Bohemians 1905 – Táborsko 3:1 (kon.) | Prostějov – Skalica 2:2 (kon.) | Chrudim – Varnsdorf 2:0 (kon.)
konec
1. SK Prostějov
2:2 (1:1)
MFK Skalica
Sobota 26.11.2022, 10:30Tipsport liga
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 3:6. Střely mimo: 4:8. Rohy: 5:5. (12:13:47)
     
    Zápas mezi Prostějovem a slovenskou Skalicou vítěze nepoznal, oba celky zapsali za remízu 2:2 do tabulky Tipsport ligy po bodu.

    Za český celek vstřelil oba góly Michal Zapletal, jenž v obou případech zařídil pro účastníka druhé nejvyšší české soutěže těsné vedení, avšak soupeř dokázal v obou případech srovnat, a to zásluhou tref Romana Haši a Martina Mašíka z volného přímého kopu.

    Prostějovské fotbalisty čeká druhé utkání v rámci skupiny D 2. prosince proti dalšímu slovenskému týmu Zlaté Moravce – Vráble, Skalica změří o dva dny dříve síly s olomouckou Sigmou.
     
    90
    Konec zápasu.
     
    89
    Prostějovský brankář se za technickým pokusem z hranice šestnáctky směřujícím k levé tyči jen ohlédl, naštěstí pro něj se míč vykroutil těsně vedle brány.
     
    88
    K přiblížení se pokutovému území Skalice nedošlo. Naopak jsme viděli špatné zpracování a následný nedovolený zákrok téhož hráče.
     
    87
    Fotbalisté ve světle zelených dresech už delší dobu kombinují, jenže po většinu času pouze ve středu hřiště, odtud se jen těžko dopracují ke třetímu gólu.
     
    86
    Nakonec došlo k rozehrávce po zemi. Adresát pasu pronikl po levé straně do vápna, avšak v souboji jeden na jednoho neuspěl.
     
    85
    Volný přímý kop pro Skalicu. Kopat se bude v blízkosti levé lajny. Lze očekávat spíše centr, zakončení by bylo odvážným krokem.
     
    84
    Příliš dlouho bylo otáleno s centrem z levé strany šestnáctky. Soupeře předskočil protihráč, jenž na svou osobu vybojoval nedovolený zákrok.
     
    83
    Hostujícímu obránci sklepnutí hrudí na gólmana nevyšlo. Naopak získal míč Prostějov, výsledkem útoku je ovšem jen autové vhazování.
     
    82
    Odražený balón doputoval kousek za šestnáctku, odkud se do balónu opřel jeden z hráčů Prostějova, ten vypálil z první nad břevno.
     
    81
    Rozběhla se závěrečná desetiminutovka základní hrací doby. Utkání mezi Prostějovem a Skalicou je vyrovnané 2:2, o vítězi může rozhodovat každá, i menší chybička.
     
    80
    Pěkná akce třetím gólem slovenského celku neskončila. Útočník se ocitl v dobré pozici na pravé straně šestnáctky, leč rozvlnil pouze boční síť.
     
    79
    Fotbalisty v bílých dresech vstřelený gól samozřejmě nabudil. Kombinuje na polovině soupeře a hledá cestičky k dokonání obratu.
    77. Martin MAŠÍK - 2:2
     
    77
    Skalica právě vstřelila branku!
    Hosté i podruhé vrací skóre střetnutí do vyrovnané podoby! Dva hráče od míče odběhli, Baumgartner se v průběhu běhu zastavil. Zodpovědnost nakonec vzal na svá bedra MARTIN MAŠÍK, jehož prudká rána nártem těsně nad zemí se odrazila do sítě od levé tyče, gólman byl bez šance.
     
    77
    Skalica má k dispozici standardní situaci z velmi nadějné pozice od brány. K nedovolenému zákroku došlo v půlkruhu za velkým vápnem.
     
    76
    Protiútok domácího celku neměl dlouhého trvání. Přenesení hry zprava doleva nevyšlo, míči se se postavil do cesty obránce.
     
    75
    Dlouhé autové vhazování po pravé lajně kýžený efekt nepřineslo. Prostějovský obránce totiž přeskočil protihráče a míč navíc udržel ve hře.

    Milan Huppert

    Branky: 16. Zapletal, 55. Zapletal – 42. Haša, 77. Mašík


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 3:6. Střely mimo: 4:8. Rohy: 5:5.
    1. SK Prostějov:
    Trenér: Pavel Šustr

    MFK Skalica: Junas – Václav, Podhorin, Černek, Mihalík, Hollý, Nagy (C), Yao, Fábry, Vlasko, Haša.
    Náhradníci: Šemrinec, Mášik, Šebesta, Kousal, Potoma, Ridwan, Baumgartner, Kratochvíla

    Trenér: Juraj Jarábek
    bahis siteleri