hájka z vlastního pásma.
     
    14:00
    Foegele a Trocheck se srazili na modré čáře u pásma domácích. Rozhodčí hru přerušili, jelikož jsou oba otřesení. Komerční přestávka.
     
    14:31
    Campbell měl velké obtíže s tím, aby zkrotil tečovanou střelu od modré čáry. Kreider před brankovištěm nadělal hostujícímu brankáři problémy, nakonec se ale střelecky prozatím neprosadil. Hra pokračuje.
     
    15:36
    Trochu ospalý pozdrav Dereka Ryana od modré čáry, který Šesťorkin vyklepal z lapačky, aby rozehrál.
     
    16:24
    Zblokovaná střela Barrieho končí v ochranné síti. Ještě jedna komerční pauza.
     
    17:30
    Rangers se nepovedlo dostat kotouč ze svého pásma a dávají tím šanci elitní formaci Edmontonu, aby si v útočné třetině zakombinovala.
     
    17:48
    Tato formace nakonec vykombinovala střelu Ceciho od modré čáry, kterou Šesťorkin svou vyrážečkou odrazil až do ochranné sítě.
     
    18:31
    Prudká rána z nápřahu od Panarina, který dostal křižnou přihrávku k levému mantinelu a okamžitě pálil. Campbellovi se povedlo uzavřít mezery a zachytit puk ještě před brankovou čárou. Rozhodčí ale ještě míří k videu.
     
    18:31
    Campbell sevřel kotouč mezi svým betonem a tyčkou brankové konstrukce. K překročení brankové čáry nedošlo.
     
    19:01
    Probíhá poslední minuta první třetiny.
     
    19:22
    Moc nechybělo a domácím se povedlo dát gól do šatny! Jenže Trouba, který se dostal mezi kruhy k odraženému puku, nedokázal svůj bekhend usměrnit mezi tři tyče.
     
    19:50
    Ještě jedno přerušení kvůli postavení mimo hru Edmontonu.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    New York Rangers v první třetině vsítili dvě branky, platila ovšem pouze ta první, kterou po parádním pasu Foxe usměrnil do sítě Alexis Lafreniere. Ta druhá, kterou dal Artěmij Panarin v přesilovce, byla odvolána po trenérské výzvě střídačky Edmontonu kvůli předchozímu postavení mimo hru. I tak ale Rangers mohou být prozatím s vývojem utkání spokojení.
     
    Další třetina začne přibližně v 20:08.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:52
    Výborný útok Edmontonu a ještě lepší zákrok Šesťorkina! Draisaitl se vřítil před brankoviště a místo střely volil zadovku na najíždějícího Puljujarviho, který z mezikruží vyslal prudkou střelu k levé tyči. Domácí brankář ale svým betonem kotouč srazil mimo klec.
     
    21:10
    Hra se přesunula před Campbella, který si s přehledem poradil se střelou Goodrowa z pravého kruhu.
     
    21:29
    Další zajímavá příležitost Oilers, tentokrát byl v hlavní roli Hyman, jenž po kličce do bekhendu nedokázal překonal Šesťorkina.
     
    21:57
    Barrieho rána od levého mantinelu zaletěla pouze do plexiskla za brankou Rangers a následně se odrazila do ochranné sítě.
     
    22:37
    Obrovská šance Rangers, kterou ale nezužitkoval Kakko! Finský forvard se dostal k dorážce po střele Schneidera, puk ale otřel pouze o tyč branky soupeře! Měl přitom před sebou zčásti odkrytou klec, Campbell byl povyjetý.
     
    23:23
    Hraje se rychlý hokej nahoru dolů. Ke střele se tentokrát dostal Barrie, od modré čáry ale trefil jen beton Šesťorkina, který nadále drží čisté konto.
     
    24:03
    Draisaitl při přechodu před brankoviště posunul puk na najíždějícího McDavida, který si ale také vylámal zuby na Šesťorkinovi!
     
    25:08
    Hraje se dlouhý úsek bez přerušení. Mnohem více práce má domácí brankář, který musel čelit dalšímu projektilu. Vyslal jej od modré čáry obránce Philip Broberg, který v této sezoně hraje první zápas.
     
    26:21
    Filip Chytil se snažil zapsat do statistik utkání, nepovedlo se mu ale z ostřejšího úhlu trefit prostor mezi třemi tyčemi.
     
    27:14
    Vyloučení v týmu Edmonton Oilers:
    Klim Kostin – 2 min., krosček.
     
    27:14
    Komerční pauza.
     
    27:26
    Edmonton posílá kotouč mimo své pásmo.
     
    27:58
    Trocheck se při pokusu o zakončení z mezikruží tak trochu zamotal ve vlastních manévrech, ztratil balanc a puk mu ujel. Toho využívá obrana hostů k vyhození.
     
