Slavia – Havlíčkův Brod 2:1 (po pr.) | HK MD Šumperk – Vsetín 1:2 (0:1 po s.n.) | Písek – Kladno 4:3 (po pr.)
Přerov – Havířov 6:2 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
6:2 (2:0, 2:0, 2:2)
AZ Havířov
Neděle 27.11.2022, 17:00 • MEO Aréna, Přerov • Liga juniorů • 18. kolo
Partner:
     
    58:01
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:13
    Vyloučení v týmu AZ Havířov:
    Lajoš – 2 min., sekání.
     
    55:51
    Velká šance na straně hostů. Kolat se tentokrát ocitl tváří v tvář Žurkovi, najetý ale zakončil pouze do klečícího přerovského brankáře. Ten tak udržel čtyřgólové vedení svého celku.
     
    53:29
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři si znovu berou zpět čtyřgólový náskok. Billa dlouhým pasem za obranu přesně našel MATĚJE HALÍKA, který jel sám na Maňáska a zakončil do levého horního rohu havířovské branky. Asistence: Jan Billa a Jaroslav Pekr.
     
    51:52
    Havířov právě vstřelil branku!
    Také Slezané využívají v tomto utkání přesilovou hru. Druhý gól jim daroval přerovský brankář Žurek, jehož špatnou rozehrávku potrestal zakončením do prázdné brány ADAM KREUTZ. Asistence: Olaf Wlodara.
     
    49:55
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Lysoněk – 2 min., krosček.
     
    48:27
    Přerov právě vstřelil branku!
    Hanákům dnes přesilovky jdou, v gól proměňují už čtvrtou hru pěti proti čtyřem. Halík poslal kotouč k modré čáře JANU BILLOVI a rakouský bek ve službách Zubrů tvrdým příklepem propálil všechno, co mu stálo v cestě. Včetně Maňáska. Asistence: Matěj Halík.
     
    47:44
    Vyloučení v týmu AZ Havířov:
    Makovec – 2 min., hákování.
     
    47:40
    Štíbr se z levé strany protáhl před bránu a kotouč ještě stačil posunout na Buršíka. Ten ale druhou trefu v zápase nepřidal, zblízka totiž mířil pouze do Maňáskova betonu.
     
    44:18
    Havířov právě vstřelil branku!
    Hosté mažou Žurkovi čisté konto. JAKUB PLEVKA, nejproduktivnější hráč Havířova, se obtočil s pukem za přerovskou brankou a u bližší tyče ho dostal jak za Žurkův beton, tak za brankovou čáru. Asistence: Jakub Urbančík a Mateusz Siekierka.
     
    43:44
    Šilhavý předstihl na levém křídle Lazára a natlačil se před bránu. Maňásek vyrazil kotouč pouze před sebe, dojíždějící Kuchta ho ale do odkryté branky nedorazil.
     
    39:53
    Vyloučení v týmu AZ Havířov:
    Middleton – 2 min., napadení.
     
    39:20
    Přerov právě vstřelil branku!
    Teď to domácí sehráli parádně. Na útočné modré čáře podklouzl jeden z havířovských obránců a Přerovští se vydali do přečíslení. Mašek křížným pasem na pravou stranu útočného pásma oslovil Kolaříka, který si ještě všiml před brankou zcela volného JANA HANÁKA. Tomu už stačilo jen poslat kotouč z bezprostřední blízkosti do odkryté havířovské branky, Maňásek neměl šanci zasáhnout. Asistence: Ondřej Kolařík a Martin Mašek.
     
    38:50
    Hostům se povedlo dostat Žurka zcela mimo pozici, volné přerovské branky ale využít nedokázali. Na první gól v utkání tak stále čekají.
     
    38:18
    Lysoněk na pravém křídle nabral rychlost, předjel všechny soupeře a natlačil se před bránu. Maňáska ovšem střelou mezi betony nepřekonal, hostující brankář si připsal výborný zákrok.
     
    36:37
    Kuchta přišel o puk v obranném pásmu a pokus Makovce jemně tečoval Lajoš. Žurek měl co dělat, aby kotouč koncem levého betonu zastavil na cestě do brány. Dobrý zákrok domácího brankáře.
     
    33:53
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Kolařík – 2 min., krosček.
     
    33:45
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři potřetí v zápase trestají faul soupeře. Lysoněk z levé strany útočného pásma přihrál na modrou čáru Nesvadbovi. Ten se nerozpakoval a švihem poslal puk před bránu, odkud ho tečí usměrnil do levé šibenice havířovské branky MARIAN KOBLÍŽEK. Asistence: Šimon Nesvadba a Ludvík Lysoněk.
     
    33:10
    Vyloučení v týmu AZ Havířov:
    Kosina – 2 min., nedovolené bránění.
     
    29:01
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Šilhavý – 2 min., držení.
     
    24:32
    Buršík od zadního mantinelu našel před brankou nekrytého Štíbra. Ten se ocitl ve slibné šanci a jeho zakončení zastavila tyčka havířovské branky.
     
    21:07
    Na přihrávku zpoza branky si počíhal Lipka a zblízka vypálil z první. Vzdálenější tyčku domácí branky ale minul.
     
    19:01
    Probíhá poslední minuta první třetiny.
     
    18:15
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Lysoněk – 2 min., držení hole.
     
    14:51
    Přerov právě vstřelil branku!
    Domácí tým podruhé v zápase využívá početní převahu. Zubři se usadili v útočném pásmu a po chvíli kombinování vymysleli gólovou akci. Halík nabil mezi kruhy obránci JAROSLAVU PEKROVI, který napálil kotouč mimo dosah Maňáskovy vyrážečky. Asistence: Matěj Halík a Tobiáš Kuchta.
     
    13:00
    Vyloučení v týmu AZ Havířov:
    Brančík – 2 min., hákování.
     
    06:13
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Lysoněk – 2 min., napadení.
     
    03:20
    Vyloučení v týmu AZ Havířov:
    Bílek – 2 min., podrážení.
     
    01:53
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři první přesilovku v utkání využívají. Štíbr našel zpoza branky na modré čáře DAVIDA BURŠÍKA a vysoký domácí útočník z pozice obránce zamířil do horního rohu havířovské branky. Asistence: Miroslav Štíbr a Marian Koblížek.
     
    00:32
    Vyloučení v týmu AZ Havířov:
    Urbančík – 2 min., krosček.

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 2. Buršík (Štíbr, Koblížek), 15. Pekr (Halík, Kuchta), 34. Koblížek (Nesvadba, Lysoněk), 40. Hanák (Kolařík, Mašek), 49. Billa (Halík), 54. Halík (Billa, Pekr) – 45. Plevka (Urbančík, Siekierka), 52. Kreutz (Wlodara)


    HC ZUBR Přerov: Žurek (Vojtek) – Billa (A), Harásek, Nesvadba (C), Pekr, Veselý, Koblížek, Brázda – Šilhavý, Lysoněk, Buršík, Halík, Kolařík, Hlůšek, Hyža, Štíbr (A), Kuchta, Mašek, Hanák
    Trenér: Pavel Neuman

    AZ Havířov: Maňásek (Michalik) – Kosina, Wlodara, Brančík, Bílek (A), Valouch, Kreutz, Lazár – Urbančík (C), Lipka, Makovec (A), Mikula, Ungr, Lajoš, Middleton, Siekierka, Kolat, Jelének, Pohl, Plevka
    Trenér: Jan Křivohlávek

    Rozhodčí: Šico – Jurčík, Šobáň

    Diváci: 145
    bahis siteleri