Jihlava – Slavia 5:2 (kon.) | Prostějov – Třebíč 2:0 (kon.) | Sokolov – Přerov 2:1 (2:1 po s.n.)
Vsetín – Kolín 5:3 (kon.) | Litoměřice – Frýdek-M. 2:1 (po pr.) | Šumperk – Pardubice B 4:3 (po pr.)
konec
HC Olomouc
3:0 (2:0, 0:0, 1:0)
HC ZUBR Přerov
Sobota 03.12.2022, 14:15 • Zimní stadion Olomouc • Extraliga dorostu - o účast v play-off • 4. kolo
Partner:
     
    53:26
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Obránce ADAM KALMAN to teď provedl krásně. Na pravém kruhu si prohodil puk, protáhl se okolo obránce a následně bekhendem poslal kotouč do vzdálenější šibenice. 3:0. Asistence: Matyáš Bohatý.
     
    48:12
    Vyloučení v týmu HC Olomouc:
    Lukáš Bošek – 2 min., podrážení.
     
    46:45
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Kryštof Janek – 2 min., hrubost.
     
    42:50
    Ve vlastním oslabení ujel Šulgan Polamemu. Mohl přidat třetí olomoucký gól, ale Ryšavého nepřekonal. Hostující gólman ránu dokázal vyrazit pravým betonem.
     
    42:03
    Vyloučení v týmu HC Olomouc:
    Martin Polzer – 2 min., hákování.
     
    31:55
    Hostující hráči nechali úplně volného Kamila Drábka, který jel sám na Ryšavého, ale třetí gól Hanáků nepřidal. Zvolil střelu na stranu lapačky, avšak hostující gólman byl lepší.
     
    28:31
    Nahození Wasserbauera od modré čáry se odrazilo mezi kruhy, kde se nacházel Lažněvskij, který ale trefil obětavého olomouckého obránce. Následně prověřil brankáře Žbánka také Kurelovič, ale Olomouc ani tentokrát neinkasovala.
     
    27:08
    Kamil Drábek si všiml, že za brankou hostů má hodně prostoru. Zkusil tedy vytáhnout michiganskou kličku, ale Ryšavý puk ramenem zastavil. Jednalo se o velmi pohledný kousek.
     
    24:12
    Macek si v krkolomné pozici dokázal poradit v rohu útočného pásma. Následně přihrál k pravé tyči Červenkovi, který posílal puk do šibenice, ale trefil pouze boční síť.
     
    20:53
    Neoral s pomocí šikovné kličky projel až před Ryšavého, ale těsně před jeho střelou byl zablokován. Puk se odrazil k dojíždějícímu Šulganovi, který ale o kousek minul.
     
    15:00
    Wasserbauer vypálil od modré čáry. Žbánek ale touš neudržel ve výstroji. Dorážet mohl Macek, avšak puk se dostal opět k obránci Přerova, který trefil bránícího hráče. Následný protiútok táhl Koryčanský, Ryšavý však posunul hrací předmět do ochranné sítě.
     
    11:30
    Olomouc právě vstřelila branku!
    VOJTĚCH NEORAL se dostal z pravé strany před hostující branku. Kotouč procedil mezi betony až do sítě. Domácí tedy využívají herní převahu dalším gólem v přerovské síti. 2:0. Asistence: Viktor Šulgan.
     
    07:43
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí využívají přesilovku! Z pravé strany útočného pásma poslal puk před branku Bošek, přičemž KAMIL DRÁBEK vložil do kotouče hůl a puk po teči proskákal po zádech brankáře Ryšavého do sítě. 1:0. Asistence: Lukáš Bošek a Adam Kalman.
     
    05:49
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Pavlo Lažněvskij – 2 min., podrážení.
     
    03:35
    Z pravé strany vystřelil švihem k zadní tyči Navrátil. Zdálo se, že brankář Ryšavý má puk v lapačce, ale kotouč ve výstroji nakonec neudržel. Puk se ocitl za ním, avšak pohotoví obránci Přerova dokázali odpálit touš do bezpečí.
     
    02:36
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    2 min. – příliš mnoho hráčů na ledě, odpyká Josef Mráček.

    Petr Komárek

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 8. K. Drábek (Bošek, Kalman), 12. Neoral (Šulgan), 54. Kalman (Bohatý)


    HC Olomouc: Žbánek (Čerbák) – Polzer, Kalman, Bohatý (C), Vrána, Galvas, Přidal – Bartok, D. Drábek, Koryčanský, Šulgan (A), Pravda, Navrátil, Sekanina, Čermák, Neoral, K. Drábek (A), Bošek
    Trenér: Mojmír Trličík

    HC ZUBR Přerov: Ryšavý (Šejba) – Janek (C), Wasserbauer, Polame (A), Ševčík, Udověnko, Pohanka, Škňouřil – Mráček, Netopil, Červenka, Martiňák, Kurelovič, Dobša (A), Šťastný, Lažněvskij, Macek
    Trenér: David Kudělka

    Rozhodčí: Konvička – Klimek, Frais

    Diváci: 51
    thejrc.org