Havířov – Havlíčkův Brod 0:1 (kon.) | HK MD Šumperk – Slavia 1:6 (kon.) | Přerov – Písek 3:4 (kon.)
konec
HK Mladí Draci Šumperk
1:6 (0:1, 0:3, 1:2)
HC Slavia Praha
Neděle 04.12.2022, 12:00 • Škoda aréna, Šumperk • Liga juniorů • 20. kolo
Partner:
     
    53:18
    Slavia právě vstřelila branku! ADAM VOSMÍK se představil pohlednou samostatnou akcí se zakončením po břevno. Slavia navyšuje náskok zpět na pětibrankový. Bez asistence.
     
    48:58
    Mladí Draci právě vstřelili branku! Mladí Draci snižují. Domácí tým se představil tlakem do branky, ze kterého si přináší snížení. Skóroval JAKUB NAJMAN. Asistence: Marek Netolický.
     
    40:20
    Slavia právě vstřelila branku! Do domácí klece se na začátku třetí části postavil Stránský, který inkasuje pátý gól domácích. Slavia se dostala do rychlého přečíslení, ze kterého se prosadil střelou do horní části branky DOMINIK HASMAN. Asistence: Stanislav Tichý a Jakub Dráb.
     
    31:12
    Slavia právě vstřelila branku! A Slavia je při chuti. Domácí jako by přestali bruslit a hosté působí, že hrají přesilovou hru. Toho Slavia využila a čtvrtou branku poslal do sítě domácích TOMÁŠ JOKL. Asistence: Tomáš Kluch a Filip Holanik.
    Autorem branky je JOKL. Asistence: Kluch a Holaník.
     
    30:07
    Slavia právě vstřelila branku! Slavia zvyšuje své vedení. Po vlažném začátku nastoupili hosté do druhé třetiny pozvolna a nyní díky přesnému zásahu STANISLAVA TICHÉHO zvyšují své vedení, Asistence: Jakub Dráb.
     
    24:27
    Slavia právě vstřelila branku! Hosté jdou do dvoubrankového vedení, o které se postaral střelec první branky Slavie MIKULÁŠ SKOUPÝ. Skoupý si v předbrankovém prostoru počkal na obražený puk od betonů domácího gólmana po pokusu Hrdličky a následně přesně zacílil. Asistence: Jakub Hdlička.
     
    18:33
    Slavia právě vstřelila branku! Hosté otevírají skóre. Do úniku se dostal díky přesnému pasu Kvasničky MIKULÁŠ SKOUPÝ, který byl rychlejší než domácí brankář a zacílil za jeho záda. Asistence: Matěj Kvasnička.

    Alena Ryšavá

    Branky a nahrávky: 49. Najman (Netolický) – 19. Skoupý (Kvasnička), 25. Skoupý (Hrdlička), 31. Tichý (Dráb), 32. Jokl (Kluch, Holanik), 41. Hasman (Tichý, Dráb), 54. Vosmík


    HK Mladí Draci Šumperk: Ryšavý (Stránský) – Netolický, Šlahora, Cekr, Minařík (C), Mudrák, Křivohlávek (A) – Szabó, Tomeš, Křemen, Haas (A), Slováček, Slabý, Lichner, Jeřábek, Ševčík, Najman, Kučera
    Trenér: Petr Rutar

    HC Slavia Praha: Hodic (Vavřena) – Kříženecký, Hron, Stejskal, Kluch (C), Dráb, Hrdlička (A) – Fibigr, Jokl, Kvasnička, Barčeš, Tichý (A), Holanik, Skoupý, Hasman, Vosmík.
    Trenér: Vladimír Machulda

    Rozhodčí: Filip Čech — Marek Bubela, Petr Přecechtěl
    thejrc.org