New Jersey – Chicago 3:0 (kon.) | Pittsburgh – Columbus 4:1 (kon.) | Tampa – Detroit 2:4 (kon.)
Ottawa – Los Angeles 2:5 (kon.) | NY Islanders – St. Louis 4:7 (kon.) | Winnipeg – Florida 5:2 (kon.)
Dallas – Toronto 0:4 (kon.) | Anaheim – Carolina 4:3 (po pr.) | Seattle – Montreal 2:4 (kon.)
konec
Tampa Bay Lightning
2:4 (0:0, 0:1, 2:3)
Detroit Red Wings
Středa 07.12.2022, 01:00 • Amalie Arena, Tampa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:35 David PERRON - 2:4
     
    59:35
    Detroit právě vstřelil branku! DAVID PERRON bleskově dobruslil vyhozený puk a vkleče ho poslal z blízkosti a pod tlakem do prázdné brány! Hotovo. Asistence: Andrew Copp a Filip Hronek.
    57:34 Brayden POINT - 2:3
     
    57:34
    Tampa právě vstřelila branku! BRAYDEN POINT využil nepřehledné situace před bránou Detroitu a bekhendem poslal puk z blízkosti k levé tyči – 2:3! Asistence: Alex Killorn a Nikita Kučerov.
    56:22 Adam ERNE - 1:3
     
    56:22
    Detroit právě vstřelil branku! Andrew Copp před vlastní bránou zachytil přihrávku Lightning z pravého rohu útočného pásma a ADAM ERNE zamířil do prázdné brány Lightning přes téměř celé kluziště – 1:3! Asistence: Andrew Copp.
     
    56:11
    Red Wings vyhodili puk na zakázané uvolnění a Andrej Vasilevskij se opět vydal na střídačku!
    54:52 Steven STAMKOS - 1:2
     
    54:52
    Tampa právě vstřelila branku! STEVEN STAMKOS vypálil na levém křídle bez přípravy a jeho rána od hrazení skončila na bližší tyči v síti krátce poté, co Lightning odvolali brankáře! Sníženo na 1:2. Asistence: Victor Hedman a Corey Perry.
    50:11 Senzační zákroky obou brankářů v rychlém prostřihu!
     
    50:11
    Ville Husso se ocitl pod sprchou střel a jedna z ostrého úhlu ho pak málem překonala, jenže hostující brankář zasáhl čelem k vlastní bráně senzačně zády! Obrovský tlak domácí Tampy tak gól nepřinesl. Následuje komerční přestávka.
     
    49:28
    Lucas Raymond si najel před bránu na skvělou přihrávku a střelou bez přípravy z blízkosti trefil masku Andreje Vasilevského! Stále stav 0:2.
     
    47:43
    Nick Paul dostal puk na bodu pravého kruhu a střelou bez přípravy chtěl puk napálit do odkryté brány, záhadně se mu to ale poté nepodařilo!
    45:59 Jonatan BERGGREN - 0:2
     
    45:59
    Detroit právě vstřelil branku! Olli Määttä vypálil na ose útočného pásma od modré čáry bez přípravy a před bránou puk tečoval JONATAN BERGGREN, od jehož hole se puk odrazil přesně do pravého horního rohu brány! Detroit vede nyní 2:0! Asistence: Olli Määttä a Joseph Veleno.
    44:45 David Perron se rozhodl zakončit samostatný únik sám
     
    44:45
    David Perron se řítil na levém křídle do přečíslení dva na jednoho a rozhodl se zakončit sám, jeho střela zápěstím ale zamířila přímo do lapačky brankáře! Andrej Vasilevskij fantasticky zasáhl.
     
    44:12
    Erik Černák vypálil na pravém křídle od modré čáry a Ville Husso nedokázal puk udržet, Brayden Point ho ovšem z následné dorážky nepřekonal!
     
    39:13
    Brayden Point mohl z ničeho nic vyrovnat, když se ocitl v mezikruží úplně sám a krásnou střelou zápěstím orazítkoval levou tyč sítě! Málem 1:1.
     
    38:36
    Brandon Hagel teď byl vyloučen za nedovolené bránění a Red Wings budou hrát 47 sekund 5 na 3! Tak nakonec nikoliv, za držení byl vyloučen také Dominik Kubalík.
     