    29:08
    Hosté se v oslabení dokonce dostali do útoku, McLeod zpoza levého kruhu nutí Šesťorkina k zákroku.
     
    29:14
    Hosté v plném počtu.
     
    29:54
    Vyloučení v týmu New York Rangers:
    Ryan Lindgren – 2 min., krosček.
     
    30:01
    Také tato přesilovka začíná vyhozením puku z pásma oslabeného týmu.
     
    30:59
    Bude se znovu vylučovat, tentokrát ovšem na straně Edmontonu. Je tedy po přesilovce hostujícího týmu.
     
    30:59
    Vyloučení v týmu Edmonton Oilers:
    Leon Draisaitl – 2 min., sekání.
     
    31:19
    Foegele se před brankovištěm Šesťorkina výborně obtočil kolem své osy a rychle zakončil svou akci. Gólman domácích ale opětovně podržel svůj tým.
     
    31:38
    Znovu se Foegele dostal před brankoviště, tentokrát zkusil zakončení z bekhendu, ale ani nyní nenašel recept na brankáře Rangers.
     
    31:54
    Domácí v plném počtu. Začíná zkrácená přesilovka Rangers.
     
    32:08
    V útoku ale byli prozatím nadále hráči Edmontonu. Hra je přerušena poté, co Šesťorkin vyrazil ránu Kulaka do ochranné sítě.
     
    32:45
    Zibanejad si vynutil prudkou střelou od levého mantinelu přerušení hry, Campbell ke svému štěstí udržel puk pod kontrolou a nepřipustil odraz na dorážku.
     
    32:59
    Hosté v plném počtu.
     
    33:13
    Domácí Lindgren se odhodlal ke střele od levého mantinelu, Campbell odvrátil kotouč mimo brankoviště.
     
    34:32
    Gól Bradena Schneidera je kvůli nedovolenému bránění brankáři neuznaný!
     
    34:32
    Trenér Edmontonu si znovu vzal challenge a rozhodčí hodně dlouho zkoumají, jestli nedošlo k nedovolenému bránění brankáři.
     
    34:32
    Rozhodčí usoudili, že při střele Schneidera z pravého kruhu došlo ke kontaktu jednoho z útočících hráčů s brankářem Campbellem v brankovišti. Situaci zkoumali dlouhých pět minut a rozhodli se branku neuznat!
    34:32 Neuznaný gól Rangers
     
    35:54
    Rangers právě vstřelili branku!
    Teď už ale nemůže trenér Edmontonu vymyslet nic! Hosté přišli ve svém pásmu o kotouč a Rangers rozehráli gólovou kombinaci, na jejímž konci dokázal CHRIS KREIDER z nulového úhlu trefit záda brankáře Campbella a o ně dostat puk do sítě. Asistence: Ryan Lindgren, Artěmij Panarin.
    35:54 Chris KREIDER - 2:0
     
    36:27
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí se vrhli s vervou do útoku, vytvořili velký tlak na brankoviště Edmontonu a zvyšují na 3:0! Ze skrumáže před brankovištěm Edmontonu se kotouč odrazil do pravé strany, odkud JULIEN GAUTHIER dokázal zvednout střelu pod horní tyč Campbellovy klece. Asistence: Ryan Carpenter, Sammy Blais.
    36:27 Julien GAUTHIER - 3:0
     
    37:00
    Edmonton se vypravil do útočného pásma, dnes ale zatím zcela ztroskotává na brankáři Šesťorkinovi.
     
    38:15
    Hraje se dlouhý úsek bez přerušení. Edmonton se snaží být aktivní a ještě do přestávky něco s výsledkem udělat. Případný gól by Oilers hodně pomohl.
     
    38:34
    Puljujarvi se před brankovištěm prosadit nedokázal, Lindgren srazil jeho střelu.
     
    39:08
    Prudká rána Nurseho zpoza kruhů, ještě se tam natahoval McDavid po dorážce, ale nedokázal odražený kotouč trefit.
     
    39:18
    Komerční přestávka, kotouč skončil na jedné ze střídaček.
     
    39:42
    Šesťorkin reflexivně zareagoval proti zakončení Foegeleho, který se před brankovištěm dokázal velmi rychle zorientovat a nahozený puk ze strany se snažil protlačit pod domácím brankářem. Avšak bez úspěchu.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    V průběhu dvou třetin nebyly Rangers uznány už dvě branky a zejména domácí publikum to neslo velmi nelibě. Nakonec ale mohou hráči New Yorku odcházet do kabin velmi spokojení. Po neuznání branky na 2:0 se totiž nakonec střelecky prosadili a to hned dvakrát. Zásluhou Chrise Kreidera a Juliena Gauthiera vedou už 3:0 a jsou velmi blízko vítězství.
     
