Benátky n/J – Mostečtí Lvi 9:4 (kon.) | Ústí n/L – Tábor 4:2 (kon.) | Val. Meziříčí – Vel. Meziříčí 2:1 (kon.)
Kopřivnice – SHKM Hodonín 2:3 (1:2 po s.n.) | Opava – Znojmo 1:5 (kon.) | Havířov – Havlíčkův Brod 3:4 (kon.)
Hronov – Klatovy 2:4 (kon.) | Chomutov – Letňany 1:5 (kon.) | Nový Jičín – Vyškov 3:5 (kon.)
Jablonec n/N – Kobra 5:1 (kon.) | Vrchlabí – Cheb 7:2 (kon.) | Děčín – Příbram 3:5 (kon.)
konec
HC Slovan Ústí nad Labem
4:2 (0:1, 3:0, 1:1)
HC Tábor
Sobota 26.11.2022, 16:00 • Zimní stadion Ústí nad Labem • 2. liga skupina Západ • 20. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:34
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Právě odkrytá branka se nakonec stala Táboru osudná! Jan Smola ukořistil v souboji kotouč, který posunul dopředu za obranu na volného JANA RUDOVSKÉHO, ten už celkem v poklidu dojel směrem k prázdné táborské kleci, do níž uklidil kotouč. Asistence: Jan Smola.
     
    45:31
    Tábor právě vstřelil branku!
    Jihočeši využívají přesilovku a snižují na rozdíl jediné branky! V levém kruhu se k puku dostal ONDŘEJ ŠULEK, který se rychle zorientoval a z první poslal puk do odkrytého prostoru u bližší tyče branky Slovanu. Asistence: Jakub Matušík a Lukáš Endál.
    36:27 Martin TŮMA - 3:1
     
    36:27
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Netrvalo to příliš dlouho a Slovan navyšuje vedení na rozdíl třech branek! MARTIN TŮMA se postavil na hranici brankoviště, kde převzal krátkou přihrávku od Trefného a bleskově posunul kotouč za záda táborského gólmana. Asistence: Jakub Trefný.
     
    35:26
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Souhra dlouholetých spoluhráčů vyšla perfektně! Ondřej Damašek zpoza branky našel povedeným pasem JANA SMOLU, stojícího v prostoru mezi kruhy. Ten neváhal ani nejmenší okamžik a z první přesně uklidil kotouč za záda Davida Gáby. Slovan se tak ujímá vedení. Asistence: Ondřej Damašek.
    32:33 Jaroslav ROUBÍK - 1:1
     
    32:33
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! V chaosu před táborskou brankou vyčíhal JAROSLAV ROUBÍK volný kotouč a volnou skulinu u pravé tyče Gábovy svatyně, do níž naprosto neomylně puk uklidil. Asistence: Petr Vodička a Lukáš Kučera.
     
    08:51
    Tábor právě vstřelil branku!
    Tak to byla hodně překvapivá střela! KAMIL ČERNÝ se napřáhl kousek za modrou čáru, využil zakrytého Stahlova výhledu a přesně napasoval kotouč pod horní víko ústecké svatyně. Tím posílá Tábor do vedení. Asistence: Patrik Zayml.

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 33. Roubík (Vodička, Kučera), 36. Smola (Damašek), 37. Tůma (Trefný), 60. Rudovský (Smola) – 9. Černý (Zayml), 46. Šulek (Matušík, Endál)


    HC Slovan Ústí nad Labem: Stahl (Cikánek) – Drtina (A), Vodička, Trefný (C), Záruba, Funk, Šefl, Vacík – Túma (A), Roubík, Rudovský – Kordule, Costa, Prošek – Smola, Kučera, Damašek – Daniel.
    Trenér: Jan Čaloun

    HC Tábor: Gába (Dvořák) – Vala, Černý (A), Suchánek, Hajič, Hubata, Plášil – Duda, Vlček, Matušík, Severa, Endál (A), Zayml, Chocholoušek, Milfait, Šulek, Bárta, Zíb, Seidl (C), Daniščin.
    Trenér: Radek Bělohlav

    Rozhodčí: Hlinka – Sýkora, Pěkný

    Diváci: 841
    thejrc.org