Vítkovice – Kometa Brno 4:1 (kon.) | K. Vary – Liberec 0:2 (kon.) | Kladno – Motor ČB 1:6 (kon.)
Olomouc – Třinec 4:2 (kon.) | Sparta – Mountfield HK 2:1 (kon.)
konec
HC Vítkovice Ridera
4:3 (2:2, 0:0, 2:1)
HC RT TORAX Poruba
Pátek 02.12.2022, 17:00 • MFH Ostrava • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • 3. kolo
Partner:
     
    55:41
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tak to byla nádherná branka domácích. Vítkovicím se naskytla akce dva na jednoho. Markus Saxa najížděl po pravé straně a až byl u brány přihrál na druhou stranu VOJTĚCHU FOJTÍKOVI, který po zemi poslal kotouč do brány, jediný bráníc hráč Poruby s touto akcí nic nezmohl. Asistence: Markus Saxa.
     
    53:45
    Poruba právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno. Hosté jsou v posledních chvílích aktivnější a vyplácí se jim to. Po přihrávce Skorokhoda zamířil pod horní tyč brány OLEKSII YEVTIEKHOV. Asistence: Daniil Skorokhod.
     
    43:51
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    MAREK HOFMAN napřed zavezl puk do útočného pásma, jenže pak upadl, takže nemohl pokračovat v akci. Muroň však obkroužil bránu a znovu přihrál prvnímu jmenovanému na střed pravého kruhu, odkud domácí útočník propálil brankáře Poruby. Asistence: Jan Muroň.
     
    15:56
    Poruba právě vstřelila branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a vyrovnávají. Tahle kombinace se hostujícímu celku povedla. OLEKSII YEVTIEKHOV si počkal na přihrávku a z pravé strany nasměroval kotouč do brány. Asistence: Tomáš Hansel.
     
    11:33
    Poruba právě vstřelila branku!
    Jenže přesně po minutě Poruba snižuje. Porubští se přesunuli na levou stranu, odkud se nemýlil OLEKSII YEVTIEKHOV. Asistence: Daniil Skorokhod a Mykyta Bodnar.
     
    10:33
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tak tohle asi nikdo nečekal. JIŘÍ DOUDA si najel na pravý kruh, odkud vystřelil někam k ruce hostujícího brankáře, kterému puk propadl ke vzdálenější tyči. Asistence: Jan Muroň.
     
    06:18
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí otevírají skóre zápasu. Vítkovicím vyšel přechod do pásma, po přihrávce Doudy se do střely opřel MATYÁŠ MAN, který propálil porubského brankáře. Asistence: Jiří Douda a Šimon Fasner.

    Klára Bártková

    Branky a nahrávky: 7. Man (Douda, Fasner), 11. Douda (Muroň), 44. Hofman (Muroň), 56. Vojtěch Fojtík (Saxa) – 12. Yevtiekhov (Skorokhod, Bodnar), 16. Yevtiekhov (Hansel), 54. Yevtiekhov (Skorokhod)


    HC Vítkovice Ridera: Vilém (Skoumal) – Vincent Glos (A), M. Fojtík, Zvejška, Kisza, Čuba, Man (C), Vítězslav Glos – Fasner, Nazad, Muroň, Hanák, Sedlák, V. Fojtík, Hofman, Douda, Saxa, Lerch
    Trenér: Darek Stránský

    HC RT TORAX Poruba: Láryš (S. Sobol) – Jeřábek (A), Bodnar, Stasjuk, Veselý, Pavlíček, Dragon – Indrst, Hansel (A), Skorokhod, Yevtiekhov, Koida, Zachariasz, Vehovský, P. Sobol (C), Hlaváč
    Trenér: David Moravec

    Rozhodčí: Tomeček – Vengřín, Peluha
    thejrc.org