Jihlava – Slavia 5:2 (kon.) | Prostějov – Třebíč 2:0 (kon.) | Sokolov – Přerov 2:1 (2:1 po s.n.)
Vsetín – Kolín 5:3 (kon.) | Litoměřice – Frýdek-M. 2:1 (po pr.) | Šumperk – Pardubice B 4:3 (po pr.)
konec
BK Havlíčkův Brod
2:5 (0:0, 1:3, 1:2)
Banes Motor České Budějovice
Sobota 03.12.2022, 16:30 • Zimní stadion Kotlina, Havlíčkův Brod • Extraliga dorostu - o účast v play-off • 4. kolo
Partner:
     
    54:35
    České Budějovice právě vstřelily branku! Motor přidává pátou branku zápasu. Samuel Drančák objel branku a nahrál puk volnému MATYÁŠI HUMENÍKOVI, který prostřelil bezmocného gólmana Havlíčkova Brodu! Asistence: Samuel Drančák a Jakub Kretschmer.
     
    48:17
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Bruslaři vykřesávají jiskřičku naděje! TADEŠ KOUBEK se dostal ke kotouči, položil si gólmana, za kterého zasunul touš! Asistence: Martin Dvořák a Patrik Křížek.
     
    43:11
    České Budějovice právě vstřelily branku! Motor z protiútoku jde do tříbrankového trháku! Vojtěch Aulický nahrál na levou tyč FILIPU KINTEROVI, který s lehkostí zasunul puk do poloprázdné klece! Asistence: Vojtěch Aulický a Josef Šrámek.
     
    36:25
    České Budějovice právě vstřelily branku! Tři přesilovky a tři góly! Dominik Postl nahrál na levý kruh MATYÁŠI HUMENÍKOVI, který trefil z první přesně k bližší tyči! Asistence: Dominik Postl a Adam Gřegořek.
     
    35:33
    České Budějovice právě vstřelily branku! Jihočeši překlápí zápas na svoji stranu! Motor využil bez slitování dvojnásobnou početní výhodu, když se z pravého kruhu prosadil VOJTĚCH AULICKÝ. Ten tvrdou ránou nedal přesouvajícímu se Račanovi šanci na zákrok! Asistence: Jakub Lukáš a Samuel Drančák.
     
    32:04
    České Budějovice právě vstřelily branku! Motor vyrovnává v přesilové hře. MARTIN HEČKO dostal nabito na pravý kruh, odkud vypálil prudký kotouč, jenž prošel Račanovi mezi betony. Kotouč se došourat za brankovou čáru! Asistence: Filip Fábera a Samuel Drančák.
     
    26:15
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Bruslaři jdou do vedení po dobrém výkonu! DOMINIK CHROMÝ vystihl nahrávku Motoru, když jel sám na Pytle. Brankář Jihočechů byl krátký na projektil k pravé tyči! Bez asistence.

    Štěpán Ondráček

    Branky a nahrávky: 27. Chromý, 49. Koubek (Dvořák, Křížek) – 33. Hečko (Fábera, Drančák), 36. Aulický (Lukáš, Drančák), 37. Humeník (Postl, Gřegořek), 44. Kinter (Aulický, Šrámek), 55. Humeník (Drančák, Kretschmer)


    BK Havlíčkův Brod: Račan (Kamenický) – Mrtka (C), Kachlíř, Adam, Ondruš, Konvalina, Danyljuk – Křížek, Koubek, Nový (A) – Dvořák Adamec, Frühbauer – Kraučuk, Chromý, Teml – Hospodka, Kozlík.
    Trenér: Miroslav Duben

    Banes Motor České Budějovice: Pytel (Schacherl) – Šíma, Kubík (A), Prušák, Šrámek, Fábera, Gřegořek (A), Lukáš – Hečko, Postl, Humeník, Šimon, Kinter, Kretchmer, Aulický, Lukeš, Pánek, Drančák (C).
    Trenér: Milan Dančišin

    Rozhodčí: Marek Trnka – Milan Jindra, Luboš Karásek

    Diváci: 159
    thejrc.org