Benátky n/J – Mostečtí Lvi 9:4 (kon.) | Ústí n/L – Tábor 4:2 (kon.) | Val. Meziříčí – Vel. Meziříčí 2:1 (kon.)
Kopřivnice – SHKM Hodonín 2:3 (1:2 po s.n.) | Opava – Znojmo 1:5 (kon.) | Havířov – Havlíčkův Brod 3:4 (kon.)
Hronov – Klatovy 2:4 (kon.) | Chomutov – Letňany 1:5 (kon.) | Nový Jičín – Vyškov 3:5 (kon.)
Jablonec n/N – Kobra 5:1 (kon.) | Vrchlabí – Cheb 7:2 (kon.) | Děčín – Příbram 3:5 (kon.)
konec
HC Slovan Ústí nad Labem
4:2 (0:1, 3:0, 1:1)
HC Tábor
Sobota 26.11.2022, 16:00 • Zimní stadion Ústí nad Labem • 2. liga skupina Západ • 20. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:34
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Právě odkrytá branka se nakonec stala Táboru osudná! Jan Smola ukořistil v souboji kotouč, který posunul dopředu za obranu na volného JANA RUDOVSKÉHO, ten už celkem v poklidu dojel směrem k prázdné táborské kleci, do níž uklidil kotouč. Asistence: Jan Smola.
     
    58:11
    David Gába zamířil na střídačku, Tábor to zkouší v šesti!
     
    52:07
    Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor:
    Lukáš Endál – 2 min., vysoká hůl.
     
    50:58
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem:
    Richard Záruba – 2 min., hákování.
     
    50:51
    Malý kousek chyběl Ondřeji Šulkovi k přesnému zacílení kotouče k pravé tyči. I s přispěním Richarda Záruby ovšem táborský gólman skulinu ve Stahlově svatyni nenašel.
     
    46:25
    Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor:
    Jakub Suchánek – 2 min., hákování.
     
    45:31
    Tábor právě vstřelil branku!
    Jihočeši využívají přesilovku a snižují na rozdíl jediné branky! V levém kruhu se k puku dostal ONDŘEJ ŠULEK, který se rychle zorientoval a z první poslal puk do odkrytého prostoru u bližší tyče branky Slovanu. Asistence: Jakub Matušík a Lukáš Endál.
     
    44:58
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem:
    Martin Tůma – 2 min., hákování.
     
    39:31
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem:
    Jan Rudovský – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor:
    Tomáš Hubata – 2 min., hrubost.
    36:27 Martin TŮMA - 3:1
     
    36:27
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Netrvalo to příliš dlouho a Slovan navyšuje vedení na rozdíl třech branek! MARTIN TŮMA se postavil na hranici brankoviště, kde převzal krátkou přihrávku od Trefného a bleskově posunul kotouč za záda táborského gólmana. Asistence: Jakub Trefný.
     
    35:26
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Souhra dlouholetých spoluhráčů vyšla perfektně! Ondřej Damašek zpoza branky našel povedeným pasem JANA SMOLU, stojícího v prostoru mezi kruhy. Ten neváhal ani nejmenší okamžik a z první přesně uklidil kotouč za záda Davida Gáby. Slovan se tak ujímá vedení. Asistence: Ondřej Damašek.
    32:33 Jaroslav ROUBÍK - 1:1
     
    32:33
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! V chaosu před táborskou brankou vyčíhal JAROSLAV ROUBÍK volný kotouč a volnou skulinu u pravé tyče Gábovy svatyně, do níž naprosto neomylně puk uklidil. Asistence: Petr Vodička a Lukáš Kučera.
     
    32:16
    Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor:
    Jan Milfait – 2 min., držení.
     
    30:35
    Ústečtí se dostali do průniku třech proti dvěma. Postupně přenášeli hru více do leva, odkud také zakončoval Jaroslav Roubík. Ovšem i jeho dalekonosnou ránu od mantinelu udržel Gába ve svém náručí.
     
    27:04
    Kale Costa se po dlouhé kombinaci v útočném pásmu odhodlal v levém kruhu k zakončení na Davida Gábu a po přihrávce na něj z první vyslal povedenou střelu k tyči. Gólman Tábora se ale nakonec zvládl přesunout a ránu vykrýt tělem.
     
    23:51
    Lukáš Endál obkroužil Stahlovu branku a pokusil se z otočky doklepnout kotouč k bližší tyči. Ústeckému strážci svatyně se ale povedlo precizně uzamknout prostor u pravé tyče a nepropustil puk za svá záda.
     
    17:14
    Další velká akce Ústeckých a další povedený zákrok Davida Gáby! Zpoza branky poslal Jaroslav Roubík puk na Martina Tůmu, který stál před brankovištěm. Tůma si puk zpracoval a z těsné blízkosti poslal po ledě na Gábu. Gólman kohoutů ovšem i v tomto případě dokázal puk vyrazit.
     
    14:04
    Nadějnou kombinaci Slovanu zakončoval z vrcholu brankoviště Richard Záruba. I jemu k úspěšnému konci chyběl malý kousek, stál příliš blízko před Gábou, který tím pádem zvládl kotouč vyrazit.
     
    13:25
    Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor:
    Jakub Matušík – 2 min., podrážení.
     
    08:51
    Tábor právě vstřelil branku!
    Tak to byla hodně překvapivá střela! KAMIL ČERNÝ se napřáhl kousek za modrou čáru, využil zakrytého Stahlova výhledu a přesně napasoval kotouč pod horní víko ústecké svatyně. Tím posílá Tábor do vedení. Asistence: Patrik Zayml.
     
    04:34
    Malý kousek chyběl Jaroslavu Roubíkovi od otevření skóre! Nejprve se Janu Rudovskému povedlo vyjet po pravé straně až do útočného pásma, načež zpoza brány poslal Roubíkovi krosovku na hranici levého kruhu. Ústecké jednačtyříctce se povedlo vypálit z první, avšak ne zcela přesně.
     
    03:29
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem:
    Kale Costa – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu.

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 33. Roubík (Vodička, Kučera), 36. Smola (Damašek), 37. Tůma (Trefný), 60. Rudovský (Smola) – 9. Černý (Zayml), 46. Šulek (Matušík, Endál)


    HC Slovan Ústí nad Labem: Stahl (Cikánek) – Drtina (A), Vodička, Trefný (C), Záruba, Funk, Šefl, Vacík – Túma (A), Roubík, Rudovský – Kordule, Costa, Prošek – Smola, Kučera, Damašek – Daniel.
    Trenér: Jan Čaloun

    HC Tábor: Gába (Dvořák) – Vala, Černý (A), Suchánek, Hajič, Hubata, Plášil – Duda, Vlček, Matušík, Severa, Endál (A), Zayml, Chocholoušek, Milfait, Šulek, Bárta, Zíb, Seidl (C), Daniščin.
    Trenér: Radek Bělohlav

    Rozhodčí: Hlinka – Sýkora, Pěkný

    Diváci: 841
    thejrc.org