NY Rangers – Ottawa 2:3 (po pr.) | NY Islanders – Nashville 1:4 (kon.) | Winnipeg – Columbus 1:4 (kon.)
Minnesota – Anaheim 5:4 (2:1 po s.n.)
konec
New York Islanders
1:4 (0:1, 0:1, 1:2)
Nashville Predators
Sobota 03.12.2022, 01:30 • UBS Arena, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:23 Mikael GRANLUND - 1:4
     
    59:23
    Nashville právě vstřelil branku!
    A ještě jeden gól do prázdné branky! Odražený kotouč v mezikruží dohnal MIKAEL GRANLUND, který se z bezprostřední blízkosti brankoviště nemýlil – 1:4! Asistence: Mattias Ekholm.
    58:47 Matt DUCHENE - 1:3
     
    58:47
    Nashville právě vstřelil branku!
    V UBS Areně je rozhodnuto, všechny body dnes poputují do Tennessee! MATT DUCHENE se zbavil Dobsona a ze středního pásma zakončil přesně do opuštěné domácí branky, čímž definitivně potvrdil vítězství Preds – 1:3! Bez asistence.
    51:06 Mathew BARZAL - 1:2
     
    51:06
    Islanders právě vstřelili branku!
    Lankinenovy sny o čistém kontu se rozplynuly, Ostrované bleskově využívají početní výhodu! O kontaktní gól se postaral MATHEW BARZAL, který se po levém křídle přesunul až na hranici kruhu a následnou přesnou ranou vymetl pavučiny ve vzdálenějším horním rohu hostující svatyně. Krásná střela – 1:2! Asistence: Brock Nelson.
    28:22 Roman JOSI - 0:2
     
    28:22
    Nashville právě vstřelil branku!
    Uff, to byla ale rána! Hosté se prosazují jen pár sekund po startu přesilovky čtyři na tři, na střeleckou listinu se zapisuje ROMAN JOSI! Zkušený zadák Preds se uvolnil na hranici útočného pásma a ostrým projektilem následně propálil úplně vše, co mu stálo v cestě – 0:2! Asistence: Filip Forsberg, Matt Duchene.
    14:18 Filip FORSBERG - 0:1
     
    14:18
    Nashville právě vstřelil branku!
    Domácí svou první početní výhodou pohrdli, hosté ale nikoliv! Čtveřice bránících Ostrovanů úplně zapomněla na FILIPA FORSBERGA, který zachytil křižnou přihrávku od mantinelu a z prostoru pro vhazování zakončil přesně do obrovského prázdného prostoru v kleci. Sorokin neměl šanci se k opačné tyči přesunout včas! Asistence: Matt Duchene, Roman Josi.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 52. Barzal (Nelson) – 15. F. Forsberg (Duchene, Josi), 29. Josi (F. Forsberg, Duchene), 59. Duchene, 60. Granlund (Ekholm)


    New York Islanders: Sorokin (Varlamov) – Romanov, Mayfield, Pelech, Pulock, Aho, Dobson – Holmström, Barzal, Wahlstrom – Lee (C), Nelson (A), Beauvillier – Parise, Pageau, Bailey (A) – M. Martin, Cizikas, Bardreau.
    Trenér: Lane Lambert.

    Nashville Predators: Lankinen (Saros) – McDonagh, Josi (C), Ekholm (A), A. Carrier, Lauzon, Fabbro – Granlund (A), Pärssinen, Duchene – F. Forsberg, Sissons, Jeannot – Co. Smith, R. Johansen, Niederreiter – Trenin, Jankowski, McCarron.
    Trenér: John Hynes.

    Rozhodčí: Hanson, Kozari – Gawryletz, Murray.

    Diváci: 16 263
    thejrc.org