Kladno – Vítkovice 2:3 (kon.) | Litvínov – Plzeň 2:4 (kon.) | Motor ČB – K. Vary 0:3 (kon.)
Mountfield HK – Mladá Boleslav 0:2 (kon.) | Kometa Brno – Olomouc 1:0 (1:0 po s.n.) | Pardubice – Liberec 1:3 (kon.)
Sparta – Třinec 1:0 (kon.)
konec
HC VERVA Litvínov
2:4 (1:3, 0:0, 1:1)
HC Škoda Plzeň
Úterý 29.11.2022, 17:30 • Zimní stadion Ivana Hlinky, Litvínov • Tipsport extraliga • 24. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:37 Adrián HOLEŠINSKÝ - 2:4
     
    59:37
    Plzeň právě vstřelila branku!
    O osudu zápasu je definitivně rozhodnuto! Ve středním pásmu si soupeře obhodil Jan Schleiss, který přihrál před branku, kde se nacházel osamocený ADRIÁN HOLEŠINSKÝ. Asistence: Jan Schleiss.
    54:16 Janis JAKS - 2:3
     
    54:16
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Kotouč proti holi dostal JANIS JAKS, který podruhé vyslal úspěšnou střelu od modré čáry. Lotyšský obránce tak dává Litvínovu větší naději na bodový příděl. Asistence: Jindřich Abdul a Matúš Sukeľ.
    19:06 Aleksi REKONEN - 1:3
     
    19:06
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Až v závěru se Plzeň pořádně usadila v útočném pásmu a osm vteřin před vypršením trestu zvýšila vedení! Sebastián Malát mohl střílet, ale raději obkroužil bránu a přihrál na vrchol pravého kruhu, odkud odkrytou klec trefil ALEKSI REKONEN. Asistence: Sebastián Malát a Filip Suchý.
    16:08 Jan SCHLEISS - 1:2
     
    16:08
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Na zadním mantinelu padal obránce Kryštof Hrabík a poté posunul puk na Petra Kodýtka. Ten předvedl rychlou přihrávku na zadní tyčku, odkud JAN SCHLEISS zamířil do odkryté litvínovské brány – 1:2. Asistence: Petr Kodýtek a Kryštof Hrabík.
    14:49 Janis JAKS - 1:1
     
    14:49
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Ještě vteřina zbývala k vypršení početní výhody! Od modré čáry se napřáhl JANIS JAKS, jehož dělovku srazil Marek Baránek bruslí do šibenice. Miroslav Svoboda zůstal zamrzlý v pokleku a vůbec nereagoval. Asistence: Giorgio Estephan.
    14:02 Kryštof HRABÍK - 0:1
     
    14:02
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Při vlastním oslabení napadal za brankou Litvínova Filip Suchý, který vypíchl puk Denisu Godlovi. Černá guma se pak odrazila před branku, kde si ho přehodil na bekhend KRYŠTOF HRABÍK, jenž otevírá stav zápasu – 0:1. Asistence: Filip Suchý.
    Marken.cz

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 15. Jaks (Estephan), 55. Jaks (Abdul, Sukeľ) – 15. Hrabík (Suchý), 17. Schleiss (Kodýtek, Hrabík), 20. Rekonen (Malát, Suchý), 60. Holešinský (Schleiss)


    HC VERVA Litvínov: Godla (21. Zajíček) – Zile, Zeman, Freibergs, Jaks, Demel (A), Wesley, Šalda – Kudrna, Sukeľ (C), Abdul – Š. Stránský, Estephan, Zdráhal (A) – Straka, Gut, Hlava – Zygmunt, Berka, Havelka.
    Trenér: Karel Mlejnek

    HC Škoda Plzeň: Mi. Svoboda (Pavlát) – Kaňák, Piskáček (A), Zámorský, Baránek, Kvasnička, Houdek – Holešinský, Malát, Suchý – Hrabík, Kodýtek, Schleiss (C) – Rekonen, Mertl (A), Lang – Adamec, Bitten, A. Dvořák.
    Trenér: Petr Kořínek

    Rozhodčí: Kika, Pilný – Ondráček, Zíka

    Diváci: 3 011
    ocianews.com