Slavia – Salzburg 5:4 (po pr.) | Vsetín – Technika Brno 1:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Písek 2:3 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
2:3 (1:1, 0:1, 1:1)
IHC Králové Písek
Pátek 02.12.2022, 19:00 • Havlíčkův Brod, Zimní stadion Kotlina • Liga juniorů • 19. kolo
Partner:
     
    58:01
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři v přesilové hře snižují! Domácí se dostali do přečíslení dva na jednoho, ve kterém si LUKÁŠ PŘIDAL narazil kotouč s Davidem Krejčím a posléze zakončil do poloprázdné brány. Asistence: David Krejčí.
     
    50:49
    Písek právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a odskakují na rozdíl dvou branek! Střela od modré čáry z hole Marka Hořejšího se odrazila od zadního mantinelu na levou tyč přímo LUKÁŠI ČUNÁTOVI, jenž zavěsil od odkryté klece. Asistence: Marek Hořejší, Marek Čančura.
     
    31:28
    Písek právě vstřelil branku!
    Hosté se znovu dostávají do vedení! Králové si vytvořili velký tlak do brankoviště. V nepřehledné situaci před bránou se nejrychleji zorientoval MAREK HOŘEJŠÍ, jenž dorazil do odkryté klece střelu Marka Čančury. Asistence: Marek Čančura.
     
    19:01
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři využívají přesilovou hru a srovnávají skóre! Domácí kombinovali v útočném pásmu a stahovali se blíž a blíž k bráně Písku. Ilarion Kuprijanov nakonec nahrál na pravý kruh LUKÁŠI PŘIDALOVI, jenž střelou z první skóroval. Asistence: Ilarion Kurpijanov, Petr Hrdlička.
     
    02:58
    Písek právě vstřelil branku!
    Hosté jdou rychle do vedení! Králové se dostali do přečíslení dva na jednoho, které vyřešili na jedničku. Alois Dubský nahrál na levou tyč TOMÁŠI HLAVÁČKOVI, jenž prostřelil přesouvajícího se brankáře mezi betony. Asistence: Alois Dubský, Filip Cháb.

    Tomáš Sochor

    Branky a nahrávky: 20. Přidal (Kuprijanov, Hrdlička), 59. Přidal (Krejčí) – 3. Hlaváček (Dubský, Cháb), 32. Hořejší (Čančura), 51. Čunát (Hořejší, Čančura)


    BK Havlíčkův Brod: Sigmund (Havlík) – Besmák (A), Vaněček, Kuchta (C), Topol, Bezpalec, Kutlvašr, Jeletz – Přidal, Kuprijanov, Hrdlička – Krejčí, Dymák, Pilař – Janko, Holenda, Bulík – Routa, Niederhafner, Machovský
    Trenér: Václav Adam

    IHC Králové Písek: Korytar (Tesař) – Zralý, Šipla, Polák (A), Čančura, Cícha, Čunát, Dohnal – Kaiser, Fencl, Hořejší, Cháb (C), Strnad, Hlaváček, Reiser, Sládek, Lechnýř (A), Šindelář, Zátopek, Dubský
    Trenér: Lukáš Trabma

    Rozhodčí: Martin Vepřovský – Kristýna Hájková, Oliver Obr
    thejrc.org