Havířov – Havlíčkův Brod 0:1 (kon.) | HK MD Šumperk – Slavia 1:6 (kon.) | Přerov – Písek 3:4 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
3:4 (1:2, 1:0, 1:2)
IHC Králové Písek
Neděle 04.12.2022, 17:00 • MEO Aréna, Přerov • Liga juniorů • 20. kolo
Partner:
     
    59:40
    Cháb mohl zpečetit vítězství Písku, místo prázdné brány ale trefil jen levou tyč! Následný gólový pokus hostů výborným obranným zákrokem zastavil Pekr.
     
    59:33
    Vyloučení v týmu IHC Králové Písek:
    Dubský – 2 min., vysoká hůl.
     
    58:40
    Zubři to zkoušejí bez brankáře!
     
    55:26
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři přesilovku využívají a dostávají se na kontakt. Pekr od pravého hrazení našel na hranici kruhů MICHALA ŠILHAVÉHO a nejlepší střelec Zubrů v této sezoně vymetl síťku v pravém horním rohu Korytarovy branky. Asistence: Jaroslav Pekr a Matěj Halík.
     
    54:40
    Vyloučení v týmu IHC Králové Písek:
    2 min. – příliš mnoho hráčů na ledě, odpyká Zralý.
     
    53:36
    Písek právě vstřelil branku!
    Králové odskakují na rozdíl dvou gólů. Sládek přihrál z levého křídla před branku na najíždějícího FILIPA CHÁBA a kapitán Písku zamířil do pravého horního rohu branky Přerova, nad lapačku Žurka. Asistence: Ondřej Sládek a Alois Dubský.
     
    53:25
    Buršík díky dlouhé hokejce získal puk u mantinelu v útočném pásmu a vybruslil si na pravý kruh. Odtud zakončil, Korytar nicméně zaklekl a zastavil kotouč na klíně.
     
    42:46
    Švejda našel přihrávkou z pravé strany na hranici levého kruhu Šilhavého, ten ale Korytara zakončením mezi pravou ruku a tělo překonat nedokázal.
     
    41:27
    Písek právě vstřelil branku!
    Králové si berou vedení o gól zpátky. Z levé strany se protáhl před branku Přerova MAREK HOŘEJŠÍ a přesným zakončením za klečícího Žurka si připsal druhou trefu v tomto utkání.
    Asistence: Marek Čančura a Tomáš Fencl.
     
    31:25
    Vyloučení v týmu IHC Králové Písek:
    Čančura – 2+2, vysoká hůl.
     
    29:25
    Zajímavá situace také na druhé straně, Korytarovi nyní po střele Štíbra pomohla horní tyč!
     
    28:26
    Teď Králové zahrozili podstatně více. Pas Chába před bránu tečoval Dubský a kotouč proletěl kousek nad horní tyčkou přerovské branky.
     
    25:10
    Vyloučení v týmu IHC Králové Písek:
    Šipla – 2 min., hrubost.
     
    24:23
    Přerov právě vstřelil branku!
    Podruhé už to Zubrům krátce po vhazování před Korytarem vyšlo. MATĚJ HALÍK totiž zakončil přímo z buly a kotouč skončil za vzdálenější tyčkou písecké branky. Bez asistence.
     
    19:01
    Probíhá poslední minuta první třetiny.
     
    17:42
    Písek právě vstřelil branku!
    Králové otáčejí skóre utkání. ONDŘEJ SLÁDEK oklamal oba přerovské bránící hráče, když si kotouč potáhl okolo nich a poté z pravého kruhu zamířil přesně ke vzdálenější tyči mimo dosah Žurkovy vyrážečky. Asistence: Filip Cháb a Josef Lechnýř.
     
    16:56
    Hořejší na levém křídle přešel přes bránícího Brázdu. Poté poslal kolmou nahrávku na zadní tyč, kde rychle zakončoval Fencl. Žurek nebezpečnou možnost dokázal vyřešit, když puk přitiskl k ledu betonem a už ho nepustil.
     
    14:13
    Kuchta u přerovské střídačky protečoval kotouč na Hanáka, který ujel po pravém křídle. Nakonec se protáhl před bránu, Korytar ale jeho zakončení z těsné blízkosti dokázal zkrotit na hrudi.
     
    12:42
    Písek právě vstřelil branku!
    Hosté srovnávají skóre. MAREK HOŘEJŠÍ si od pravého mantinelu vybruslil mezi kruhy, odkud vyslal velmi povedenou střelu. MEO Arénou zacinkala branková konstrukce a kotouč skončil za zády Žurka. Asistence: Šimon Kaiser a Marek Čančura.
     
    11:54
    Šance přerovského Kuchty. Domácí útočník ve středním pásmu nasadil jesličky Fenclovi a z pravé strany se dostal před brankáře. Korytar ale jeho střelu ke vzdálenější tyči dokázal zastavit lapačkou.
     
    03:03
    Přerov právě vstřelil branku!
    Domácí celek po třech minutách otevírá skóre zápasu. Štíbr z pravé strany nahrál mezi kruhy DAVIDU BURŠÍKOVI, který procedil kotouč přes klečícího Korytara do brány. Asistence: Miroslav Štíbr.
     
    01:32
    Šance na obou stranách. Nejprve ujel obráncům Písku Buršík, ale bekhendem zblízka branku minul. Poté zakončoval u levé tyče Lysoněk, ani on nicméně Korytara neohrozil. Puk skončil na zadním hrazení. Na druhé straně využil zaváhání jednoho ze Zubrů Hořejší a Žurek musel jeho přízemní pokus ke vzdálenější tyči vytěsnit lapačkou mimo branku.
    Marken.cz

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 4. Buršík (Štíbr), 25. Halík, 56. Šilhavý (Pekr, Halík) – 13. Hořejší (Kaiser, Čančura), 18. Sládek (Cháb, Lechnýř), 42. Hořejší (Čančura, Fencl), 54. Cháb (Sládek, Dubský)


    HC ZUBR Přerov: Žurek (Vojtek) – Billa (A), Brázda, Nesvadba (C), Pekr, Veselý, Koblížek, Kaprál – Lysoněk, Hyža, Buršík, Kuchta, Svoboda, Kolařík, Halík, Štíbr (A), Švejda, Šilhavý, Hanák
    Trenér: Pavel Neuman

    IHC Králové Písek: Korytar (Tesař) – Zralý, Šipla, Polák (A), Čančura, Cícha, Čuňát – Dubský, Kaiser, Cháb (C), Fencl, Hořejší, Hlaváček, Strnad, Sládek, Reiser, Zátopek, Lechnýř (A)
    Trenér: Lukáš Tramba

    Rozhodčí: Hykel – Tvrdý, Frais

    Diváci: 149
    thejrc.org