    37:23
    Vladislav Naměstnikov nesmyslně fauloval v pravém rohu útočného pásma a dostal dvě minuty za krosček.
    27:28 Filip Hronek dnes překonal venkovní rekord organizace
     
    27:28
    Český obránce Filip Hronek dnes bodoval již v jedenáctém venkovním zápase v řadě a překonal rekord z ročníku NHL 1993-1994, který měl v organizaci Sergej Fjodorov. Komerční přestávka.
     
    22:53
    Austin Czarnik fauloval za bránou a byl vyloučen na dvě minuty za hákování. Tampa může vyrovnat v přesilovce.
    21:54 Michael RASMUSSEN - 0:1
     
    21:54
    Detroit právě vstřelil branku! Aktivní MICHAEL RASMUSSEN dostal mezi kruhy pro vhazování nádhernou přihrávku od Dominika Kubalíka a střelou zápěstím zamířil nad lapačkou Andreje Vasilevského k pravé tyči! Hosté vedou. Skóre 0:1. Asistence: Dominik Kubalík a Filip Hronek.
    18:33 Ruský brankář vytáhl v rychlém sledu tři parádní zákroky!
     
    18:33
    Michael Rasmussen zakončoval bez přípravy po přihrávce z levého křídla, z blízkosti ale trefil pouze ruského brankáře, který poté vyrazil střelu Dominika Kubalíka z pravého kruhu a poté si poradil i se střelou z ostrého úhlu! TV přestávka.
    14:19 Andrej Vasilevskij a jeho pěkný zákrok po úniku Kubalíka
     
    14:19
    Dominik Kubalík se řítil sám na bránu a zdálo se, že Andrej Vasilevskij bude překonán, jenže domácí brankář dokázal na poslední chvíli puk pravou rukou vytáhnout z brankové čáry!
    10:30 Vladislav Naměstnikov nevyužil brankovou příležitost
     
    10:30
    Vladislav Naměstnikov mohl vstřelit svůj druhý gól v letošní sezóně, když se ocitl na brankovišti úplně sám, ani nadvakrát ale Villeho Hussa mezi betony nepřekonal! Poté přišla střela od modré čáry, kterou brankář hostí podržel. TV přestávka.
     
    09:39
    Jordan Oesterle dostal nádhernou přihrávku přes osu na bod pravého kruhu a střelou bez přípravy orazítkoval horní tyč brány! Velká šance hostí.
     
    06:55
    Nikita Kučerov si nyní najel v pravém kruhu na přihrávku přes osu a ránou bez přípravy mířil do předního horního rohu brány, Ville Husso se ale bleskově přesunul a předvedl nádherný semafor!
     
    03:27
    Oskar Sundqvist to přehnal s důrazem v rohu útočného pásma a dostal dvě minuty za podrážení. Přesilová hra.
     
    01:38
    Český útočník Dominik Kubalík měl hned po pár sekundách první slibnou příležitost, bekhendem se ale před bránou prosadit nedokázal a Andrej Vasilevskij zůstal nepřekonán! Dorážka a nic.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 55. Stamkos (Hedman, Perry), 58. Point (Killorn, Kučerov) – 22. Rasmussen (Kubalík, Hronek), 46. Berggren (Määttä, Veleno), 57. Erne (Copp), 60. Perron (Copp, Hronek)


    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (Elliott) – Sergačjov, Hedman (A), Černák, Cole, Perbix, Bogosian – Kučerov (A), Point, Hagel – Killorn, Paul, Stamkos (C) – Maroon, Cirelli, Naměstnikov – Perry, Bellemare, Colton.
    Trenér: Jon Cooper

    Detroit Red Wings: Husso (Nedeljkovic) – Seider, Chiarot, Hronek, Määttä, Oesterle, Walman – Raymond, Larkin (C), Perron (A) – Kubalík, Rasmussen, P. Suter – Sundqvist, Copp (A), Erne – Czarnik, Veleno, Berggren.
    Trenér: Derek Lalonde

    Rozhodčí: Pierre Lambert, Kyle Rehman. Čároví: Jonny Murray, Michel Cormier

    Diváci: 19092
    bahis siteleri