Havířov – SHKM Hodonín 2:1 (kon.) | Chomutov – Kobra 5:3 (kon.) | Val. Meziříčí – Havlíčkův Brod 6:4 (kon.)
Nový Jičín – Žďár n/S 3:1 (kon.) | Kopřivnice – Vel. Meziříčí 7:4 (kon.) | Opava – Vyškov 4:3 (po pr.)
Písek – Klatovy 4:3 (kon.) | Hronov – Jablonec n/N 8:5 (kon.) | Benátky n/J – Děčín 4:3 (po pr.)
Mostečtí Lvi – Tábor 7:4 (kon.) | Příbram – Cheb 3:4 (kon.) | Řisuty – Letňany 1:4 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
5:3 (1:0, 1:3, 3:0)
HC Kobra Praha
Středa 07.12.2022, 17:30 • ROCKNET ARÉNA • 2. liga skupina Západ • 23. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:48 František LUKEŠ - 5:3
     
    58:48
    Piráti právě vstřelili branku!
    Kobra Praha ve hře bez brankáře nic nevymyslela a Viktor Hübl podél mantinelu poslal kotouč na hůl FRANTIŠKA LUKEŠE, který trefil opuštěnou klec. Asistence: Viktor Hübl a Jakub Matai.
    52:06 Milan KOSTOUREK - 4:3
     
    52:06
    Piráti právě vstřelili branku!
    Lukeš byl ve střední třetině v momentě, kdy všichni střídali, a tak nahodil kotouč do útoku. Tam se k němu dostal Zajíček který udělal dvě kličky a před brankou našel MILANA KOSTOURKA, který po ledě posílá domácí celek do vedení. Asistence: Jakub Zajíček a František Lukeš.
    49:34 Tomáš KOBLÍŽEK - 3:3
     
    49:34
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí konečně využívají přesilovku a neinkasují v ní! TOMÁŠ KOBLÍŽEK stál jako buldok před brankou, kde jej chytrou přihrávkou našel Viktor Hübl. Chomutovský odchovanec jen nastavil hůl a srovnal stav duelu. Asistence: Viktor Hübl a Jakub Matai.
    39:47 NOVÁK - 2:3
     
    39:47
    Kobra právě vstřelila branku!
    Domácí podruhé v utkání inkasují v oslabení a ROCKNET ARÉNOU zní pískot. Nejdříve špatně rozehrál brankář Horák, následně si před branku najel DOMINIK NOVÁK, který si položil brankáře a vstřelil krásný gól. Bez asistence.
    34:25 Jakub CHRPA - 2:2
     
    34:25
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí celek ale bleskově odpovíá a stav duelu je opět vyrovnaný! JAKUB CHRPA dostal přihrávku mezi kruhy, kde zakončoval z první a Sochůrek se nedokázal přesunout. Asistence: Viktor Hübl.
    33:53 ŠŤASTNÝ - 1:2
     
    33:53
    Kobra právě vstřelila branku!
    A hosté přesilovku využívají a poprvé v utkání jdou do vedení! Kolda zakončoval z pravého kruhu a Horák vyrazil kotouč jen před sebe. Z úhlu se prosadil TOMÁŠ ŠŤASTNÝ. Asistence: Matěj Kolda a Tomáš Duda.
    28:54 NOVÁK - 1:1
     
    28:54
    Kobra právě vstřelila branku!
    Domácí celek zase chyboval v rozehrávce a Kobra se dostala do protiakce, která končí brankou! Z levého kruhu se svižnou ránou prosadil DOMINIK NOVÁK. Bez asistence.
    03:19 Jakub CHRPA - 1:0
     
    03:19
    Piráti právě vstřelili branku!
    Aktivní hra domácího celku nese ovoce! Hübl nejdříve svižně zakončoval na teč, ale kotouč skončil těsně vedle. Následně střelec domácích JAKUB CHRPA dostal nabito mezi kruhy, odkud se trefil krásně do šibenice. Asistence: Jakub Matai.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 4. Chrpa (Matai), 35. Chrpa (Hübl), 50. Koblížek (Hübl, Matai), 53. Kostourek (Zajíček, Lukeš), 59. Lukeš (Hübl) – 29. Novák, 34. Šťastný (Kolda, Duda), 40. Novák


    Piráti Chomutov: Horák (Hanuljak) – Matai, Hocelík, Havel, Seemann, Žižka, Váchal, Sýkora – Lukeš, Hübl, Chrpa – Kostourek, Koblížek, Mála – Veselý, Mežnar, Zajíček – Svoboda, Ekrt, Vostiňák.
    Trenér: Kamil Koláček

    HC Kobra Praha: Sochůrek (Kmec) – Šteiner, Duda, Knesl, Stejskal, Holý, Straka, Svach – Kolda, Petrov, Nápravník, Petrák, Jedlička, Míšek, Martínek, Zídek, Ksandr, Šťastný, Novák, Theimer.
    Trenér: Miloslav Šeba

    Rozhodčí: Pastier – Tichý, Žídek

    Diváci: 1 421
    thejrc.org