Jihlava – Slavia 5:2 (kon.) | Prostějov – Třebíč 2:0 (kon.) | Sokolov – Přerov 2:1 (2:1 po s.n.)
Vsetín – Kolín 5:3 (kon.) | Litoměřice – Frýdek-M. 2:1 (po pr.) | Šumperk – Pardubice B 4:3 (po pr.)
konec
HC Dukla Jihlava
6:0 (0:0, 1:0, 5:0)
HC Tábor
Sobota 03.12.2022, 12:00 • CZ LOKO Aréna, Jihlava • Extraliga dorostu - o účast v play-off • 4. kolo
Partner:
     
    59:41
    Dukla právě vstřelila branku!
    V samotném závěru přidává Dukla šestou trefu, když akci prakticky celé pětky zakončil VÍT MACEK a ve třetí třetině tak kompletuje svůj hattrick. Asistence: Tobias Chlubna, Viktor Tomica.
     
    52:29
    Dukla právě vstřelila branku!
    Táborští hokejisté už lehce rezignují na zápas. Rychlý jihlavský kontr zakončil střelou z osy hřiště OLIVER FINK, který dostal přihrávku do jízdy a zavěšuje. Asistence: Adam Ošmera, Adam Veselský.
     
    51:58
    Dukla právě vstřelila branku!
    Ani jsem pořádně nepostřehl, jak padl čtvrtý jihlavský gól. VÍT MACEK zblízka zakončil kombinaci s Fialou a Dukou, čímž vstřelil svůj druhý gól během deseti minut hry. Asistence: Matěj Fiala, Daniil Duka.
     
    43:36
    Dukla právě vstřelila branku!
    Nosek z levé strany poslal puk na branku na záda ležícího Šrámka, který se v brankovišti natahoval, co mohl. Následovala vřava v předbrankovém prostoru, při které kotouč do sítě dostrkal ROBERT VÁŇA. Asistence: Rostislav Nosek, Ondřej Chvátal.
     
    41:17
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlavští dorostenci jdou do důležitého dvoubrankového vedení. VÍT MACEK ve středním pásmu získal puk, projel po pravé straně do pásma a z osy hřiště překvapil Šrámka. Na vině bylo i špatné střídání Tábora. Bez asistence.
     
    34:34
    Dukla právě vstřelila branku!
    Ve 35. minutě se Dukla konečně dočkala. Nosek nahrál puk v útočném pásmu na ONDŘEJE CHVÁTALA, který si tváří v tvář Šrámkovi věděl rady a střelou těsně nad ledem přesně zakončil. Asistence: Rostislav Nosek.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 35. Chvátal (Nosek), 42. Macek, 44. Váňa (Nosek, Chvátal), 52. Macek (Fiala, Duka), 53. Fink (Ošmera, Veselský), 60. Macek (Chlubna, Tomica)


    HC Dukla Jihlava: Štěbeták (Uhrin) – Vaněk, Tomica, Löffler, Jungwirth (A), Vildomec, Ošmera (C), Pražák – Chvátal, Veselský, Nosek, Fink, Kytka, Macek, Chlubna, Duka, Fiala, Váńa
    Trenér: Jakub Venc

    HC Tábor: Šrámek (Spálenka) – Jaroš, Mašek, Šťastný (A), Bačo, Bouška, Mrázek, Honzík – Němeček, Vlček, Mohyla (A), Vrba, Křepelka, Pospíchal, Hlavín, Eremiáš (C), Sochůrek, Dohnal
    Trenér: Arpád Györi

    Rozhodčí: Barek – Kopecký, Figer
    thejrc.org