    Další třetina začne přibližně v 21:05.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:34
    Foxovo nahození od modré čáry si Campbell pohlídal a přerušil hru.
     
    41:26
    Menší tlak ze strany Edmontonu. Střely McDavida i Barrieho však dokázal Igor Šesťorkin odvrátit a dál drží čisté konto. Na kontě má už 26 zásahů.
     
    41:47
    Kotouč byl bránícím Barriem sražen do ochranné sítě za brankou Edmontonu. Vhazovat se bude po pravici Campbella.
     
    41:55
    Zakázané uvolnění Oilers.
     
    42:21
    Kotouč ve středním pásmu skončil na střídačce hostujícího týmu. Vhazuje se tak u modré čáry.
     
    42:39
    Vyloučení v týmu New York Rangers:
    K'Andre Miller – 2 min., hákování.
     
    44:05
    Oilers se zatím nedaří v přesilovce vůbec nic vymyslet. Hosté se ještě nedostali ani k jedné střele.
     
    44:40
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Těsně po skončení přesilové hry se ale Oilers přeci jen dočkali! EVAN BOUCHARD přesně zamířil z okraje pravého kruhu a poslal kotouč do pravého horního růžku Šesťorkinovy klece! Asistence: Jesse Puljujarvi, Ryan McLeod.
    44:40 Evan BOUCHARD - 3:1
     
    45:55
    Zibanejad se pokusil z pravého kruhu ohrozit branku Edmontonu, trefil ale jen nohu bránícího soupeře.
     
    46:29
    Šesťorkin čelil tlaku ze strany soupeře, který byl natolik důrazný, až brankáři Rangers spadla z hlavy maska. Rozhodčí kvůli tomu přerušil hru i útočnou akci Oilers. Komerční pauza.
     
    47:32
    Edmonton právě vstřelil branku!
    EVAN BOUCHARD udeřil podruhé! Tentokrát vypálil od modré čáry a prostřelil Šesťorkina, který jen bezradně máchl rukama. Obránce Edmontonu přitom zakončoval dokonce v pádu, přesto se dokázal prosadit a vsítil svůj druhý gól v sezoně. Asistence: Warren Foegele.
    47:32 Evan BOUCHARD - 3:2
     
    48:30
    Tempo hry se trochu uklidnilo, Rangers se nyní snaží vycházet ze zabezpečené obrany a nepovolit soupeři vůbec přechod středního pásma.
     
    49:15
    Opatrná hra má za následek, že se hraje převážně ve středním pásmu.
     
    50:21
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Jenže zakřiknutá hra ze strany Rangers má za následek, že Edmontom vyrovnává na 3:3! Ve středním pásmu se dokázali Oilers zmocnit puku, McLeod posunul na DYLANA HOLLOWAYE, který po najetí do levého kruhu vystřelil na bližší tyč a Šesťorkin kapituluje potřetí během necelých šesti minut! Asistence: Ryan McLeod.
    50:21 Dylan HOLLOWAY - 3:3
     
    50:30
    Komerční přestávka.
     
    50:36
    Rangers se pokusili po buly vyrazit do úniku, ale je z toho jen zakázané uvolnění.
     
    50:47
    Draisaitl se prodral k brankovišti domácích, po kličce do bekhendu ale neusměrnil puk za záda Šesťorkina.
     
    51:07
    Oilers jsou jasně aktivnějším týmem. Rangers nutně musí něco změnit, jinak jim hrozí, že toto utkání ztratí už v průběhu třetí třetiny.
     
    52:36
    Domácí pronikli po delší době na souvislejší úsek hry do útočného pásma. Trouba se dostal ze střelecké pozice, přesto to zkusil. Cambell sráží puk na zadní mantinel.
     
    53:07
    Šance Kaapa Kakka byla mnohem nebezpečnější. Zpoza kruhů ale na Campbella nevyzrál.
     
    54:05
    Campbell se vrhl po puku před své brankoviště, nepovedlo se mu ale schovat jej pod sebe. Rangers toho však nevyužili, ležící brankář, který se následně dostal ještě do strany při snaze ukořistit kotouč pro sebe, měl v těchto okamžicích velké štěstí.
     
    54:59
    Hra se přesunula před branku Rangers, kde Šesťorkin ukryl puk pod svou lapačku po střele Ryana zpoza pravého kruhu. Komerční přestávka.
     
    55:35
    Čas hodně rychle ubíhá. Ani jeden z týmů se po přestávce zatím neusadil v útočném pásmu. Utkání klidně může dospět do prodloužení, v těchto chvílích si oba celky dají velký pozor, aby v defenzivě nevyprodukovaly nějakou hrubku.
     
