Zlín – Kolín 4:3 (po pr.) | Litoměřice – Přerov 2:1 (kon.)
po prodl.
Berani Zlín
4:3 (0:1, 3:1, 0:1 - 1:0)
SC Marimex Kolín
Neděle 04.12.2022, 15:30 • Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín • Chance liga • 27. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je ode mne vše, děkuji všem čtenářům tohoto online přenosu za pozornost a přeji příjemný zbytek nedělního večera. (18:11:57)
     
    Po zajímavé, vyrovnané bitvě tedy do druhé poloviny základní části této chanceligové sezony vstupují o chlup lépe Berani, když Kolín porážejí 4:3 po prodloužení. Rozhodně to ale znovu nebyl od vloni ještě extraligového mužstva nikterak oslnivý výkon. Zato Středočeši bojovali vskutku srdnatě a o lepší výsledek je připravila především nepříliš povedená první desetiminutovka druhé třetiny.
     
    Konec zápasu.
    64:38 Antonín HONEJSEK - 4:3
     
    64:38
    Zlín právě vstřelil branku!
    Přeci jen přichází rozhodnutí ještě v prodloužení! Utkání vyhrávají domácí Berani, kteří tak Kolín poráží poprvé v této sezoně. Kubiš zpoza branky skvěle nachytal Soukupa a našel volného ANTONÍNA HONEJSKA, který rychlou střelu rozhodnul o výsledku utkání. Asistence: Pavel Kubiš.
     
    63:45
    Poslední minutu drží puk žlutomodří, ale spíše než že by rozjeli nějakou akci jej opravdu jen kontrolují.
     
    63:10
    Přeci jen teď přišly hned za sebou solidní příležitosti nejprve na kolínské a následně i zlínské straně. Soukup má další dobrý zákrok.
     
    62:40
    Subjektivně musím přiznat, že jde o dost možná nejnudnější prodloužení tři na tři, jaké jsem dosud viděl. Dosud nedošlo prakticky k žádné větší šanci.
     
    62:02
    Matějček pozastavil rozjíždějící se akci a zajel s pukem zase až ke své bráně. Následně se dopustil jeden z jeho spoluhráčů postavení mimo hru při přejezdu do útočného pásma.
     
    61:26
    Teď Gagova akce, ale skvěle chytající Soukup jeho zakončení pokryl.
     
    60:52
    První větší akce prodloužení přichází až teď, Sedláčkova střela však rozhodně neměla gólové parametry.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Radost Kolínských, kteří vybojovali na zlínském ledě cenný bod! V závěru to byl drtivý tlak Zlína, který však rozhodující trefu nepřinesl, a tak nám o výsledku rozhodne až prodloužení, popřípadě nájezdy. Je jasné, že Zlín i Kolín berou alespoň bod.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:27
    Zase to vypadalo na obrovskou příležitost pro Berany. Puk poskakoval kolem brankoviště, ale nikomu se jej nepovedlo usměrnit mezi tři tyče.
     
    58:03
    Mrázek nachytal kličkou gólmana Kolína, vytáhl si jej a pak se snažil zpoza branky zakončit. V brankovišti se však rychle vyrojilo hned trio domácích a kotouč za každou cenu vystrčilo pryč z nebezpečí.
     
    57:25
    Kolínští po vyhraném buly rychle vyhazují směr zlínská brána a šetří další důležité vteřiny. Je zřejmé, že hosté utkání směřují k prodloužení.
     
    57:05
    Sedláček dostal přihrávku na zadní tyč a zkoušel usměrnit pohotově puk za záda Soukupa, ten se naštěstí pro hosty rychle přesunul.
     
    Dnešní utkání sleduje 1376 diváků.
    Marken.cz

    David Jabůrek

    Branky a nahrávky: 21. Gago, 23. Bukač (Hejcman, Köhler), 30. Kubiš (Hejcman, Zbořil), 65. Honejsek (Kubiš) – 3. J. Půček (Morong, Čáp), 35. Pajer (Matějček), 42. Pajer (J. Půček)


    Berani Zlín: Huf – Suhrada, Kachyňa, Talafa, Bukač, Zbořil, Bartko, Husa – P. Sedláček, Honejsek, Ondráček – Kubiš, Kindl, Frömel – Gago, Hejcman, Illéš – Köhler, Luža, Mrázek.
    Trenér: Rostislav Vlach

    SC Marimex Kolín: Soukup (Sajdl) – Piegl, Křepelka, Niko, Čáp, T. Jelínek, Cibák, Naar – Ouřada, Korkiakoski, Sklenář – Zd. Král, Moravec, Morong – Pajer, Matějček, Síla – Lang, Polák, J. Půček.
    Trenér: Jan Šťastný

    Rozhodčí: Petružálek, Rapák – Zídek, Komínek
    thejrc.org