New Jersey – Chicago 3:0 (kon.) | Pittsburgh – Columbus 4:1 (kon.) | Tampa – Detroit 2:4 (kon.)
Ottawa – Los Angeles 2:5 (kon.) | NY Islanders – St. Louis 4:7 (kon.) | Winnipeg – Florida 5:2 (kon.)
Dallas – Toronto 0:4 (kon.) | Anaheim – Carolina 4:3 (po pr.) | Seattle – Montreal 2:4 (kon.)
konec
New York Islanders
4:7 (1:1, 0:2, 3:4)
St. Louis Blues
Středa 07.12.2022, 01:30 • UBS Arena, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:55 Noel ACCIARI - 4:7
     
    58:55
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Hosté opět trestají hru Ostrovanů vabank! Tentokrát namířil puk do prázdné branky NOEL ACCIARI a s největší pravděpodobností je hotovo. Bez asistence.
    58:03 Robert THOMAS - 4:6
     
    58:03
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Tentokrát to domácím nevyšlo. Ryan Pulock chyboval na útočné modré. Kotouč získal Brandon Saad, který obloučkem poslal puk do středního pásma. Tam ho dojel ROBERT THOMAS a od modré čáry trefil opuštěnou klec. Asistence: Brandon Saad.
    55:04 Jean-Gabriel PAGEAU - 4:5
     
    55:04
    Islanders právě vstřelili branku!
    A rázem je to už jen o jediný gól! Domácí odvolali brankáře Greisse a hru v šesti rychle zužitkovali. JEAN-GABRIEL PAGEAU obkroužil branku a pokusil se o bekhendové zakončení. Trefil však nohy bránícího Thomase, který kotouč nešťastně srazil za záda vlastního gólmana – 4:5. Asistence: Zach Parise.
    54:43 Hudson FASCHING - 3:5
     
    54:43
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí ještě dramatizují závěrečné minuty! Nahození Matta Martina od levého mantinelu dokázal před Greissem pohotově tečovat HUDSON FASCHING a puk skončil v brance – 3:5. Asistence: Matt Martin a Brock Nelson.
    45:36 Zach PARISE - 2:5
     
    45:36
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí využívají početní výhodu a snižují tak na 2:5! Josh Bailey předal puk v útočném pásmu doleva na ZACHA PARISEHO. Ten švihem vystřelil a kotouč zapadl ke vzdálenější tyčce. Greiss lapačkou nedosáhl. Asistence: Josh Bailey a Noah Dobson.
    43:50 Colton PARAYKO - 1:5
     
    43:50
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    O 13 sekund později přidávají Bluesmani další gól! Ten si tentokrát nedá za rámeček Ilja Sorokin. COLTON PARAYKO dojel s pukem na útočnou modrou a jen ho zápěstím lehce nahodil na branku. Brankář Ostrovanů ho lapačkou promáchl a hrací předmět tak překvapivě skončil až za jeho zády – 1:5. Asistence: Jordan Kyrou a Nick Leddy.
    43:37 Noel ACCIARI - 1:4
     
    43:37
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Hosté zvyšují na rozdíl tří branek! Od modré čáry nahodil puk na branku Justin Faulk. Letící kotouč u brankoviště tečoval NOEL ACCIARI a ten zapadl za záda nic nevidícího Sorokina. Asistence: Nathan Walker a Justin Faulk.
    34:58 Ryan O'REILLY - 1:3
     
    34:58
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Bluesmani vedou o dva góly! RYAN O'REILLY převzal puk za brankovou čáru a vybruslil si do střelecké pozice. Jeho první střela skončila na vyrážečce Sorokina, ovšem hostující kapitán následně dokázal v pádu posunout kotouč mimo dosah gólmana Islanders – 1:3. Asistence: Josh Leivo a Justin Faulk.
    23:51 Ivan BARBAŠEV - 1:2
     
    23:51
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Hosté využili propadnutí obránce Mayfielda, který nezachytil puk u levého mantinelu. Bylo z toho přečíslení 2 na 1. Will Bitten situaci vyřešil nahrávkou mezi kruhy na IVANA BARBAŠEVA, na jehož prudkou střelu k levé tyčce Sorokin nedosáhl – 1:2. Asistence: Will Bitten a Niko Mikkola.
    17:52 Noah DOBSON - 1:1
     
    17:52
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí rychle vyrovnávají! Mathew Barzal bekhendem nahrával puk před branku. Tam si sjel obránce NOAH DOBSON, který kotouč pověsil nad lapačku brankáře Greisse – 1:1. Asistence: Mathew Barzal a Oliver Wahlstrom.
    17:13 Joshua LEIVO - 0:1
     
    17:13
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Hosté jdou do vedení! Ve středním pásmu se dostal na pravém křídle k puku JOSH LEIVO. Ten najížděl ze strany proti Sorokinovi a situaci vyřešil přesnou ranou zápěstím ke vzdálenější tyčce: Asistence: Brayden Schenn.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 18. Dobson (Barzal, Wahlstrom), 46. Parise (Bailey, Dobson), 55. Fasching (M. Martin, Nelson), 56. Pageau (Parise) – 18. Leivo (B. Schenn), 24. Barbašev (Bitten, Mikkola), 35. O'Reilly (Leivo, Faulk), 44. Acciari (N. Walker, Faulk), 44. Parayko (Kyrou, Leddy), 59. Thomas (Saad), 59. Acciari


    New York Islanders: Sorokin (Varlamov) – Pulock, Pelech, Mayfield, Romanov, Dobson, Aho – Wahlstrom, Barzal, Bailey (A) – Beauvillier, Nelson (A), Lee (C) – Holmström, Pageau, Parise – Fasching, Cizikas, M. Martin.
    Trenér: Lane Lambert

    St. Louis Blues: Greiss (Binnington) – Parayko (A), Leddy, Faulk, Rosén, Bortuzzo, Mikkola – Tarasenko (A), Thomas, Bitten – Kyrou, O'Reilly (C), B. Schenn – Saad, T. Pitlick, Barbašev – Leivo, Acciari, N. Walker.
    Trenér: Craig Berube

    Rozhodčí: Dunning, Rank – Mills, Flemington

    Diváci: 16 044
    thejrc.org