NY Rangers – New Jersey 3:5 (kon.) | Buffalo – Tampa 5:6 (po pr.) | Columbus – Vegas 2:3 (1:2 po s.n.)
Detroit – Toronto 2:4 (kon.) | St. Louis – Dallas 1:4 (kon.) | Edmonton – Florida 4:3 (po pr.)
po prodl.
Buffalo Sabres
5:6 (2:2, 1:1, 2:2 - 0:1)
Tampa Bay Lightning
Úterý 29.11.2022, 01:00 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    62:44
    Tampa právě vstřelila branku! Hosté dokonali obrat v prodloužení! STEVEN STAMKOS dostal od Paula kotouč, který mu přenechal na kruhu. Následná rána kapitána Tampy byla skvostná a mířila pod břevno. Asistence: Nick Paul.
    57:58 Nikita KUČEROV - 5:5
     
    57:58
    Tampa právě vstřelila branku! A je znovu srovnáno! Tampě se risk s odkrytou klecí při přesilovce vyplatil a NIKITA KUČEROV tak dvě minuty před koncem znovu srovnal stav utkání. Asistence: Michail Sergačjov a Steven Stamkos.
    54:35 Steven STAMKOS - 5:4
     
    54:35
    Tampa právě vstřelila branku! STEVEN STAMKOS velice rychle odpovídá a ještě dává bleskům naději. Asistence: Alex Killorn a Michail Sergačjov.
    54:19 Jeff SKINNER - 5:3
     
    54:19
    Buffalo právě vstřelilo branku! Domácí se právě hodně přiblížili k výhře. Sabres sice neproměnili únik dva na jednoho, ale JEFF SKINNER následně parádní ránou švihem z pravé strany poslal kotouč přímo pod víko. Elliott nemá dnes úplně nejlepší den, kotouče si všiml až za svými zády, když už byl dávno v brance. Asistence: Tage Thompson a Alex Tuch.
    50:37 Dylan COZENS - 4:3
     
    50:37
    Buffalo právě vstřelilo branku! Domácí jsou znovu ve vedení! Do toho je posílá krásnou ránou z pravého kruhu DYLAN COZENS. Asistence: Rasmus Dahlin a Mattias Samuelsson.
    36:26 Brayden POINT - 3:3
     
    36:26
    Tampa právě vstřelila branku! Lightning sehráli nádhernou přesilovkovou kombinaci. Kotouč dostal na pravý kruh Kučerov, který ho okamžitě vrátil do ohně v mezikruží BRAYDENU POINTOVI, jenž parádní střelou z pokleku vyrovnal stav utkání na 3:3. Asistence: Nikita Kučerov a Michail Sergačjov.
    29:07 Tyson JOST - 3:2
     
    29:07
    Buffalo právě vstřelilo branku! A je otočeno! Sekvence tří střel v řadě pro Tampu byla smrtelná. TYSON JOST nejdříve vypálil ze středu, po odraze se ke kotouči dostal jeho spoluhráče, který pálil z otočky, ale úspěšná byla až dorážky, kdy se podařilo opět Jostovi dostat se ke kotouči a poslat ho za záda Elliotta. Hráč Buffala si tak připsal první gól v sezóně. Asistence: Kyle Okposo a Zemgus Girgensons.
    18:53 Jack QUINN - 2:2
     
    18:53
    Buffalo právě vstřelilo branku! Bláznivý závěr třetiny uzavírá svým gólem JACK QUINN, který kotouč po dobré kombinaci Sabres poslal za záda Elliotta a vyrovnal tak jen necelou minutu po předchozí brance svého týmu. Asistence: John Peterka a Owen Power.
     
    17:54
    Buffalo právě vstřelilo branku! Sabres velice rychle snižují! TAGE THOMPSON dostal přihrávku před branku z rohu kluziště a předvedl nádhernou práci rukama, když totálně převezl brankáře Elliotta.
    16:48 Corey PERRY - 0:2
     
    16:48
    Tampa právě vstřelila branku! A už je to o dva góly! Stamkos poslal kotouč do jízdy na druhou stranu přijíždějícímu COREYMU PERRYMU, který ho okamžitě poslal do volné branky. Asistence: Steven Stamkos.
    07:54 Brayden POINT - 0:1
     
    07:54
    Tampa právě vstřelila branku! Blesky skórují jako první! BRAYDEN POINT. dostal kotouč a najel si mezi třemi hráči Buffala až před brankáře Luukkonena, kterého překonal přízemním postrčením kotouče pod ním. Asistence: Nikita Kučerov a Brandon Hagel.

    Jiří Polášek

    Branky a nahrávky: 18. T. Thompson, 19. Quinn (Peterka, Power), 30. Jost (Okposo, Girgensons), 51. Cozens (Dahlin, Samuelsson), 55. J. Skinner (T. Thompson, Tuch) – 8. Point (Kučerov, Hagel), 17. Perry (Stamkos), 37. Point (Kučerov, Sergačjov), 55. Stamkos (Killorn, Sergačjov), 58. Kučerov (Sergačjov, Stamkos), 63. Stamkos (Paul)


    Buffalo Sabres: Luukkonen (C. Anderson) – Dahlin, Samuelsson, Jokiharju, Power, Ljubuškin, Fitzgerald – Tuch, T. Thompson, J. Skinner – Peterka, Cozens, Quinn – V. Olofsson, Mittelstadt, Asplund – Okposo, Jost, Girgensons.
    Trenér: D. Granato

    Tampa Bay Lightning: Elliott (Vasilevskij) – Černák, Hedman, Perbix, Sergačjov, Bogosian, Cole – Kučerov, Point, Hagel – Killorn, Paul, Stamkos – Perry, Colton, Naměstnikov – Maroon, Bellemare, Koepke.
    Trenér: J. Cooper

    Rozhodčí: C. O'Donnell, K. Sutherland
    bahis siteleri