    56:25
    Prudká rána Nurseho ještě z prostoru před modrou čárou. Kotouč prosvištěl na zadní hrazení.
     
    57:34
    Ale pozor, Edmonton si zahraje přesilovou hru! Lafreniere se dopustil hrubosti, konkrétně stržení helmy z hlavy Tysona Barrieho a míří na trestnou lavici!
     
    57:34
    Oddechový čas pro tým Edmonton Oilers.
     
    57:36
    Rangers rychle vyhodili puk ze svého pásma. Jejich výhodou je, že jsou jedním z nejlepších týmů v oslabení.
     
    57:58
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Jenže jim to není nic platné! Oilers využívají přesilovou hru! McDavid našel v levém kruhu Nugenta-Hopkinse, který místo střely volil křižný pas na LEONA DRAISAITLA, jenž byl postavený na pravé straně brankoviště. Německý útočník nastavil do cesty puku hokejku a usměrnil ho za záda Šesťorkina! Asistence: Ryan Nugent-Hopkins, Connor McDavid.
    57:58 Leon DRAISAITL - 3:4
     
    58:45
    Rangers odvolávají brankáře!
     
    59:10
    O útočné pásmo ale domácí přichází a musí hledat cestu zpátky.
     
    59:42
    Rangers sice jsou v útoku, ale vůbec se nedostávají do střeleckých pozic!
     
    59:52
    A hosté dostávají kotouč mimo své pásmo do neutrální zóny!
     
    59:58
    Ještě jedno vhazování ve středním pásmu. Rangers jsou prakticky bez šance výrazněji ohrozit brankáře Campbella.
     
    Konec zápasu.
     
    Nevidí se to zrovna často, ale občas ano. New York Rangers vstupovali do třetí třetiny s vedením 3:0, svůj náskok ale prohospodařili a nakonec nevydolovali z domácího utkání ani bod, když prohráli 3:4! Oilers se podařilo ve třetí třetině využít dvě přesilovky, nastřílet čtyři branky a doslova vydřít vítězství. Dva góly, své první v sezoně, vsítil obránce Evan Bouchard, následně se prvním gólem v NHL prosadil Dylan Holloway a když už to vypadalo, že by mohlo dojít na prodloužení, přišla přesilovka, kterou využil dvě minuty před koncem Leon Draisaitl.

    Na hráčích Rangers bude znát po utkání výrazná pachuť. Nejen, že ztratili tříbrankový náskok, ale ještě jim v průběhu prvních dvou třetin nebyly uznány dva góly. Těžko soudit, jak by se utkání vyvíjelo, kdyby domácí vedli například už po první třetině 2:0.
     
    Statistiky
    Střely na bránu: 23 – 32 | Přesilová hra: 0/3 – 2/3 | Trestné minuty: 6 – 6

    Kdo se postavil do brankoviště?
    Igor Šesťorkin (NYR) 28 zákroků, 4 OG, úspěšnost 87,5%, odchytal 58:47
    Jack Campbell (EDM) 20 zákroků, 3 OG, úspěšnost 87%, odchytal 60:00

    Česká a slovenská stopa
    Libor Hájek (NYR) 0+0, 0 účast, 1 střela na bránu, TM 0, čas na ledě 11:34
    Filip Chytil (NYR) 0+0, +1 účast, 0 střel na bránu, TM 0, čas na ledě 17:49

    Tři hvězdy utkání
    1. Evan Bouchard (EDM) 2+0
    2. Leon Draisaitl (EDM) 1+0
    3. Ryan Lindgren (NYR) 0+2 (21:54:33)

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 3. Lafreniere (Fox, R. Lindgren), 36. Kreider (R. Lindgren, Panarin), 37. Gauthier (Carpenter, Blais) – 45. Bouchard (Puljujärvi, R. McLeod), 48. Bouchard (Foegele), 51. Holloway (R. McLeod), 58. Draisaitl (Nugent-Hopkins, McDavid)


    New York Rangers: Šesťorkin (Halák) – K. Miller, Trouba (C), Fox, R. Lindgren, Schneider, Hájek – Zibanejad, Kreider (A), Panarin (A) – Goodrow, Vesey, Trocheck – Lafreniere, Chytil, Kakko – Gauthier, Carpenter, Blais.
    Edmonton Oilers: Campbell (S. Skinner) – Ceci, Nurse (A), Kulak, Bouchard, Barrie, Broberg – Puljujärvi, McDavid (C), Draisaitl (A) – Hyman, Nugent-Hopkins, Janmark – Kostin, R. McLeod, Foegele – Ryan, Malone, Holloway.

    Rozhodčí: Charron, Hebert – Suchánek, Pancich

    Diváci: 18006
    thejrc.org