Pittsburgh – Carolina 2:3 (po pr.) | Montreal – San Jose 0:4 (kon.) | Boston – Tampa 3:1 (kon.)
Philadelphia – NY Islanders 3:1 (kon.) | Nashville – Anaheim 2:1 (po pr.) | Winnipeg – Colorado 5:0 (kon.)
Calgary – Florida 6:2 (kon.) | Vancouver – Washington 1:5 (kon.) | Los Angeles – Seattle 8:9 (po pr.)
po prodl.
Nashville Predators
2:1 (0:0, 1:0, 0:1 - 1:0)
Anaheim Ducks
Středa 30.11.2022, 02:00 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:50 Roman JOSI - 2:1
     
    63:50
    Nashville právě vstřelil branku! ROMAN JOSI zakončil nádhernou kombinační akci Predators a parádní střelou z levého kruhu vymetl bližší horní roh brány! Asistence: Matt Duchene a Mikael Granlund.
     
    63:28
    Filip Forsberg se řítil v závěru prodloužení sám na bránu, jenže po rychlém zamíchání s pukem ztratil kontrolu nad pukem a minul levou tyč!
     
    61:40
    Ryan Strome mohl skórovat u pravé tyče, jenže Juuse Saros ho dobře vychytal, stejně jako na opačné straně John Gibson lapačkou Romana Josiho, který vypálil na vrcholu levého kruhu!
    50:39 Troy TERRY - 1:1
     
    50:39
    Anaheim právě vstřelil branku! TROY TERRY vystřelil na bodu pravého kruhu zápěstím a jeho pokus překvapivě prošel přes lapačku Juuseho Sarose na přední tyči do sítě! Vyrovnáno 1:1! Asistence: Kevin Shattenkirk a Cam Fowler.
     
    49:04
    Ryan McDonagh měl na levém křídle volnou dálnici a střelou zápěstím mířil do horního rohu brány, brankáře Anaheimu ale zachránila tyč!
    43:54 Juuse Saros si málem srazil tečovaný puk do vlastní brány
     
    43:54
    Simon Benoit vypálil s přílepem na vrcholu levého kruhu a sražený puk mířil do protipohybu Juuseho Sarose, nakonec ale těsně minul vzdálenější tyč! Finský brankář nepřekonán.
    38:41 Matt Duchene pálil bez přípravy do náruče Johna Gibsona
     
    38:41
    Matt Duchene mohl skórovat na vzdálenější pravé tyči po nádherné přihrávce přes osu, jenže pak z úhlu trefil pouze náruč Johna Gibsona!
    36:52 Cam Fowler orazítkoval střelou zápěstím levou tyč sítě!
     
    36:52
    Troy Terry krásně zamíchal s pukem v útočném pásmu a Cam Fowler mířil ze slotu do levého horního rohu brány, jeho střela ale skončila na levé tyči a puk se odrazil zpět do hry! Málem!
     
    36:09
    Max Jones nabral rychlost na levém křídle a střelou z vrcholu kruhu mířil do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, Juuse Saros ale předvedl krásný semator, na kterém zasvítila červená! Domácí brankář stále stoprocentní.
    30:04 Colton SISSONS - 1:0
     
    30:04
    Nashville právě vstřelil branku! Matt Duchene na levém křídle z ostrého úhlu nahodil puk před bránu a najíždějící COLTON SISSONS ho pod levým betonem Johna Gibsona usměrnil do sítě! Asistence: Matt Duchene a Tanner Jeannot.
     
    28:20
    Brett Leason se dostal po sražené střele od modré čáry do velké šance u levé tyče, jenže Juuse Saros předvedl úžasný přesun a zákrok!
    27:16 Trevor Zegras a Troy Terry se řítili úplně sami na bránu!
     
    27:16
    Troy Terry a Trevor Zegras se řítili sami na bránu a druhý jmenovaný hráč byl trošku překvapený zpětnou přihrávkou, po které z blízkosti trefil pravou ruku Juuseho Sarose! Obrovská šance!
     
    24:42
    Mikael Granlund vystřelil na vrcholu pravého kruhu a jeho zablokovaná střela málem skončila v síti, kam si ji bruslí málem skopl jeden z hráčů Ducks! Puk těsně minul levou tyč! Stále 0:0.
     
    23:49
    Ryan Strome byl vyloučen na dvě minuty za podrážení a domácí hráči mají k dispozici druhou přesilovou hru.
     
    14:54
    Ryan Johansen nedokázal před bránou obelstít posledního hráče, nakonec se ale do zakončení přece jen dostal a navíc dvakrát, John Gibson ale ucpal prostor u své levé tyče brány a přerušil hru! Další skvělá šance. Komerční přestávka.
     
    13:20
    Filip Forsberg rychle objel bránu Ducks a u levé tyče chtěl kotouč zasunout z otočky do sítě, pravý beton Johna Gibsona byl ale znovu proti!
    10:20 Max Jones se dokázal protáhnout do samostatného úniku
     
    10:20
    Max Jones se nádherně protáhl před bránu a bekhendem chtěl z blízkosti skórovat u pravé tyče, Juuse Saros ho ale vychytal vyrážečkou!
     
    07:02
    Dmitrij Kulikov byl vyloučen na dvě minuty za vysokou hůl a Predators si zahrají první přesilovou hru.
    03:39 Juuse Saros dokázal zabránit jistému gólu betonem!
     
    03:39
    Trevor Zegras vypálil na vrcholu pravého kruhu a Juuse Saros čelil po vyražení puku před sebe dorážce, i tu ale zvládl, když zabránil jistému gólu pravým betonem! Spektakulární zákrok!
     
    00:52
    Nahození Mattiase Ekholma z nulového úhlu skončilo v lapačce Johna Gibsona, pár okamžiků předtím měl ale velkou šanci Frank Vatrano, který vypálil z levého kruhu bez přípravy, a puk mířil těsně nad ledem ke vzdálenější pravé tyči, kde Juuse Saros pěkně zasáhl levým betonem!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 31. Sissons (Duchene, Jeannot), 64. Josi (Duchene, Granlund) – 51. Terry (Shattenkirk, Fowler)


    Nashville Predators: Saros (Lankinen) – Josi (C), McDonagh, A. Carrier, Ekholm (A), Fabbro, Lauzon – Granlund (A), Pärssinen, F. Forsberg – Duchene, Sissons, Jeannot – Niederreiter, R. Johansen, Co. Smith – Trenin, Glass, Jankowski.
    Trenér: John Hynes

    Anaheim Ducks: Gibson (Stolarz) – Kulikov, Fowler (A), White, Benoit, Shattenkirk, Vaakanainen – Terry, Zegras, Henrique (A) – Vatrano, R. Strome, Grant – Silfverberg (A), Lundeström, Carrick – Leason, McTavish, Max Jones.
    Trenér: Dallas Eakins

    Rozhodčí: Justin StPierre, Wes McCauley. Čároví: Matt MacPherson, Andrew Smith

    Diváci: 17159
    thejrc.org